CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara

AliExpress cateva informatii si caracteristici

Cumparati pe AliExpres? Va prezentam cateva informatii si caracteristici importante pe care trebuie sa le stiti pentru a cumpara informat si fara riscuri
AliExpress ofera o mare varietare de imbracaminte si incaltaminte pentru barbati, femei, bebelusi si copii. In plus fata de aceste categorii importante, mai are, de asemenea, mai multe produse precum electronice, sanatate si frumusete si pentru casa si gradina. In plus pe AliExpress se gasesc 5900 de tipuri diferite de categorii din 44 de industrii diferite.
AliExpress cateva informatii si caracteristici

B2C si B2B

AliExpress sa specializat in furnizarea unui serviciu B2C (Business-to-Customer), in timp ce serviciul B2B (Business-to-Business) este de asemenea sustinut de anumiti furnizori in platforma sa online, unde atat intreprinderile mici cat si persoanele fizice pot cumpara cantitati mici sau mari din catalogul lor variat si extins din comertul en-gros.

Cantitatea minima care trebuie comandata

AliExpress nu are cerinte privind cantitatea minima care trebuie comandata deoarece obiectivul sau sunt consumatorii individuali sau intreprinderile mici. Daca incercati sa achizitionati in vrac pe Aliexpress, in general, cantitatea minima care trebuie comandata incepe de la 10 bucati. Evident, acest lucru afecteaza preturile produselor adica veti obtine un pret mai bun.

Pretul

AliExpress ofera pe site-ul sau preturi fixe. Este dificil sa gasiti pretul cu ridicata direct pe site pana cand ajungeti la unii furnizori si negociati cu ei un pret pentru o vanzare en-gros pe baza unei cantitati minime de achizitionat.

Logistica

AliExpress ofera mai putin de 5 optiuni de livrare pentru transportul international.

Natura produselor

AliExpress ofera un numar foarte mare de produse "gata facute", adica exista o mai mica disponibilitate in customizare. Cu toate ca la unii furnizori se poate negocia si acest lucru dar este mai putin flexibil.

Personalizare si branding

In AliExpress acest lucru nu se intampla deoarece marfurile vandute aici sunt deja fabricate si personalizate, astfel incat sa nu puteti schimba detaliile sau sa le modificati. Astfel, dincolo de toate avantajele oferite acesta, nu este un site ideal daca sunteti in cautarea unor produse personalizate pentru afacerea dvs. mica.

Timpul de procesare

Comenzile AliExpress sunt de obicei expediate in decurs de 5-30 zile lucratoare in functie de metoda de transport aleasa.

Metode de economisire

Produsele au preturi foarte bune deoarece cumparati direct de la producatori, puteti profita si de unele discounturi oferite de vanzatori. Se ofera ori cupoane de reducere pentru o anumita suma de achizitie sau direct preturile sunt la promotie.
In plus puteti profita si de sistemul Aliexpress cashback Romania si veti primi inapoi o suma de bani (procent din valoarea comenzii) oferit in platforma 1cashback. Nu aveti decat de castigat daca profitati la maxim de toate aceste facilitati.
Acest site foloseste cookieInchide