CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Oferta inactiva - Fabrica de gratare cashback - cumpara gratare de curte, disc pentru gratar, gratar gradina si castiga bani

Fabrica de gratare logo cumpara gratare de curte, disc pentru gratar, gratar gradina si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Fabrica de gratare

Cashback cu Fabrica de gratare castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de gratare de curte, disc pentru gratar, gratar gradina inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Casa vie logo cumpara mobilier baie baterii cazi dusuri, lavoare si castiga bani online
Cashback 2.5%
Starcrest logo cumpara electrocasnice, cuptoare electrice, frigidere, hote si castiga bani online
Cashback 2.5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
Mobila Laguna cashback - cumpara mobilier dormitor, bucatarie living, horeca si castiga bani online
Cashback 2.5%
Lenjerii de pat CumparaMisim logo - cumpara lenjerii castiga bani online
Cashback 2.5%

Gratare de curte, disc pentru gratar, gratar gradina

Noi suntem echipa Fabrica De Gratare, o echipă energică și foarte dedicată. Dupa cum reiese din nume, principala noastra activitate este fabricarea si comercializarea gratarelor de gradina dar si a altor elemente din metal. In ciuda numarului mic de produse prezentate pe site, FabricaDeGratare.ro genereaza un numar de comenzi constant in fiecare zi, insa dorim sa ne apropiem mai mult de capacitatea noastra de productie/zi - 200 gratare.

Gratar standard


Gratar de gradina fabricat din oțel rezistent la uzură și temperaturi ridicate. Înainte de prima folosire, este obligatoriu ca grătarul să fie ars prin realizarea focului în cuva fără a adaugă preparatele culinare. Lungime 50 cm, Latime 35 cm, Inaltime 70 cm. Lateralele gratarului sunt prevazute cu gauri pentru tiraj, astfel incat jarul se mentine aprins pe toata durata gatitului. Calitatea si grosimea tablei cat si materialele folosite asigura o durata de folosire indelungata, avantajul principal in comparatie cu produsele din comert.

Gratar Mare de gradina


Gratar solid, ușor de transportat, realizat din tablă foarte rezistentă. Ideal pentru a servi 6 – 10 persoane. Grill-ul Fabrica de gratare este confecționat pe o structura de cornier din oțel de 8mm grosime, toate sudurile sunt în argon, pentru o rezistență superioară și îndelungată. Lungime 60 cm, latime 40 cm, inaltime 80 cm, adancime cuva 10 cm. Sudură în argon oferă cea mai bună rezistență la temperaturi înalte.

Gratar Big Family


Acest gratar de curte este considerat că fiind cel mai potrivit pentru a servi 8+ persoane. (gratar barbeque, gratar exterior). Cele mai bune oferte raport calitate/preț la grătare de diferite dimensiuni – gratare de gradina Gratar de gradina + 4 ustensile cadou. Picioarele fiind demontabile, acest gratar poate fi demontat și transportat cu ușurință la locul de picnic, ocupând spațiu foarte puțin în portbagaj. Înainte de prima folosire, este obligatoriu ca grătarul să fie ars prin realizarea focului în cuva fără a adaugă preparatele culinare.

Gratar Picnic


Românesc, solid, ușor de transportat, realizat din tablă foarte rezistentă. Acest gratar portabil Fabrica de gratare este considerat că fiind cel mai potrivit pentru a servi 3 – 4 persoane. (gratar picnic/gratar camping). Lungime 40 cm, lățime 30 cm, inălțime 50 cm, cuvă (adâncime) 10 cm, oțel 6, tablă 1.5.

Disc Pentru Gratar 46cm + TREPIED


Ideal pentru gradina, picnic iarba verde, gratar. Fabrica de gratare Disc gratar (disc pentru gratar) cu diametru de 46 de cm fabricat din otel rezistent la uzura si temperaturi ridicate. Datorita constructiei simple, produsul este usor de asamblat. Piesele detasabile (manerul si cele trei picioare de sprijin) sunt prevazute cu o suprafata filetata la unul din capete. Realizat manual din taler de tractor din otel foarte rezistent de 3.5 mm grosime si dispune de picioare demontabile. Este dotat cu un maner rece pentru a putea fi usor de manevrat chiar si cand acesta este incins.

Gratar pentru Peste


Gratar Peste Fabrica de gratare, solid, ușor de transportat, realizat din tablă foarte rezistentă. Acest gratar de peste este considerat că fiind cel mai potrivit pentru a servi 6 – 8 persoane. Grill-ul este confecționat pe o structura de cornier din oțel de 8mm grosime, toate sudurile sunt în argon, pentru o rezistență superioară și îndelungată.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Fabrica de gratare cashback - cumpara gratare de curte, disc pentru gratar, gratar gradina si castiga bani online

Informatii contact Fabrica de gratare

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: Lotus Green Tools SRL
Telefon: 0040722454147
Email: contact@fabricadegratare.ro
Adresa: Str. Sold. Modoran Ene nr 11, Bucuresti, Sector 5, 051833, Romania

Categorii disponibile in Fabrica de gratare

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

E-baie logo cumpara cabine dus, cazi baie, lavoare, baterii baie, paravane si castiga bani online
Cashback 1%
Ami Design logo cumpara tablouri canvas, carti, tablouri pictate manual si castiga bani online
Cashback 7.5%
Herbaris logo cumpara detergenti naturali, sapunuri, cosmetice naturale si castiga bani online
Cashback 7.5%
Lenjeria pufoasa logo cumpara lenjerii de pat, paturi cuverturi perne pilote si castiga bani online
Cashback 2.5%
Mobidea logo cumpara mobilier de bucatarie, dormitor si living si castiga bani online
Cashback 2%

Recenzii si pareri Fabrica de gratare

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide