CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara

Activitati cadou vouchere cu idei cadouri Bucuresti si in tara

Activitati cadou vouchere cu idei cadouri Bucuresti

Activitati cadou pentru femei speciale

Nu e timpul ca tu sa-ti impresionezi femeia speciala din viata ta cu un cadou la fel de special? Indiferent daca sunteti in cautarea unui cadou pentru sotia, mama, fiica, nepoata sau cel mai bun prieten al tau - cadouri de activitate pentru femei sunt gata de a incanta orice doamna norocosa. Puteti alege cele mai bune idei de cadouri pentru ea din selectia larga de cadouri de experienta! De la tratamentele de infrumusetare, la intalnirile spa si la experientele gastronomice, la sporturile extreme si aventurile unice, avem o lista superba de cadouri pentru femei.

Activitati cadou pentru colegi sau partenerul de afaceri

Cand vine vorba de a va multumi unui coleg de munca sau partener de afaceri, felul in care le cumperi pentru a-ti arata aprecierea poate fi adesea complicat. Ei bine, nu va faceti griji, asta nu mai este o problema cu selectia noastra fantastica de cadouri bazate pe activitate. Aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama larga de activitati cadou pentru femei sau barbati. Poate ca partenerul tau de afaceri ar dori sa primeasca darul unei experiente de conducere a masinilor de cascadorie sau a unei plimbari cu elicopterul, sau poate o lectie usoara de zbor cu avionul sau o sala de parasuta solo palpitanta? Avem ceva pentru toata lumea.

Activitati cadou pentru grupuri

Incadrarea in unul dintre activitatile noastre de cadouri cu un grup de prieteni sau cu niste membri ai familiei este adesea cea mai buna modalitate de a va bucura de aventura. De aceea am creat o lista mare de idei de cadouri pentru grupuri. De la ciclismul quad si karting pana la rafting pe apa si sporturile extreme de aventura, cadrele noastre de activitate unice sunt concepute pentru a oferi fiecarui membru al grupului dvs. experienta vietii.
Activitati cadou inedite si interesante

Activitati cadou zboruri

Pentru cineva care a visat vreodata sa zboare cu avionul propriu, un cu o aeronava usoara va permite sa preluati controlul si sa simtiti vibratia uimitoare a zborului. Luati amintiri si o experienta super dintr-un avion cu doua sau patru locuri. In timp ce noi toti am calatorit cu avioanele mari, elicopterele sunt o masina diferita. Decolarea verticala este uimitoare si veti fi incantat de elicopter pe masura ce acesta se manevreaza prin aer. Puteti chiar sa preluati controalele! Zgomotul distinctiv al lamelor rotorului este ceva care va ramane cu dvs. pentru o perioada foarte lunga de timp dupa aceasta activitate.
Pentru o lista completa de magazine cadouri cu cashback consultati categoriile disponibile in site
Acest site foloseste cookieInchide