CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Articole sportive si pescuit

Oxe cashback - cumpara camere vanatoare optica, sisteme access securitate si castiga bani

Oxe logo cumpara camere vanatoare optica, sisteme access securitate si castiga bani online
Primesti 1.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Oxe

Cashback cu Oxe castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de camere vanatoare optica, sisteme access securitate inapoiem o parte din bani

Camere vanatoare optica, sisteme access securitate

Oxe este un magazin online specializat care se axează pe vânzarea de capcane pentru camere, optice de vânătoare, centrale electrice, power banks, camere de inspecție, camere și sisteme de securitate, sisteme de acces și telefoane de birou. În plus, există și un număr mare de produse electronice de larg consum oferite, cum ar fi camere auto, camere de poliție, localizatoare GPS, SmartWatch, căști de biciclete inteligente Bluetooth, lumini și faruri, termometre fără contact, babysitter video, faruri LED pentru copii cu animale. motive și multe altele.

Camere de vanatoare


Cameră de vânătoare OXE Gepard II și detector de vânătoare, moduri: fotografie, video, fotografie + video. Camera de vanatoare OXE Panther 4G si panou solar, Full HD (1920 × 1080). Camera de vanatoare OXE Spider 4G, baterie externă și cablu de alimentare, este echipata cu 60 de LED-uri. Camera de vanatoare KeepGuard KG795W, 6 LED-uri cu blit alb pentru fotografii si videoclipuri color de noapte. Capcană foto OXE Tarantula WiFi4K, obiectivul de noapte realizează fotografii de 4 MP și videoclipuri Full HD (1080p).

Optica de vanatoare


HIKMICRO LYNX PRO LH25 - Monocular pentru termoviziune, algoritmi avansați pentru a reda detaliile mai clare. Vedere PARD NV008S 850nm (sistem zi/noapte) Mărire optică: 6,5x, cip extrem de sensibil, cu o sensibilitate de 0,001 lux. Hikmicro Stellar SQ50 - Vizor termic, afișaj OLED de 1024 × 768px și un obiectiv de 50mm. Hikmicro Panther PH50L - Vizor pentru imagini termice cu telemetru laser, tehnologia AGC ajustează automat intervalul dinamic al imaginii. Binoclu clasic FOMEI 8x40 ZCF, câmpul vizual larg peste standard de 143 m în 1000 m. lunetă FOMEI 4x32 BEATER I SMC CH (50m), gradul de rectificare este de 71 MOA. Telescop FOMEI PRO ED 70 70mm F6.

OXE Power


OXE Powerstation MP500S - centrală electrică reîncărcabilă multifuncțională 500W/519Wh, baterie Lithium-ion de mare capacitate. OXE Powerstation S400 si panou solar SP100W, afișaj cu indicarea stării de încărcare a bateriei. OXE Power bank solar, capacitate 33800 mAh, roșu, două LED-uri puternice cu funcții de iluminare, SOS și stroboscop. OXE Powerbank pentru poșetă, capacitatea 10000 mAh, negru, iluminare LED puternică. OXE Powerstation S200 și panou solar SP100W.

Sisteme de securitate


OXE ZSK 1907SET EZS - Sistem securitate wireless, Afisaj LCD, 315/433/868 / 915Mhz, 5V, Alb, suport WIFI / GSM / GPRS. OXE ZSP 02 - Sirena wireless, 100m, Alb/Rosu, indica miscarea in interiorul cladirii. OXE ZSP 03 - detector fără fir de spargere a sticlei, folosit pentru a proteja zonele vitrate, cum ar fi panourile ușilor, ferestrele, vitrinele. OXE ZSP 01 - Senzor miscare wireless, 3.6V, 12x12m, Alb, senzor cu doua niveluri de detectare.

Sisteme de acces, videofoane, prezență


CDV-1024MA alb / DRC-40KHD - versiunea 230Vac, statie de usa integral metalica cu montare la suprafata. EX301 - grosime suplimentară pentru telefonul EXCHITO, buton de comutare suplimentar pentru telefonul de acasă. EB01 - buton cu iluminare de fundal, buton de iesire cu tastatura iluminata din spate. Cip RFID EM 125 kHz - roșu, număr de cip gravat în format 3 + 5. CITITOR MF CR21-mini - Cititor de carduri MF - EXTERIOR, posibilitatea activarii soneriei interne. KM5 - Tastatura de cod METAL EXTERIOR, semnalul de ieșire de la cititor este un releu. BIO1-EM - cititor de amprentă și card EM, ieșire releu / W26.

Sisteme de camere


OXE Slamander - SMART Home Camera, Full HD, Wi-Fi, echipat cu un senzor de miscare PIR. AVTECH DGM2103SV - Cameră Bullet IP de 2MPX, cu iluminare IR de până la 25 de metri și rezoluție video maximă 1920x1080 px. Set camera 1x AVTECH NVR AVH1104 si 4x 2MPX IP Bullet camera AVTECH DGM2103SV, recorder HDD SATA de 14 TB instalat în recorder. AVTECH DGM2443SVSE - Cameră dom IP cu motorzoom de 2MPX, obiectiv: motorizat f2.8 ~ f12mm / F1.6 ~ F2.8 (Auto Focus).

Locatie: Cehia

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Decathlon cashback - cumpara articole pentru drumetie ciclism inot alergare si castiga bani online
Cashback 2.5%
Hervis cashback - cumpara incaltaminte sport, haine, echipamente sportive si castiga bani online
Cashback 3.5%
Military Shop cashback - cumpara articole militare, de vanatoare, airsoft si castiga bani online
Cashback 2.5%
Biciclop logo - cumpara biciclete, trotinete, accesorii piese biciclete si castiga bani online
Cashback 5%
Sportpartner cashback - cumpara articole si accesorii fitness profesionale si castiga bani online
Cashback 3.5%

Oxe cashback - cumpara camere vanatoare optica, sisteme access securitate si castiga bani online

Informatii contact Oxe

Tip companie: Organization
Nume companie: RICOM secure s.r.o.
Telefon: 00420725535050
Email: oxe@oxe.ro
Adresa: Na Bělidle 1135, Rochlice, Liberec, 460 06, Cehia

Categorii disponibile in Oxe

  • Articole sportive si pescuit
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Oqtagon logo cumpara pusti airsoft pistoale mitraliere bile airsoft gaz CO2 si castiga bani online
Cashback 3.5%
Aleo logo cumpara Suporturi biciclete, schiuri rucsacuri auto moto si castiga bani online
Cashback 0.5%
Afisport logo cumpara biciclete mtb m2 m3 copii, electrice, pliabile, dama si castiga bani online
Cashback 2.5%
Kvantum Sport logo cumpara pantofi sport, imbracaminte sport Under Armour si castiga bani online
Cashback 2.5%
Winter Outlet logo cumpara imbracaminte iarna schi clapari snowboard placi legaturi si castiga bani online
Cashback 4%

Recenzii si pareri Oxe

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide