CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment > EduClass > Campanii EduClass

Promotii si oferte EduClass la jucarii jocuri si puzzle

Primesti 2.5% cashback in plus

Vezi oferta Castiga comisionul

Perioada de valabilitate: 2019-12-09 - 2069-12-31

Campanie oferita de: EduClass

Tip oferta: Reducere

Promotii si oferte EduClass la jucarii jocuri si puzzle

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul cash back se acorda (in plus fata de reducerile oferite de magazin) in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Promotii si oferte EduClass la jucarii jocuri si puzzle

Promotiile si ofertele EduClass special gandite pentru tine la jucarii si jocuri educative, puzzle, o selectie bogata pentru copilul tau.

Jucarii la oferta


Learning Resources Tabla magnetica alba la super oferta tabla este magnetica pe o fata si poate fi curatata extrem de usor. Promotie EduClass joc Educational Insights Invatam prin atingere, este jocul interactiv care solicita copilului tau simturi foarte dezvoltate si atentie foarte mare. Learning Resources Set motorizat cu rotite Gears Gears la reducere, pentru ore nesfarsite de joaca. Oferta joc Learning Resources Set 100 piese MathLink, dezvolta creativitatea, imaginatia si coordonarea ochi-mana.

Promotii jocuri EduClass


Joc EduClass Learning Resources Set de forme promotie, formele colorate ajuta copiii sa isi formeze conexiuni mentale pe masura ce le compara. Super promotie Learning Resources Set pentru sortat si numarat - Familia mea, setul este ideal pentru activitati matematice de sortat, numarat, jocuri de asociere si comparare. Oferta Learning Resources Joc matematic - Raliul numerelor, cu 5 masinute dimensiune 2,5 cm) in 5 culori vesele. Joc OOBA Insula omidutelor, cel mai tanar jucator invarte rotita. Goliath Build or boom reducere la joc de 23%, scopul jocului este sa urmezi modelul de pe card.

Seturi pentru construit la oferta


Oferta EduClass Learning Resources Set 100 piese MathLink cu carduri pentru incepatori, cu ajutorul acestui joc copii pot invata despre: operatiile matematice (adunare, scadere, inmultire, impartire), dimensiuni, culori, sortare si despre formele geometrice. Promotie Learning Resources Set STEM - Construieste oraselul, la inceputul jocului, copilasii se vor familiariza cu piesele de joc, iar apoi vor folosi cardurile cu provocari pentru a face fel si fel de constructii interesante. Learning Resources Joc de constructie - Prietenii de la ferma la reducere, covorasul moale creeaza o suprafata de joc unica


Ultimele campanii cu oferte, promotii si reduceri din Jucarii, jocuri si divertisment

Ookee oferte trambuline jocuri jucarii masinute copii

Primesti pana la 4%

Perioada de valabilitate: 2019-12-11 - 2089-12-11

Campanie oferita de: Ookee

Tip oferta: Reducere

Acest site foloseste cookieInchide