CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

ZenMate VPN cashback - cumpara extensie VPN gratis Google Chrome Firefox si castiga bani

ZenMate VPN logo cumpara extensie VPN gratis Google Chrome Firefox si castiga bani online
Primesti pana la 40.5 Lei cash back

(suma de bani in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


ZenMate VPN

Cashback cu ZenMate VPN castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de extensie VPN gratis Google Chrome Firefox inapoiem o parte din bani

Extensie VPN gratis Google Chrome Firefox

ZenMate este un software de retea privata virtuala. Asigurati protectie peste tot cu ZenMate pentru toate dispozitivele. Utilizati aplicatiile ZenMate pe browsere, mobil si desktop.

Cum ma face ZenMate anonim?

ZenMate VPN schimba adresa dvs. IP la una dintr-o alta locatie folosind serverele noastre la distanta. Cand va conectati, tot ceea ce faceti online devine 100% anonim. Acest lucru se datoreaza faptului ca ZenMate cripteaza datele dvs. folosind tehnologie de grad militar, pentru a va asigura ca hackerii si cyber-criminalii nu pot pune mana pe detaliile dvs. personale. Extensia ZenMate VPN face ca activitatea dvs. de navigare sa fie 100% anonima, serviciul nostru nu inregistreaza niciodata activitatile utilizatorilor, nu pastram niciodata jurnalele, astfel incat autoritatile guvernamentale sau ISP-urile nu va pot urmari.

ZenMate VPN - Chrome

Extensia de browser VPN gratuita ZenMate utilizeaza o criptare puternica pentru a va asigura tot traficul si ascunde adresa dvs. IP reala, astfel incat sa puteti accesa orice site web blocat, sa va protejati datele si sa navigati pe internet in mod anonim, fara o limita de date.
VPN ZenMate Chrome este cel mai simplu mod de a va pastra online si in siguranta. Reteaua noastra virtuala virtuala va permite sa ascundeti adresa dvs. IP si sa accesasi continutul blocat online din momentul in care va conectati la serverele noastre VPN. Anonimitate absoluta: protejati-va activitatea browserului dvs. Chrome cu politica noastra stricta de jurnaluri zero. Nu pastram niciodata jurnalele de activitate ale utilizatorilor nostri. Nimeni, inclusiv guvernul, ISP-ul sau agentii de publicitate nu vor avea nici o idee despre ce faceti online.
Securitate totala: ZenMate VPN pentru Chrome este mai mult decat o extensie proxy. Conexiunea noastra VPN sigura foloseste criptarea de 256 biti de grad militar pentru traficul browserului dvs. pentru a impiedica tertii sa va fure datele si sa va urmareasca online. Extensia de browser VPN gratuita ZenMate utilizeaza o criptare puternica pentru a va asigura tot traficul si ascunde adresa dvs. IP reala, astfel incat sa puteti accesa orice site web blocat, sa va protejati datele si sa navigati pe internet in mod anonim, fara o limita de date.
Obtineti extensia noastra de proxy VPN pentru Google Chrome, experimentati o latime de banda nelimitata si ramaneti protejati chiar si atunci cand utilizati Wi-Fi public si obtineti o navigare anonima totala.

Extensia gratis ZenMate VPN Firefox

VPN ZenMate Firefox este cel mai simplu mod de a va pastra securizat si privat online. Reteaua noastra virtuala virtuala va permite sa ascundeti adresa dvs. IP si sa accesati continutul blocat online din momentul in care va conectati la serverele noastre VPN.
Milioane de utilizatori din intreaga lume considera ZenMate cel mai bun VPN pentru Mozilla Firefox. Conectati-va la serverele noastre sigure din intreaga lume pentru a experimenta o VPN gratuita nelimitata si debloca site-uri web, continut de streaming si multe altele.
Cea mai rapida extensie de browser VPN: VPN-ul ZenMate este cel mai rapid serviciu de retea privata virtual pe care il puteti gasi. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa compromiteti viteza atunci cand utilizati VPN-ul nostru pentru a transmite, descarca si reda continutul preferat.

Locatie: Germania

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

ZenMate VPN cashback - cumpara extensie VPN gratis Google Chrome Firefox si castiga bani online

Categorii disponibile in ZenMate VPN

  • Software

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Comisionul cashback se aplica pentru pachetele platite. Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Acest site foloseste cookieInchide