CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Aqualine cashback - cumpara filtre tratare apa, dedurizator, denitrificare si castiga bani

Aqualine cashback - cumpara filtre tratare apa, dedurizator, denitrificare si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Aqualine

Cashback cu Aqualine castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de filtre tratare apa, dedurizator, denitrificare inapoiem o parte din bani

Filtre tratare apa, dedurizator, denitrificare

Aqualine magazin online complex si complet pentru filtrarea si tratarea apei. Pentru oamenii ce isi doresc sa isi imbunatateasca calitatea vietii folosind si consumand o apa pura si sanatoasa. Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul tratarii si filtrarii apei, aqualine.ro este importator si distribuitor a unor marci cu recunoastere internationala: Aquafilter, Bluesoft, Clack, Ecosoft, Ecomix, Cintropur si lista poate continua.
Pe langa o gama variata de filtre de apa, dedurizatoare, purificatoare, sterilizatoare cu UV si statii de filtrare, personalul specializat al magazinului nostru ofera consultanta gratuita atat in alegerea echipamentului cat si pentru montaj si punerea in functiune. Solutiile noastre se adreseaza in egala masura atat consumatorilor casnici cat si celor comerciali si industriali.

Filtre apa


Filtru Aqualine anticalcar Scalex EcoZon200 pentru centrale termice si boilere, protejeaza echipamentul de depunerile de calcar. Filtru apa BigBlue 20" - Set, echipat cu suport pentru filtre, cheie, manometru si supapa presiune. Sistem de filtrare apa Big Blue 20 duplex, scaderea presiunii poate fi monitorizata. Filtru metalic de sedimente cu purjare FHMBxX, pentru filtrarea apei calde si reci. Set filtru apa cu purjare Antibacterian FHPRx-3V_R-AB, tehnologie cu nanosilver ( ioni de argint ).

Dedurizatoare Aqualine apa


Dedurizator Aqualine BLUESOFT K100-VR34, au capacitatea de a furniza apa dedurizata pentru intreaga casa/locuinta. Dedurizator apa BLUESOFT S120-VR1 New Line, sunt echipate cu valva de comanda Runxin. Dedurizator FOBRITE S-E35V, programare regenerare: Volumetrica. Dedurizator duplex BLUESOFT 60VD - RX, duritate apa tratata (gG) <0>Statii de filtrare apa
Statie de filtrare cu carbune activ 1054AT-Clack, carbonul activ asigura eliminarea contaminantilor organici si in acelasi timp va elimina si Clorul introdus in apa in scopul eliminarii bacteriilor si oxidarii diversilor contaminanti. Statie de filtrare cu ZEOLIT 1035ZT-Clack, retine sedimentele si particulele in suspensie (praf, rugina, nisip, impuritati). Statie de filtrare cu FILTER AG 1054FT-Clack, permite debite mari in conditia unei pierderi mici de presiune.

Filtrare apa cu osmoza inversa


Sistem de filtrare a apei Aquafilter cu osmoza inversa pentru acvarii, permite indepartarea majoritatii contaminantilor din apa, inclusiv bacteriile si virusii. Purificator apa Aqualine osmoza inversa Ecosoft cu mineralizare in 6 trepte, reduce 99,8% din impuritati, precum si mirosurile, aromele si virusii, facand apa clara, curata, gustoasa si sigura pentru sanatatea umana. Sistem de filtrare al apei profesional cu osmoza inversa Ecosoft RObust 60 L/h, pre-filtrarea elimina impuritatile mecanice, clorul activ, compusii organoclorurati. Cartus filtrant Carbune Activ 10" FCCBL, imbunatatesc gustul si mirosul neplacut al apei potabile.

Denitrificare


Statie de denitrificare Bluesoft-R25V, aceste tipuri de statii de denitrare sunt comandate de valve actionate electromecanic sau volumetric. Statie de denitrificare Clack 25CV, schimba nitratii cu cloruri crescand proportional concentratia acestora din urma, dar fara a afecta sanatatea. Statie de denitrificare apa Aqualine Fobrite Atlantic-S12V, statie eliminare nitriti/nitrati.

Purificatorare apa cani filtrante


Cana filtranta Aqualine Ecosoft Luna Blue 3.5L, pentru purificarea apei de impuritatile obisnuite. Sistem 2 in 1 de microfiltrare si alcalinizare Excito-CL, va asigura o alimentare continua cu apa proaspata, curata si alcalina. Sistem Ultrafiltrare apa Excito B, cu ajutorul membranei capilare se elimina toti contaminantii de pana la 0.02 microni, bacterii, fungi, spori si unii virusi ( se inlocuieste la 12 luni ). Filtru de sedimente Aquafilter In-Line AIPRO, ofera un flux ridicat de retinere a sedimentelor, mentinand in acelasi timp performantele de filtrare. Generator de apa hidrogenata Elis, imbogateste apa cu hidrogen conferind astfel apei un efect antioxidant.

Pompe de dozaj


Pompa Aqualine Dozatoare INJECTA - Hydra HY.BC, pompa de dozare analogica cu debit costant manual reglabil si proportional in functie de debit. Debitmetru cu impuls Lancia 1" Deb-1-1, debit maxim : 7 mc/h.

Sterilizare cu UV


Sterilizator Aqualine apa cu UV Aquazone - Aquaz-S6, este cea mai sigura metoda de dezinfectie a apei la nivel mondial. Sterilizator apa cu UV Aquazone Industrial - Aquaz-S660-B, bacteriile, virusii si alte microorganisme sunt distrusi in procent de 99,97 %, la trecerea prin fata lampii cu ultraviolete. Sterilizator apa cu UV Aquazone - Aqua-R30, este un proces eficient si foarte potrivit din punct de vedere al interactiunii cu mediul inconjurator.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
Romstal cashback - cumpara obiecte instalatii sanitare, centrale termice si castiga bani online
Cashback 2%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 2.5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
Lenjerii de pat CumparaMisim logo - cumpara lenjerii castiga bani online
Cashback 2.5%

Aqualine cashback - cumpara filtre tratare apa, dedurizator, denitrificare si castiga bani online

Categorii disponibile in Aqualine

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Pentru casa mea logo - cumpara lenjerii pat cuverturi pilote huse si castiga bani online
Cashback 5.5%
AlindaShop cashback - cumpara articole sport si timp liber, casa si gradina si castiga bani online
Cashback 6%
Tablomania cashback - cumpara tablouri pictate manual, postere, fototapet si castiga bani online
Cashback 4%
Luminam logo - cumpara becuri lustre lampi spoturi aplice plafoniere si castiga bani online
Cashback 1.75%
Klarstein cashback - cumpara aparate bucatarie, uz casnic, hote, frigisere si castiga bani online
Cashback 1.5%
Acest site foloseste cookieInchide