CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

Zonic cashback - cumpara boxe active stereo portabile bluetooth si castiga bani

Zonic cashback - cumpara boxe active stereo portabile bluetooth si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Zonic

Cashback cu Zonic castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de boxe active stereo portabile bluetooth inapoiem o parte din bani

Boxe active stereo portabile bluetooth

Comercializam la Zonic produse electronice de cea mai buna calitate si durabile in timp. Categoria noastra de top este BOXE SI ACCESORII.
Set 2 boxe active IBIZA, putere 300W, conectare bluetooth telefon, card memorie, stick, este de o calitate superioara, redand foarte exact fiecare sunet, chiar si la volum maxim. Boxele sunt prevazute cu difuzoare de 25 cm, putand fi montate in orice incapere sau spatiu exterior si terase. Chiar si in aer liber, calitatea sunetului este una de mare precizie, fiind ideale la petrecerile cu muzica live.
Boxa portabila activa MILANO de pe Zonic, putere 25W, 3 difuzoare, conectare bluetooth, USB (mp3), port card SD, radio FM, cu microfon si telecomanda, este ideala in orice situatie veti avea nevoie de ea. Fie ca pur si simplu doriti sa ascultati muzica, o puteti face fie de pe un stick USB, fie de pe un card SD, fie conectand-o la un dispozitiv cu bluetooth.
Sistem boxe active 2+1 VIENA, putere 25W, conectare bluetooth telefon, USB (mp3), SD Card, radio FM, sistemul este unitar si are cabluri de legatura intre cele 3 boxe, boxa activa fiind cea din mijloc.
Boxa portabila activa TOKIO, putere 175 W de la Zonic, conectare bluetooth telefon, stick, card, este ideala pentru repetitii muzicale, avand microfon wireless inclus (puteti conecta si alte microfoane, daca doriti), intrare pentru chitara. Petrecerile cu prietenii vor fi mult mai distractive, oraganizand seri karaoke de neuitat.
Set portabil de tobe electronice din silicon - ZONIC Electronic Drum, produs perfect pentru oricine doreste sa studieze, dar in acelasi timp sa nu transforme casa intr-un studio muzical, facand economie de spatiu. Avand foarte multe caracteristici poate concura cu unele sisteme profesionale.
Set 2 boxe active PARIS, putere 70W, conectare bluetooth telefon, slot pentru stick si card de memorie, este o boxa versatila, asadar va poate fi de folos, in orice situatie: petreceri acasa, distractii la picnic, s.a.
Boxa portabila activa SIDNEY, putere 120 W, conectare bluetooth telefon, card, stick, este ideala in orice situatie veti avea nevoie de ea. Fie ca pur si simplu doriti sa ascultati muzica, o puteti face fie de pe un stick USB, fie de pe un card microSD, fie conectand-o la un dispozitiv cu bluetooth.
Boxa portabila activa KIEV online pe Zonic, putere 15W, conectare bluetooth telefon, USB (mp3), microSD, radio FM + microfon si telecomanda, redare MP3: Card SD , stick USB, Bluetooth: conectare cu majoritatea dispozitivelor, butoane de comanda, buton pentru inregistrare pe un stick USB, alimentare / incarcare: transformator la priza de 220V, intrare 12V, intrare audio pentru chitara / microfon (jack 6.3mm), reglaj ecou Karaoke, volum microfon, doua iesiri RCA (REC) conectare alte boxe, egalizator, autonomie acumulator mare (4-8 ore), microfon wireless si telecomanda, usor de carat si transportat, sistem tip troler, diametru difuzor ~ 30 cm, putere RMS: 100W, putere nominala: 300W, putere de varf: 900W PMPO,interfata de intrare audio: doua intrari AUX.
Boxa portabila activa MOSCOVA pe Zonic, putere 20W, conectare bluetooth telefon, AUX, USB (mp3), microSD, radio FM.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

AIMGroup cashback - cumpara aparate de echilibrare energetica si castiga bani online
Cashback 5%
AVMall cashback - cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%
Case smart cashback - cumpara intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente si castiga bani online
Cashback 5%
Mag Discount GSM cashback - cumpara huse, bumpere, folii de protectie si castiga bani online
Cashback 0.5%
GlobalHubb cashback - cumpara lichide tigari electronice e-lichide premium si castiga bani online
Cashback 6.25%

Zonic cashback - cumpara boxe active stereo portabile bluetooth si castiga bani online

Categorii disponibile in Zonic

  • Electronice
  • IT&C
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide