CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Zilco door cashback - cumpara usi zincate reversibile multifunctuinale si castiga bani

Zilco door cashback - cumpara usi zincate reversibile multifunctuinale si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Zilco door

Cashback cu Zilco door castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de usi zincate reversibile multifunctuinale inapoiem o parte din bani

Usi zincate reversibile multifunctuinale

Usile reversibile Zilco au gama larga de utilizare, fiind proiectate pentru toate tipurile de constructii, reprezinta o solutie flexibila si economica impotriva intemperiilor sau altor conditii de exterior. Descopera cele mai flexibile solutii, cat si oferte dedicate afacerii sau proiectului tau. Cere acum oferta pentru companii de usi Zilco. Constructia usilor este incredintata celei mai noi generatii de roboti ABB.

Usa reversibila Zilco


Usa cu zincatura SEND-ZIMIR rezistenta la intemperii este o solutie foarte economica si flexibila pentru: beciuri, poduri, acces spatiu central termice, sau alte dependinte sau anexe ce au o expunere la mediu umed si coroziv. Cadru perimetral din otel zincat, grosime 12/10, in profil Z pentru o etansare perfecta, dotat cu 6 cleme pentru prindere usor orientabile in orice directie. Usa reversibila posibilitate montaj pentru deschidere dreapta-stanga. Canat realizat din tabla de otel zincat, grosime 5/10 prevazut cu profile verticale si fante de ventilatie, ranforsat transversal cu 3 profile omega(localizate: superior, median/broasca, inferior). Posibilitate vopsire cu praf in camp electrostatic cu culori din paletarul RAL. Balamalele sunt detasabile usor atunci cand usa este deschisa, oferind astfel solutia unei reversibilitati complete.

Usa Zilco Bis


Usa zincata ZILCO multiuso bis, tabla din otel galvanizat de prima calitate grosime 5/ 10, profil tip Omega pentru ranforsare, cadru perimetral(toc) din tabla zincata grosime 12/ 10, usa reversibila posibilitate montaj pentru deschidere dreapta-stanga, manere si placute negru opac realizate in nylon si butuc cu 3 chei tip Yale. Doua balamale din otel zincat dotate cu bolturi anti-extractie, prevazute cu ranforturi interne. Usile sunt realizate in totalitate din tabla de otel galvanizat de prima calitate cu proces Sendzimir. Potrivit pentru ferme, depozite, subsoluri sau spatii inchise, poduri, camere tehnice, alte dependinte sau anexe care au o expunere la umezeala si elemente corozive online pe Zilco door.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 2.5%
Lenjerii de pat CumparaMisim logo - cumpara lenjerii castiga bani online
Cashback 2.5%
Piatra Online cashback - cumpara piatra naturala, granit, marmura si castiga bani online
Cashback 2.5%
FabricaDeTuica cashback - cumpara cazane de tuica din cupru, alambice si castiga bani online
Cashback 2%
Chic Ville cashback - cumpara mobila, obiecte de decoratiuni casa si gradina si castiga bani online
Cashback 5%

Zilco door cashback - cumpara usi zincate reversibile multifunctuinale si castiga bani online

Categorii disponibile in Zilco door

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide