CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara

Pareri Aliexpress

Citeste toate parerile Aliexpress sau scrie o recenzie cu opinia ta despre acest magazin. Vezi aprecierile, evaluarile si observatiile facute de alti clienti. Ai o opinie diferita? Trimite o evaluare proprie cu punctul tau de vedere.


Recenzii: 1
Medie evaluare: 5.0
Primesti pana la 4.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Aliexpress detalii cashback


ieftin, oferta bogat si, mai nou, rapid!
Achizitie verificata
Adrian (11 Dec 2021)

Binecunoscut magazin chinezesc de unde cumpar de ani si ani de zile - prima comanda am facut-o in 2013 (pe vremea aia nu cred ca exista 1cashback sau cel putine eu nu stiam). Atunci comenzile soseau in 3-4 luni, astazi, in 2021 sosesc in cca 3 saptamani. Sigur, in timp s-a intamplat si ca o comanda sau alta sa nu mai vina, am deschis disputa pe platforma si absolut intotdeauna, fara exceptie, am primit banii inapoi! Acum, in 2021, preturile au mai crescut un pic, includ deja si TVA, dar pentru o mare serie de articole totusi au pretul cel mai bun. Gasiti pe site produse de care aveti nevoie, gadgeturi si, in plus, produse de care nu stiati ca aveti nevoie ori ca exista - tot felul de prostioare utile in casa fara de care traiam bine si pana acum dar care sunt atat de ieftine si tentante ca le cumperi si intr-adevar fac viata mai usoara ori mai fun. Magazinul meu preferat - in afara de asta mai primesc si un procent de bani inapoi prin 1cashback - deci practic produsul costa mai putin decat platesc, din moment ce o parte din bani ii primesc inapoi.

Scrie o parere Aliexpress si iti dam 5/10 Lei la urmatoarea comanda prin platforma (pentru prima recenzie)!

Adauga o noua evaluare

Evaluare
Pentru adaugarea unui comentariu trebuie sa fiti autentificat!
Autentificare
Acest site foloseste cookieInchide