CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Fabrica de tuica cashback - cumpara cazane de tuica din cupru, alambice si castiga bani

Fabrica de tuica logo - cumpara cazane de tuica din cupru, alambice si castiga bani online
Primesti 2% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Fabrica de tuica

Cashback cu Fabrica de tuica castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de cazane de tuica din cupru, alambice

Cazane de tuica din cupru, alambice, arzatoare gaz

Fabrica de tuica este primul magazin on-line din Romania specializat pe cazane de tuica din cupru pur-instalatii complete si accesorii pentru uz casnic si industrial. Am pornit aceasta platforma cu gandul ca gospodarii care nu au uitat obiceiurile stravechi, doresc produse de calitate superioara, moderne, inovative dar cu o traditie de peste 50 ani.
1. Cazane de Tuica FabricaDeTuica, Palinca, Coniac Premium, Profesionale in Set Complet, Sudate, Etansare cu Apa, fabricate in Serbia de firma "Destilatori" d.o.o.
- Cazanul(de tip hobby,basculant sau fix), care are incorporat si Focarul, nemaifiind necesara constructia sa din caramida; Compozitie: 99,97% Puritate Cupru, conform analizelor de laborator. Grosime intre 1,2-4mm. Cazanul are deasemenea incorporat Amestecatorul cu Manivela si cu tot Mecanismul din interior(Rotile dintate, cadre si paleta amestecatoare-din cupru);
- Racitorul, care are incorporata spirala de racire, confectionata din Cupru;
- Teava de Comunicare intre Cazan si Racitor, confectionata din Cupru.
- Termometru, care se monteaza pe capacul Cazanului.
2. Alambicuri Fabrica de tuica pentru tuica, palinca, grappa, lichioruri, coniac, armagnac, fabricate in Portugalia, de artizani cu experienta si traditie din anii 1800.
Alambicurile sunt confectionate in intregime din cupru pur 99,97% si au capacitati cuprinse intre 0,5 Litri si 250 Litri.
Sunt formate din Cazanul Principal, Capacul in forma de Ceapa, Teava de legatura Fabrica de tuica Racitorul cu Serpentina. Unele modele vin echipate si cu termometru.
Sita din Cupru anti-lipire se poate achizitiona separat daca se doreste o fierbere in deplina siguranta.
3. Alambicuri cu Coloana pentru distilarea si extragerea Uleiurilor Esentiale prin metoda distilarii cu Aburi, fabricate in Portugalia;
4. Accesorii Complete pentru Cazane de Tuica si Alambicuri;
5. Produse de Uz Gospodaresc si Echipament de Protectie.

Cazane pentru tuica


Cazan Tuica 100 Litri Basculant cu Amestecator, sistemul de racire potrivit care este fabricat din tabla galvanizata,are in componenta o teava din cupru in forma de spirala. Cazan Tuica 120 Litri Profesional, Stabil cu Amestecator, pentru distilarea bauturilor alcoolice din fructe de capacitate medie menite uzului individual. Cazan Tuica 35 Litri, Amestecator, Focar pentru Arzator Gaz, etansarea se realizeaza cu Apa - Se toarna Apa curata in Santul prevazut intre Capacul si Corpul Cazanului. Cazan Tuica 100 Litri cu Amestecator, Evacuare Laterala Robinet, cazanul este fabricat din cupru electrolit de mare puritate, material care este un excelent purtator termic. Cazan Tuica Fabrica de tuica 35 Litri cu Amestecator si Focar pentru Lemn, este potrivit pentru a folosi mai multe tipuri de surse de caldura: aragaz, arzator pe gaz.

Arzatoare de gaz si acccesorii cazan


Arzator Gaz Fabrica de tuica Tip Paella pentru Al-ambic/Cazan Tuica 100-160Litri, 50cm, poate fi utilizat in Gospodarie si pentru Tigai, Cratite, Oale, Ceaune cu diametru cuprins intre 55-65cm. Suport Metalic pentru Alambic de 50-80 Litri, trepied din Metal este proiectat sa stea in conditii de siguranta la foc deschis si deasemenea, sa suporte greutatea unui vas greu sau tigaie. Arzator Gaz Tip "Paella" pentru Al-ambic/Cazan Tuica 160-350Litri, 60cm, reglajul se face foarte usor cu ajutorul celor 2 Regulatoare de Gaz. Alcoolmetru Fabrica de tuica Profesional Cartier/Gay Lussac 0-100°, Made in France, de maxima acuratete pentru a masura continuu gradele alcoolului la iesire din procesul de distilare.

Alambic pentru tuica


Cazan Tuica Fabrica de tuica Alambic Cupru Pur 50 Litri, cu Termometru Inclus, are forma sferica, pentru a facilita miscarea continua a borhotului in procesul de fierbere. Set Complet Cazan Tuica "Al-Ambic" Cupru 250 Litri, Profesional, capacul vasului de fierbere are o forma de cupola asemanatoare unei cepe, ceea ce inseamna ca aburul trece printr-o sectiune mai ingusta, dupa care se dilata si se raceste in cupola, asa incat elementele componente cu o temperatura de fierbere mai scazuta se precipita si revin in borhot, eliminand componentele nocive din distilatul final. Cazan Tuica Alambic 40 Litri, cu Termometru Inclus, cazanul de tuica este format din 3 parti componente: recipinetul de baza, capac cu conducta, racitor.

Vase si ceaune din cupru


Ceaun Traditional Fabrica de tuica Cupru Masiv, Toarta Fier Forjat, 100 Litri, este prevazut cu Rama si Toarta din Fier Forjat, nituite. Ceaun Adanc,Pereti Drepti cu Toarta Fier Forjat, 40 Litri, ceaunele cu Pereti Drepti sunt ideale pentru retete speciale de obtinere a branzeturilor, gemurilor, dulceturilor in cantitati mici, medii si mari, functie de volum. Oala din Cupru 15 Litri, cu Capac si Toarta, fierberea se produce uniform, nu trebuie sa se utilizeze flacara mare datorita conductivitatii mari a Cuprului. Set Ceaun Cupru 8 Litri + Trepied Fier Forjat, este prevazut cu 3 urechi de prindere din cupru, nituite.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 2.5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acaju cashback - cumpara mobilier dormitor living coltare canapele scaune si castiga bani online
Cashback 2.5%

Fabrica de tuica cashback - cumpara cazane de tuica din cupru, alambice si castiga bani online

Categorii disponibile in Fabrica de tuica

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Lancom logo cumpara echipamente horeca produse bucatarie bar vitrine cuptoare si castiga bani online
Cashback 2.5%
Chilipirul zilei logo cumpara scaune mobilier electrocasnice articole pentru casa si castiga bani online
Cashback 5%
Sabas logo cumpara tricouri personalizate cani bluze perne tablouri canvas si castiga bani online
Cashback 7.5%
Original deals logo cumpara produse home deco foto video auto moto sport fitness si castiga bani online
Cashback 5%
Dormeo logo cumpara saltele toppere perne pilote lenjerii de pat si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide