CashBack > IT&C

PhotoSetup cashback - cumpara echipamente si accesorii foto profesionale si castiga bani

PhotoSetup cashback - cumpara echipamente si accesorii foto profesionale si castiga bani online
Primesti de la 1% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


PhotoSetup

Cashback cu PhotoSetup castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de echipamente si accesorii foto profesionale

Photosetup este un magazin foto specializat, cu o prezenta in Romania, de peste 15 ani pe piata echipamentelor si accesoriilor foto profesionale.
In calitate de reprezentant oficial in Romania pentru 90% dintre brand-urile din portofoliu, Photosetup, detine in stocul propriu peste 10.000 de produse cu peste 2000 de repere unice.
Photosetup nu este doar un magazin on-line ci un intreg suport tehnic pentru pasionatii de fotografie, oferind alaturi de cele mai bune produse si cele mai bune conditii de achizitii, sfaturi tehnice precum si bonificatii catre clientii sai. Cumparaturile la Photosetup reprezinta o experienta placuta pentru clientii sai, datorita echipei de consultanti pregatita intotdeauna sa ofere intregul suport cu zambetul pe buze si cu adanca consideratie fata de clienti. Nu in ultimul rand, Photosetup este un magazin atestat TRUSTED inca din 2012 de la relansarea sa, fiind si primul magazin din domeniul foto care a obtinut aceasta atestare de bune practici in comertul on-line.
Printre facilitatile oferite de magazinul on-line Photosetup, se numare: voucher de discount la prima cumparatura on-line, bonificatii pentru clientii fideli prin discount-uri Membership permanente, puncte de fidelizare obtinute la achizitiile produselor, transportul gratuit la valori peste 200 lei, servicii de inalta calitate, procesarea comenzilor in mai putin de 7 minute de la plasare, produse originale si de cea mai buna calitate, suport si timp de rapsuns rapid catre clienti prin Chat, telefon si e-mail.
Totodata, Simus Trading, firma detinatoare a magazinului Photosetup este principalul furnizor de accesorii foto Manfrotto, Sigma si Schneider B+W pentru magazinele cu specific foto, din Romania.

Alte magazine recomandate

iHunt cashback - cumpara telefoane mobile si accesorii si castiga bani online
Cashback 2.5%
InterLink cashback - cumpara calculatoare si laptopuri second hand si castiga bani online
Cashback 3.5%
PcMadd cashback - cumpara calculatoare laptopuri Dell second hand si castiga bani online
Cashback 3%
ABD Computer cashback - cumpara produse IT si electrocasnice SH si castiga bani online
Cashback 3.5%
TechStar cashback - cumpara camere video auto si castiga bani online
Cashback 7.5%

PhotoSetup cashback - cumpara echipamente si accesorii foto profesionale si castiga bani online

Categorii disponibile in PhotoSetup

  • IT&C

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Comisionul acordat este variabil, intre 1 si 2.5%. In anumite campanii si promotii ale unor produse, exista posibilitatea ca procentul de castig sa cresca sau sa scada, in functie de tipul promotiei.
Acest site foloseste cookieInchide