CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara

Politica de confidentialitate

S.C. Developdata S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C. Developdata S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite ti transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Developdata S.R.L. pentru a trimite utilizatorului platile cuvenite, diverse oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii Nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Developdata S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: plata, reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea furniza serviciile de publicitate.

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact [at] 1cashback.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

S.C. EDevelopdata S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si atunci cand este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de S.C. Developdata S.R.L., este periodic analizata in privinta securitatii.

S.C. Developdata S.R.L. isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

S.C. Developdata S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice incercare, de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site 1cashback.ro, cu exceptia detinatorului sau legal - S.C. Developdata SRL, fara acordul prealabil al S.C. Developdata S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. Developdata S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legale competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

S.C. Developdata S.R.L. va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu listele de e-mailing ale clientilor sai.

S.C. Developdata S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii profilului de plata cat mai corect si rapid.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul 1cashback.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor.

Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.
Acest site foloseste cookieInchide