CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Oferta inactiva - Aqua Romania cashback - cumpara fitre apa robinet, rezerve filtru apa, cartuse filtrare apa si castiga bani

Aqua Romania logo cumpara fitre apa robinet, rezerve filtru apa, cartuse filtrare apa si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Aqua Romania

Cashback cu Aqua Romania castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de fitre apa robinet, rezerve filtru apa, cartuse filtrare apa inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Casa vie logo cumpara mobilier baie baterii cazi dusuri, lavoare si castiga bani online
Cashback 2.5%
Starcrest logo cumpara electrocasnice, cuptoare electrice, frigidere, hote si castiga bani online
Cashback 2.5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.75%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
Mobila Laguna cashback - cumpara mobilier dormitor, bucatarie living, horeca si castiga bani online
Cashback 1.25%

Fitre apa robinet, rezerve filtru apa, cartuse filtrare apa

Îmbogățite cu ioni de argint activ pe lângă purificarea, eliminarea metalelor grele și mineralizarea echilibrată a apei cu minerale naturale precum potasiu și magneziu, filtrul Aqua Romania are și rol - dovedit clinic - antiviral, antibacterian și antiinflamator, contribuind astfel la îmbunătățirea stării de sănătate a consumatorilor.
Apa filtrată este foarte sănătoasă deoarece nu conține deloc microplastice care pot apărea în apa plată îmbuteliată la PET. Elimini din listă drumurile zilnice sau săptămânale până la supermarket pentru achiziționarea apei îmbuteliate.

Montaj filtru Aqua Romania apa robinet


Sistemul Aqua Romania este prevăzut cu robinet propriu și comutator care iți permite să alternezi ușor și rapid între apa filtrată și cea nefiltrată. Instalarea este simplă, putând fi executată de către orice persoană fără cunoștințe tehnice. Primești un manual de instalare și utilizare explicit, pas cu pas, în limba română cu poze, pentru a facilita instalarea ușoară.

Beneficii filtrare apa robinet


Economisești banii dați pe 2000 de sticle de apă plată la 2l. Înșurubare la baterie, pe chiuvetă, în 2 minute, nu necesită găurirea chiuvetei. 4000l de apă pură și sănătoasă. Compatibil cu majoritatea bateriilor. Filtru Aqua Romania fabricat 100% din inox alimentar.

Înlocuirea cartușului filtrant


Filtrul este echipat cu rezervă, fiind gata de utilizare. Pentru a schimba rezerva desfiletează carcasa de inox a filtrului. Desfiletează rezerva Aqua Romania până la îndepărtarea acesteia și înfiletează noul cartuș filtrant. La urmă infiletează la loc carcasa de inox a filtrului. Cartușul filtrant din interiorul filtrului Aqua Romania se va înlocui după 6 luni de la prima utilizare. Acest lucru este datorat faptului că în compoziția cartușului filtrant se regăsesc substanțe active. Capacitatea maximă de filtrare este de 4000l sau 6 luni.

Informatii filtru apa robinet


Filtrul este destinat apei cu proveniență din rețeaua națională de distribuție. Exteriorul cartușului Aqua Romania este compus din ceramică, iar miezul cartușului este compus din cărbune activ acestea fiind capabile să îndeparteze clorul, rugina, cuprul, plumbul, fierul, mercurul, izotopii radioactivi și să rețină orice fracție microbiologică din apă.
Impregnarea elementului ceramic cu argint crează o barieră bactericidă. Ionii liberi de argint (Ag+) au un efect toxic asupra microorganismelor. Filtrul are efect fungicid, bactericid și algicid eliminând bacteriile din apă precum stafilococul, streptococul, giardia, corynebacteria și enterobacteriile. Filtrează apa eliminând virușii, germenii, compușii organici volatili, fenolii, fluorul și o transformă într-o apă pură și sănătoasă.

Determinarea datei de schimb a rezervei


Cartușul filtrant Aqua Romania din interiorul filtrului se va înlocui după 6 luni de la prima utilizare. Acest lucru este datorat faptului că în compoziția cartușului filtrant se regăsesc substanțe active. Capacitatea maximă de filtrare este de 4000l sau 6 luni.

Comutarea între apa filtrată și cea nefiltrată


Sistemul este prevăzut cu robinet propriu și comutator care vă permite să alternați ușor și rapid între apa filtrată și cea nefiltrată, astfel încât să puteți face economie.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Aqua Romania cashback - cumpara fitre apa robinet, rezerve filtru apa, cartuse filtrare apa si castiga bani online

Informatii contact Aqua Romania

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: Un Produs Pentru O Viață Minunată SRL
Telefon: 0040751657657
Email: contact@aquaromania.ro
Adresa: Str. Mureșului 75A, Constanta, Constanta, 900317, Romania

Categorii disponibile in Aqua Romania

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Mobxl logo cumpara mobilier dormitor, sufragerie, living, dulapuri, paturi si castiga bani online
Cashback 1.5%
Fitomag logo cumpara produse gradina si ferma, petshop, igiena publica si castiga bani online
Cashback 3%
Raionul logo cumpara unelte scule, unelte constructii, articole baie, bucatarie si castiga bani online
Cashback 2.5%
Depozit solar logo cumpara panouri solare, invertoare si castiga bani online
Cashback 0.875%
Scule rotor logo cumpara scule electrice, unelte, pompe hodrofoare, gradinarit si castiga bani online
Cashback 5%

Recenzii si pareri Aqua Romania

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide