CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > IT&C

ITArena cashback - cumpara televizoare, telefoane, produse IT, electronice si castiga bani

ITArena cashback - cumpara televizoare, telefoane, produse IT, electronice si castiga bani online
Primesti 1% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


ITArena

Cashback cu ITArena castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de televizoare, telefoane, produse IT, electronice inapoiem o parte din bani

Televizoare, telefoane, produse IT, electronice

Infiintata in 2002, Computer Media Zone s-a dedicat de la bun inceput serviciilor si produselor din domeniul IT&C, ulterior, incepand cu anul 2008, compania s-a axat pe comertul electronic prin intermediul site-ului itarena.ro.
ITArena a ajuns la un numar de peste 40.000 produse active in decursul acestor ani, provenind de la cei mai mari producatori de componente si produse finite din domeniu: Intel, Hewlett Packard, Dell, Samsung, Lexmark, Cisco, Xerox, Acer, Sony, LG, Philips, precum si a altor producatori, acoperind intreaga zona de produse, de la notebook-uri, telefoane, PC-uri, networking si pana la cele mai noi si relaxante jocuri si console.
An de an crestem cifra de afaceri a companiei, dar cel mai important lucru, creste increderea clientilor in produsele si serviciile oferite de compania nostra. Avem anual peste 75.000 comenzi onorate si un numar de peste 30.000 clienti activi.
Suntem parteneri certificati atat de HP cat si de Lexmark pentru serviciile de Manage Print Services (MPS), avand expertiza si experienta necesara pentru implementarea la nivel national al acestor tipuri de servicii.
Folosim sisteme de securitate dintre cele mai bune pentru siguranta si securitatea informatiilor si a datelor pe care le procesam in timpul inregistrarii comenzilor.
Chiar daca nu suntem priviti in acest moment un jucator important in comertul electronic, depunem toate eforturile pentru a ajunge in perioada urmatoare in topul preferintelor dumneavoastra.
Computer Media Zone colaboreaza permanent cu numeroase companii din sfera sa de activitate, in vederea stabilirii de parteneriate viabile si a gasirii celor mai bune solutii pentru utilizatorii finali.
Anul 2012 a reprezentat si anul in care IT Arena a devenit marca inregistrata, fiind inregistrata la OSIM cu numarul 119528. Avand sloganul Click & Buy IT, Itarena va face tot ce este necesar pentru a avea produse si servicii de calitate si va asiguram ca vom depune toate eforturile pentru ca dumenavoastra sa beneficiati de acestea.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

iHunt cashback - cumpara telefoane mobile, Blackview, boxe portabile, gadgeturi si castiga bani online
Cashback 2.5%
ITGStore cashback - cumpara cititoare coduri de bare, imprimante termice si castiga bani online
Cashback 3%
myPanasonic cashback - cumpara telvizoare, monitoare, imprimante si castiga bani online
Cashback 1.5%
VTAMobile cashback - cumpara telefoane mobile tablete PC accesorii originale si castiga bani online
Cashback 1%
ITGalaxy cashback - cumpara electronice, tablete, telefoane, laptopuri si castiga bani online
Cashback 5%

ITArena cashback - cumpara televizoare, telefoane, produse IT, electronice si castiga bani online

Categorii disponibile in ITArena

  • IT&C
  • Articole pentru birou si papetarie
  • Electronice
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide