CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Laica Shop cashback - cumpara cani filtrare apa cartuse, cantare, umidificatoare si castiga bani

Laica Shop logo cumpara cani filtrare apa cartuse, cantare, umidificatoare si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Laica Shop

Cashback cu Laica Shop castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cani filtrare apa cartuse, cantare, umidificatoare inapoiem o parte din bani

Cani filtrare apa cartuse, cantare, umidificatoare

Laica Shop este companie de familie infiintata in anul 1974, care are sediul central in nordul Italiei. Laica este prezenta in Romania de peste 10 ani, timp in care s-a facut cunoscuta prin produsele sale de calitate destinate ingrijirii si monitorizarii sanatatii si serviciilor prompte de post-vanzare.
LaicaShop.ro este magazinul oficial Laica in Romania si include produse din domeniile filtrarii apei, cresterii calitatii vietii, ingrijirii si monitorizarii sanatatii. Succesul companiei Laica se bazeaza pe pasiunea pentru produse de cea mai inalta calitate, sigure in exploatare si cu un design elegant, avand ca scop imbunatatirea vietii consumatorilor.

Cani filtrante de apa Laica

Cana filtranta de apa Laica BIG Roma Verde, capacitatea de filtrare a unui cartus: 150 litri/luna. Cana filtranta de apa Laica Germ Stop Predator, 3 litri, reduce contaminantii chimici, pesticidele, erbicidele si metalele grele. Cana filtranta de apa Laica Stream Mechanical Green, apa filtrata este vizibil mai limpede, are un gust mai proaspat si nu are miros. Cana filtranta de apa Laica Shop MikroPLASTIK-STOP, 3 litri, plasa fina a filtrului elimina cele mai mici particule, cum ar fi microplasticul.

Cartuse filtrante de apa

Cartus filtrant Laica MikroPlastik Stop, este realizat dintr-o plasa speciala foarte fina. Cartuse filtrante Laica Bi-Flux formula speciala Tea & Coffee, protejeaza aparatele de cafea si ceai prin reducerea calcarului din apa. Cartuse filtrante Laica Bi-Flux Mineral Balance, respecta echilibrul natural al sarurilor minerale de calciu si magneziu prezente in apa de la robinet. Cartuse filtrante Laica Bi-flux Magnesium Active, elimina substantele nedorite precum metalele grele (zinc, fier, mercur, cupru, plumb).

Cantare personale

Body fat & body water monitor Laica PS5009, pentru persoane ce permite aflarea metabolismului bazal si compozitia corporala. Body fat & body water monitor Laica PS5000, este din sticla securizata groasa de 6 mm usor de curatat. Cantar electronic Laica PS1067 Bambus, un instrument ideal pentru masurarea greutatii corporale. Cantar mecanic de persoane Laica PS2014, are o capacitate de 180 kg.

Echipamente bucatarie

Aparat de ambalare in vid Laica VT3119, absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic. Cantar electronic de bucatarie Laica BX9240, diviziune de masurare de 1 g. Masina de facut paste Laica PM2000, prevazuta cu 7 reglaje pentru aluat cu grosimi intre 0,3 - 3 mm. Aparat de gatit Sous Vide Laica SVC200, ofera un control precis al temperaturii de gatire datorita termostatului integrat. Blender cu mixare in vid Laica XPro VB3300, se mentin proprietatile organoleptice ale ingredientelor precum antioxidantii si vitaminele.

Produse pentru ingrijirea sanatatii

Aparat aerosoli compact Laica NE3001 MINI, este ideal pentru tratamentul bronsitelor, sinuzitelor, racelilor sau alergiilor. Termohigrometru digital Koch Atmos, dispozitiv precis pentru masurarea temperaturii si umiditatii ambientale. Sterilizator de biberoane Laica BC1005, timp de sterilizare de 10 minute. Tensiometru automat de brat, manseta 22-30 cm, Bluetooth, Laica BM7002, masoara pulsul si tensiunea arteriala cu exactitate. Bratara Fitness cu Bluetooth Laica Shop PC7000, este practic si usor de purtat, ca pe un ceas.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
Mobila Laguna cashback - cumpara mobilier dormitor, bucatarie living, horeca si castiga bani online
Cashback 1.25%
Lenjerii de pat CumparaMisim logo - cumpara lenjerii castiga bani online
Cashback 1.5%

Laica Shop cashback - cumpara cani filtrare apa cartuse, cantare, umidificatoare si castiga bani online

Informatii contact Laica Shop

Tip companie: Organization
Nume companie: Medical Shopping Zone SRL
Telefon: 0040726724210
Email: comenzi@laicashop.ro
Adresa: Sos. N. Titulescu, nr. 153, Bucuresti, Sector 1, 011137, Romania

Categorii disponibile in Laica Shop

  • Casa decoratiuni si gradina
  • Ingrijire personala si sanatate
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Decoristic logo cumpara ceasuri, decoratiuni beton, cadouri, forme arhitecturale si castiga bani online
Cashback 7.5%
Magazinul Blitz logo cumpara articole casa, pentru animale, inele, mamici si castiga bani online
Cashback 12%
Gimi Home logo cumpara jucarii, oale, vesela, curatenie, casa gradina si castiga bani online
Cashback 5%
Nanophos logo cumpara vopsele inteligente, amorse, aditivi, vopsele termoizolante si castiga bani online
Cashback 3.5%
Detergent unisex logo cumpara detergent, mese masini de calcat, uscatoare rufe si castiga bani online
Cashback 7.5%

Recenzii si pareri Laica Shop

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide