CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara

Pareri Libris

Citeste toate parerile Libris sau scrie o recenzie cu opinia ta despre acest magazin. Vezi aprecierile, evaluarile si observatiile facute de alti clienti. Ai o opinie diferita? Trimite o evaluare proprie cu punctul tau de vedere.


Recenzii: 1
Medie evaluare: 5.0
Primesti 4% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Libris detalii cashback


Librarie online
Achizitie verificata
Adrian (20 Mar 2023)

Sunt clientullor de multa vreme, acum multi ani ii comandam CD-uri cu muzica de la ei, nici nu stiu daca mai comercializeaza asa ceva. In schimb au f multe titluri, pe unele nu le-am gasit in stoc in alta parte si un serviciu clienti de nota 10. Am comandat cu ridicare a 2-a zi din libraria St. O. Iosif din Brasov si de asemenea, am comandat cu livrare prin curier iar daca comanda se face la o ora rezonabila se livreaza chiar a doua zi, plus ca la cumparaturi peste o anumita suma (destul de modica, parca 135 lei) au transportul gratuit.

Scrie o parere Libris si iti dam 5/10 Lei la urmatoarea comanda prin platforma (pentru prima recenzie)!

Adauga o noua evaluare

Evaluare
Pentru adaugarea unui comentariu trebuie sa fiti autentificat!
Autentificare
Acest site foloseste cookieInchide