CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Asigurari

RCA Ieftin cashback - cumpara asigurare RCA, medicale, locuinte, cartea verde si castiga bani

RCA Ieftin logo - cumpara asigurare RCA, medicale, locuinte, cartea verde si castiga bani online
Primesti de la 1.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


RCA Ieftin

Cashback cu RCA Ieftin castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de asigurare RCA, medicale, locuinte, cartea verde

Asigurare RCA, medicale, locuinte, cartea verde

Rca ieftin compara pentru tine toate tarifele si iti garanteaza cel mai ieftin rca in 2017. In Romania, cu voi gasesti cel mai bun pret pentru asigurarea rca si asigurarile medicale de calatorie.
Brandul este pe piata de mai bine de 10 ani si este asociat cu cea mai buna oferta de RCA de pe piata. Avem peste 280.000 de clienti fericiti. Polita RCA este OBLIGATORIE! Adica orice sofer TREBUIE sa o aiba.
Daca nu o are:

  • primeste amenda de 2000 de lei
  • i se ridica talonului
  • i se ridica numerele
  • pleaca pe jos

rca-ieftin.ro este cel mai cunoscut, accesat si de incredere site de profil din Romania, cu peste 12.000 de polite incheiate lunar. Prin noi se fac aproximativ 1.500.000 de calcule de rca anual.

Informatii generale RCA


Fie ca ai zeci de mii de kilometri la volan sau la ghidon, fie ca tocmai ai luat permisul ca sa circuli legal in Romania ai nevoie de un rca valabil si de echivalentul sau in afara tarii: cartea verde.
Perioada pe care se poate incheia un rca, mai nou, este cuprinsa intre o luna si 12 luni. Toate politele de asigurare rca includ si cartea verde pentru toate uniunea europeana, ba mai mult unii asiguratori nu au nicio excludere pentru tarile din afara uniunii. In momentul de fata majoritatea asiguratorilor sunt buni platnici ai daunelor asadar majoritatea soferilor cauta un rca ieftin.
Ofertele rca se genereaza prin sisteme informatice conectate la mai multe entitati: asiguratori, baza de date a istoricului auto. Rca-ul acopera daune materiale, vatamari corporale si daune morale in limita sumei asigurate, provocate tertilor. Atentie, o terta persoana este si ocupantul unei masini care, spre exemplu loveste un copac.
Rca-ul acopera daune materiale, vatamari corporale si daune morale in limita sumei asigurate, provocate tertilor. Politele RCA Ieftin sunt emise electronic si sunt disponibile verificarii in baza de date AIDA, fost cedam. Aida inseamna Administrare Istoric. Daca ai vandut masina, ai rca inca valabil si nu a fost folosit pentu plata vreunor pagube, poti recupera prima de asigurare pe perioada ramasa neasigurata. Ofertele rca se genereaza prin sisteme informatice conectate la mai multe entitati: asiguratori, baza de date a istoricului auto.

Ce este sistemul de bonus malus?


Bonus malus este sistemul prin care se bonuseaza clientii fara daune si se pedepsesc cei care provoaca daune printr-o majorare. Atentie clasa maxima de bonus este acum B8 fata de B14 cat era inainte. B8 inseamna o reducere de 50% din tariful de baza, iar M8 inseamna o majorare de 80%. B0=tariful de baza, B1-5%,B2-10%, B3-15%, B4-20%, B5-25%,B6-30%, B7-40%, B8-50%.

Asigurarea medicala de calatorie


Asigurarea medicala de calatorie RCA Ieftin poate fi incheiata de orice persoana care calatoreste in alta tara. Fie ca scopul calatoriei este unul de afaceri, vacanta sau vizita la rude sau prieteni, polita de asigurare de acest tip acopera o serie de situatii medicale care pot aparea pe parcursul calatoriei.
Asigurarile medicale de calatorie sunt un lucru minunat care ma fac sa mai simt mai in siguranta oriunde as fi, la un pret derizoriu.

Asigurarea locuintei (obligatorie si/sau facultativa)


Asigurarea obligatorie a locuintei RCA Ieftin se incheie pentru 3 riscuri de baza: cutremur, alunecari de teren si inundatii. Indiferent de tipul imobilului: casa, vila sau apartament intr-un bloc, toti proprietarii trebuie sa incheie polita PAD.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


RCA Ieftin cashback - cumpara asigurare RCA, medicale, locuinte, cartea verde si castiga bani online

Categorii disponibile in RCA Ieftin

  • Asigurari

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Grila de comisioane integrala pentru politele RCA:
Euroins 1.3% Omniasig 0.85% Generali 0.75% Allianz 0.85% Groupama 1.05% City Insurance 0.8% Asirom 0.75%
Grila completa pentru asigurarile medicale de calatorie: Allianz - 5% Gothaer - 7.5% Credit Europe - 10% Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide