CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Bijuterii

Oferta inactiva - Zehava cashback - cumpara bijuterii cu diamante, cercei, inele, verighete si castiga bani

Zehava cashback - cumpara bijuterii cu diamante, cercei, inele, coliere, verighete si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Zehava

Cashback cu Zehava castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de bijuterii cu diamante, cercei, inele, coliere, verighete inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Meli Melo Paris logo - cumpara bijuterii, genti, esarfe, decoratiuni si castiga bani online
Cashback 5%
Borealy cashback - cumpara cadouri online, bijuterii premium si castiga bani online
Cashback 5%
Monarch cashback - cumpara bratari de lux aur 24kt pentru barbati si femei si castiga bani online
Cashback 10%
Indira Bijoux cashback - cumpara bijuertii din argint de lux, inele, cercei si castiga bani online
Cashback 5.5%
Sabion cashback - cumpara bijuterii aur, verighete inele logodna, cercei si castiga bani online
Cashback 5%

Bijuterii cu diamante, cercei, inele, coliere, verighete

Atunci cand am ales sa creez Zehava bijuterii pentru femei, m-am gandit sa celebrez prin asta individualitatea, de care sunt absolut fascinat si sa aduc un tribut feminitatii. Colectionez pietre pretioase din toata lumea cu gandul ca bijuteria unicat este ceea ce vreau sa ma reprezinte. Toate bijuteriile Zehava beneficiaza de garantie si intretinere pe viata. Propriul tau design personalizat incepe cu o intalnire cu Daniel Teashala la showroom-ul Zehava, la telefon sau pe email.

Inele cu diamante Zehava


Inel Aur 14K cu Diamant, un diamant sclipitor scufundat in aur galben 14K. Inel de Logodna din Aur Alb 18k cu Diamant, calitate diamant: culoare G, claritate VS, conflict free. Inel Logodna amestec Aur Alb si Aur 18K cu Diamant, cu latime asimetrica si montura sigura pentru un diamant sclipitor. Inel Logodna Aur Alb 18K cu Diamant Alb, diamant: 0.35 carate, culoare G, clariate VS, conflict free. Inel Logodna Zehava Aur Alb 18K cu Diamant para, este bijuteria care va aduce un plus de sclipire celor mai memorabile clipe. Inel Aur Galben 18K cu Smarald si Diamante, greutate: 5.1 grame.

Cercei aur alb galben sau roz


Cercei din Aur Alb 14 K cu Acvamarin, acvamarin: 8.52 CT tw. Cercei din Aur 18K Zehava cu Diamant brut si Peridot verde, o declaratie de stil si opulenta lipsita de compromisuri. Cercei din Aur 18K cu Jad si Smaralde, atrag prin naturaletea lor si prin culoare vie a pietrelor, care au fost montate. Cercei din Aur Galben de 18K cu Safire Maro si Diamante, safir: 7.5 CT, Pear shape. Cercei Aur Roz 18K cu Diamante Negre, piatra: diamante negre naturale – rotunde. Cercei din Aur Alb 14 K cu Topaz si Diamant, topaz: 6.8 CT tw, Round cut. Cercei din Aur Roz de 14K cu Diamante, diamante: 0.44 CT tw, Round cut. Cercei din Aur 18K cu Turmalina si Diamante, turmalina naturala de 3 CT & Diamante naturale de 0.04 CT.

Coliere de aur


Colier Zehava Pandantiv Aur 18K cu Diamant brut, completat de motive traditionale atent gravate in aurul galben. Colier din Aur Galben de 18K cu Acvamarin, acvamarin 4 CT (alte pietre disponibile la cerere). Colier din Aur Galben 18K cu Smarald si Diamante, smarald: 0.30 CT, Baguette cut. Colier Aur Galben 18K cu Diamant Brut Negru, prindere Bezel. Colier din Aur Alb de 18K cu Safir si Diamante, safirul natural albastru este montat printre diamante. Colier si Pandantiv din Aur Alb 18K si Kyanit, 15 carate. Colier din Aur Roz 14 K cu Opal, diamant central: 1.9 CT. Colier Constelatie din Aur Roz de 14K cu Rubine, rubine naturale 0.10 CT tw.

Bratari aur


Set Inel, Cercei & Bratara din Aur 14k cu Diamante, calitate diamante: culoare G, claritate VS, conflict free. Bratara Zehava Aur Galben de 14K cu Diamante naturale. Bratara Aur Roz 14K, greutate: 13 grame. Bratara Aur 14K cu Safire, piatra: Safir Albastru. Bratara Aur 14K cu Adular alb, opac de 5 carate. Bratara Aur 14K cu Ametist natural este pentru cei care cred, la fel ca si grecii in puterea acestei pietre de a aduce dragoste si fericire purtatoarei. Bratara Aur 14K cu Safir si Turmalina Roz, pietre: Safir 4CT si Turmalina Roz 0.05 CT. Bratara Aur 14K, Perla si Smaralde, perla naturala, care se infasoara natural in jurul incheieturii tale.

Verighete aur alb


Set Verighete Reflex din Aur 14k cu Diamant Alb natural – patrat – princess cut. Set Verighete Grace din Aur Alb 14k cu Diamante, senzualitatea diamantelor albe si modelul stilizat al drumului impreuna sunt cele care iti iau ochii. Set Verighete Matt din Aur Alb, Roz si Galben 14K. Set Verighete Simbio Aur 14K cu Diamante negre, stralucirea diamantelor negre este completata de gravurile delicate din verigheta pentru el – o uniune vizuala perfecta. Set Verighete Zehava Aur Alb 18k, Aur Roz si Diamante, calitate diamante: 0.20 ct. G, VS. Set Verighete Dafna Aur Galben si Roz 14 K, bijuteriile Zehava se pot personaliza in functie de tipul aurului, 14k sau 18k, culoarea aurului, sau piatra. Set Verighete Namis Plus din Aur Alb si Galben 14K, finisaj: Brushed, Lustruit.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Zehava cashback - cumpara bijuterii cu diamante, cercei, inele, coliere, verighete si castiga bani online

Categorii disponibile in Zehava

  • Bijuterii
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Pearl story NYC logo cumpara bijuterii perle inele coliere cercei si castiga bani online
Cashback 5%
Edenboutique logo cumpara bijuterii argint cercei inele bratari coliere talismane si castiga bani online
Cashback 5%
Personally me logo cumpara bijuterii personalizate bratari coliere si castiga bani online
Cashback 5%
Gabriel logo cumpara bijuterii cercei inele bratari coliere si castiga bani online
Cashback 2.5%
Crazy Factory logo - cumpara piercing bijuterii cercei inele bratari si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acest site foloseste cookieInchide