CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Magazinul de sah cashback - cumpara carti, ceasuri, piese, table de sah si castiga bani

Magazinul de sah cashback - cumpara carti, ceasuri, piese, table de sah si castiga bani online
Primesti 4% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Magazinul de sah

Cashback cu Magazinul de sah castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti, ceasuri, piese, table de sah inapoiem o parte din bani

Carti, ceasuri, piese, table de sah

Pe piata online din anul 2011, Magazinuldesah.ro este cel mai mare site dedicat pasionatilor jocului de sah. Si pentru ca intre doua partide de sah ne place sa mai jucam si alte jocuri, la noi vei mai gasi produse pentru jocul de go, remi, table, jocuri de indemanare si societate etc.
Si pentru ca multi sahisti sunt si foarte buni jucatori de poker, vei gasi la noi pe site si multe produse dedicate poker-ului. Daca in ceea ce priveste jocul de sah, vei intalni cea mai mare gama de produse, de la jocuri ieftine pentru cei la inceput de drum sau la produse de lux, de la carti in limba romana sau engleza la programe de sah care te vor ajuta sa joci mai bine sah, in ceea ce priveste celelalte jocuri produsele noastre se orienteaza cu precadere spre segmentul mediu si premium, majoritatea clientilor cumparandu-le cadou pentru cei dragi.

Table de sah

Tabla de sah low-entry din carton de legatorie (mucava) de dimensiuni de turneu de pe Magazinuldesah. Tabla de sah pliabila no 6 din material plastic (PVC) Dimensiuni: 51 x 51 cm Dimensiunea campului: 57 x 57 mm Greutate: 0,440 kg Culorile campurilor: alb-negru (mat). Tabla de demonstratie magnetica care se ruleaza, sunt foarte bune pentru predare, analiza si chiar pentru a reda partide de turneu in curs de desfasurare. Tabla de sah din lemn de inalta tinuta cu cadru de artar dimensiuni: 54,2 cm x 54,2 cm, dimensiunea campului: 58 x 58 mm.

Piese de sah

Piese sah din plastic marimea no. 6 - light - piese de sah cu un design de tip Staunton elegant. Piese din plastic de calitate Staunton 6 (inaltimea regelui 95mm) standard turneu, deosebit de rezistente, sunt excelente atat pentru sahul in scoli cat si pentru turnee. Piese sah tematice din plastic cu designul inspirat din perioada Romei antice. Piese de sah din plastic Staunton 6 DGT de turneu in cutie, piesele sunt intarite usor cu metal pentru o mai buna stabilitate si sub ele sunt finisate frumos cu pasla.

Ceasuri de sah

Ceas de sah DGT Easy Plus, ideal pentru cluburi de sah, scoli si utilizarea acasa. Ceas de sah mecanic GARDE, daca vreti sa simtiti o parte din istoria sahului de altadata, acest ceas este pentru dv. Ceas de sah Leap Profesional, include optiunile de timp aditional bonus (Fischer) sau delay. Ceas de sah - Chess Pro, elegant cu toate functionalitatile necesare jucatorului profesionist de turneu dar la un pret decent. Ceas de sah digital GARDE Start, ideal turneele de blitz sau sah rapid, scoli sau turnee cu un singur control de timp (de ex. 90 min + 30 sec/mutare).

Carti de sah

100 teste de sah. Procedee Tactice Elementare / M. Ceteras pe magazinuldesah.ro, ofera cititorilor placerea de a rezolva 600 de pozitii instructive, grupate in 100 de teste. Dintre acestea 60 de teste sunt tematice, abordand de la simplu la complex procedee tactice prezentate in carte. Ghidul jocului de sah pentru elevi, este un manual de sah care se adreseaza tuturor celor care au invatat regulile jocului de sah si doresc sa patrunda mai adanc in tainele sportului mintii, profesorilor si antrenorilor care predau sahul unor grupe de copii si juniori, dar si parintilor mai putin cunoscatori ai subtilitatilor jocului, care doresc sa-si sprijine copiii in studierea sahului. Scoala Marilor Maestri - A. Berescu, C. Ardelean, C. Ionescu, vol. 2, Integrala de SAH- Florin Gheorghiu, o marturie importanta a unuia dintre principalii actori ai unei epoci pe care multi o numesc deja varsta de aur a sahului.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

EduClass logo - cumpara jucarii si jocuri educative pentru copii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Ookee logo- cumpara jucarii, trambuline, figurine, jocuri, papusi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Lexshop logo - cumpara jocuri de societate, board games, lego, jucarii si castiga bani online
Cashback 2.5%
EverToys cashback - cumpara biblioteca de jocuri si jucarii de inchiriat si castiga bani online
Cashback 5%
IauJucarii cashback - cumpara lego si jucarii interactive bebelusi si copii si castiga bani online
Cashback 3.5%

Magazinul de sah cashback - cumpara carti, ceasuri, piese, table de sah si castiga bani online

Informatii contact Magazinul de sah

Tip companie: Organization
Nume companie: Chess Events SRL
Telefon: 0040771073589
Email: office@magazinuldesah.ro
Adresa: Str. Poetului nr. 1C, Arad, Arad, 310345, Romania

Categorii disponibile in Magazinul de sah

  • Jucarii, jocuri si divertisment
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Welovepuzzle logo cumpara puzzle copii cu piesaje, 3D, de colorat, de podea si castiga bani online
Cashback 6%
Casabebelusului logo cumpara articole bebelusi si copii, jocuri jucarii mobilier si castiga bani online
Cashback 5%
Wild Terra 2 logo cumpara joc online de strategie si castiga bani online
Cashback 16%
Jucaresti logo cumpara jocuri jucarii educative camera copilului puzzle art craft si castiga bani online
Cashback 3.5%
RedGoblin logo cumpara jocuri boardgames, benzi desenate, figurine si castiga bani online
Cashback 2.5%

Recenzii si pareri Magazinul de sah

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide