CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

British Council cashback - cumpara invata limba engleza, cursuri online limba engleza si castiga bani

British Council logo cumpara invata limba engleza, cursuri online limba engleza si castiga bani online
Primesti pana la 24.25 Eur cash back

(suma de bani in Eur)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


British Council

Cashback cu British Council castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de invata limba engleza, cursuri online limba engleza inapoiem o parte din bani

Invata limba engleza, cursuri online limba engleza

British Council oferă diferite pachete pentru a ajuta la adaptarea experienței de învățare a limbilor străine la nevoile utilizatorilor. Utilizatorii pot alege între un abonament de engleză online pentru a îmbunătăți limba engleză cu clase specifice care acoperă o gamă largă de subiecte sau lucrând cu un antrenor IELTS pentru a ajuta la studiul pentru examenele IELTS.
Dezvoltați abilitățile practice de comunicare și încrederea de care aveți nevoie pentru a stăpâni situațiile din viața reală.

Limba engleza online

Bucurați-vă de activități online British Council pentru a vă îmbunătăți abilitățile lingvistice în timpul dvs. Apoi lucrați în grupuri mici cu profesorul dumneavoastră expert și colegii de clasă la cursuri online live. Cursurile online live sunt programate pe tot parcursul zilei, în fiecare zi, astfel încât să poți alege să studiezi ce vrei, când vrei.

British Council Invata Engleza

Aflați mai multe despre temele și cursurile British Council concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile de limba engleză. După ce ați explorat oferta noastră, alegeți planul lunar preferat și începeți călătoria dvs. de învățare! Argumentați un caz, faceți o prezentare, stabiliți întâlniri. Acestea sunt câteva dintre multele abilități de comunicare de care veți avea nevoie în lumea afacerilor. Veți exersa prezentarea, dezvoltarea ideilor și rezolvarea problemelor, ceea ce vă va ajuta să vă simțiți mai încrezător la locul de muncă.

Engleza pentru afaceri

Gama British Council completă de subiecte asigură că studenții noștri vor face întotdeauna parte din conversație. Indiferent dacă sunt un începător sau un student avansat, cursurile noastre de limba engleză sunt concepute pentru toate nivelurile. Cursurile sunt conduse de profesori cu înaltă calificare care oferă îndrumare expertă, motivându-vă să utilizați limba engleză în orice context. English Online combină cursurile live predate de profesori experți cu activități de învățare și evaluări online premium.
Vom colabora cu dvs. pentru a construi programe de formare care sunt adaptate nevoilor forței dvs. de muncă și care îndepărtează lacunele de competențe. Consultanții British Council experimentați vor crea căi de învățare care să se potrivească nevoilor, termenelor și bugetului dumneavoastră și vă vor ajuta să măsurați impactul.

Care este durata cursului British Council?

English Online British Council funcționează ca un abonament lunar și, din această cauză, nu există o durată oficială a cursului - cursul tău durează atâta timp cât vrei!
Sunteți liber să studiați cu noi câte luni doriți pentru a vă atinge obiectivele de studiu. Cu un program flexibil al cursurilor și o mare varietate de clase din care să alegi, poți să-ți creezi propriul plan de studiu personalizat la fiecare nivel și să-ți ritmezi studiile într-un mod convenabil și productiv pentru tine!

Pot încerca limba engleză online gratuit?

Abonați-vă la un pachet Gold sau Platinum și beneficiați de o perioadă de probă gratuită de 7 zile care include 2 credite gratuite de curs (pe care le puteți folosi pentru a participa la 2 cursuri de grup sau 1 curs privat). Vi se va cere să completați informațiile de plată, dar nu veți fi taxat în perioada de probă.
Dacă doriți doar să explorați platforma British Council înainte de a alege un plan de abonament lunar, vă puteți crea un cont online gratuit în limba engleză fără a vă abona. Nu veți putea rezerva niciun curs, dar veți avea acces la platformă și veți putea răsfoi cursurile British Council disponibile, orele de curs și profesorii.

Locatie: Anglia

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Edureka logo cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani online
Cashback 7%
Mondly logo cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani online
Cashback 20%
Futurelearn logo cumpara cursuri online it programare limbi straine management si castiga bani online
Cashback 16.65%
Udemy logo cumpara cursuri online invata programare C# git engleza si castiga bani online
Cashback 4%
Busuu logo cumpara invata engleza online germana spaniola franceza si castiga bani online
Cashback 7.5%

British Council cashback - cumpara invata limba engleza, cursuri online limba engleza si castiga bani online

Informatii contact British Council

Tip companie: Organization
Nume companie: British Council
Telefon: 0040213079600
Email: support.englishonline@britishcouncil.org
Adresa: 1 Redman Place, Stratford, London, E20 1JQ, Anglia

Categorii disponibile in British Council

  • Invatare

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Comisionul cashback porneste in functie de pachetul ales de la 0.45 EUR pentru Self-Study pana la 24.25 EUR pentru pachetul IELTS Coach Complete Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Life University logo cumpara cursuri online marketing business beauty masterclass si castiga bani online
Cashback 7.5%

Recenzii si pareri British Council

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide