CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Alimente produse naturiste

Republica Bio cashback - cumpara produse certificate organic si castiga bani

Republica Bio cashback - cumpara produse certificate organic si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Republica Bio

Cashback cu Republica Bio castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de produse certificate organic

La Republica BIO aducem doar produse CERTIFICATE BIO, adica acele produse verificate de un organism independent acreditat, care are grija ca normele legale ale agriculturii sau productiei organice, bio, sau eco (sub legea U.E. inseamna acelasi lucru) sa fie respectate. RepublicaBIO.ro este un website care aduce intr-un singur loc tot ce poate fi CERTIFICAT BIO inainte sa ajunga pe rafturile unui magazin: mancare, suplimente nutritive, cosmetice, detergenti, seminte, etc.
Pe blogul Republicii BIO postam sfaturi utile si articole despre viata sanatoasa, despre produse certificate BIO si despre piata BIO, retete alimentare si cosmetice.
Publicul tinta principal caruia ne adresam este format din viitoare mamici si mamici cu copii mici, vegetarieni, vegani, raw vegani si consumatori de BIO.
La Republica BIO ajung cei care cauta un loc unde sa-si poata face cumparaturile departe de grija ingredientelor suspecte de pe etichete sau a substantelor toxice, ascunse. Un loc in care o mamica, o viitoare mamica si nu numai, poate sa cumperi fara grija ce-i mai bun si mai curat pentru ea si pentru cei dragi. Am inceput sa devzoltam propriile produse bio sub marca "Republica BIO", primul dintre acestea fiind: "Ulei de Cocos Republica BIO", un ulei extravirgin, presat la rece produs in Sri Lanka si ambalat in Germania pentru Republica BIO. Este cel mai bun ulei de cocos de pe piata romaneasca.
Magazin on-line cu produse bio certificate organic: Alimente, Superalimente, Cosmetice, Remedii, Detergenti. Pentru mame si tati, copii, bebelusi si casa.
Suntem singurul magazin din Romania care aduce numai produse certificate BIO, ECO sau ORGANIC (inseamna acelasi lucru sub legislatia europeana). Nu vom avea niciodata pe rafturi produsele asa-numite ”naturiste”, ”naturale”, ”traditionale'' sau ”taranesti”. Sa stii ca acesti termeni nu inseamna nimic in nicio lege din Romania sau din afara. Pentru ca pe langa ingredientele naturale, in produsele astea pot fi strecurate chimicale fara ca vreo lege sa fie incalcata. Pana la urma, toate sunt naturale, nu? Conteaza insa cum sunt crescute sau produse.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Vegis cashback - castiga bani online produse naturiste
Cashback 4%
Plantum logo - cumpara produse si remedii naturiste, miere de manuka si castiga bani online
Cashback 0.5%
ApiLand cashback - cumpara produse apicole miere, pastura, polen, laptisor de matca si castiga bani online
Cashback 5%
Via Naturalia cashback - cumpara alimente bio ecologice, produse fara E-uri si castiga bani online
Cashback 1.5%
NoSugarShop cashback - cumpara produse fara zahar, produse pentru diabetici si castiga bani online
Cashback 5%

Republica Bio cashback - cumpara produse certificate organic si castiga bani online

Categorii disponibile in Republica Bio

  • Alimente produse naturiste
  • Ingrijire personala si sanatate
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide