CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Articole pentru birou si papetarie

Rik cashback - cumpara produse de papetarie si birotica imprimate tipizate si castiga bani

Rik cashback - cumpara produse de papetarie si birotica imprimate tipizate si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Rik

Cashback cu Rik castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de produse de papetarie si birotica imprimate tipizate inapoiem o parte din bani

Produse de papetarie si birotica imprimate tipizate

Firma RIK este specializata exclusiv in distributia produselor de papetarie si birotica catre clientii finali.
Actionand sub sloganul: “Solutia optima pentru orice birou” firma noastra va ofera o paleta extrem de larga de produse necesare oricarei afaceri.
De asemenea, dispunand de o tipografie proprie va putem oferi toata gama de tiparituri: imprimate tipizate, registre, mape, fluturasi, pliante, brosuri, reviste, cataloage precum si servicii de legatorie: mape de arhivare, registre cartonate, etc.
Ca urmare, avand in vedere experienta de peste 15 ani in acest domeniu, a capacitatii noastre logistice precum si a flexibilitatii echipei noastre, suntem convinsi ca putem satisface orice cerinte la cele mai inalte standarde. Accesand platforma noastra online rik.ro puteti vizualiza imaginile, detaliile si preturile tuturor produsele si serviciilor oferite.
Acoperirea unei largi palete de servicii tipografice de la personalizarea formularelor tipizate cu regim general, carti de vizita, calendare si pâna la cele mai diverse pliante, brosuri si fluturasi publicitari.
Pe RIK gasesti gama completa de rechizite scolare, accesorii pentru birou. Fotolii si canapele Mont Martre, Notre Dame sau Morfeo ideale pentru salile de asteptare sau mobilier pentru birou. Disponibile in 2 culori.
Alege dintr-o gama variata de distrugatoare de documente cu taiere in microparticule de diverse dimensiuni. Ideal pentru a scapa de documentele confidentiale.
O gama variata de pungi cu sistem de inchidere tip ziplock de pe Rik, disponibile in diverse dimensiuni de la A6 la A3+ si diverse grosimi intre 40 si 70 de microni.
Solutii de curatare universale, folosite mai ales pentru dezinfectarea si degresarea diverselor obiecte. Gama completa de solutii pentru curatat.
O gama variata de lampi de birou pe Rik online, cu sau fara brat extensibil, din metal rezistent sau plastic, in diverse culori. Lampa inteligenta cu LED-uri Leitz.
Instrumente de scris premium reprezinta o demonstratie de finete, precizie, arta si experienta, toate puse in slujba mestesugului fauririi unui instrument de scris premium.
Finisajul special al suprafetei garanteaza senzatia de confort pe toata durata folosirii instrumentelor. Finisajele atent studiate, prin mixul de metale pretioase, culori speciale, aurul pretios sau otelul inoxidabil al penitelor, toate acestea se contopesc intr-o gama de instrumente perfect echilibrate, clasice si moderne in acelasi timp.
Gama completa de cutii si containere pe Rik necesare arhivarii documentelor, disponibile in diverse dimensiuni si culori. Cutiile si containerele de arhivare reprezinta un mod simplu, eficient pentru arhivarea documentelor utilizate rar. Arhivarea documentelor reprezentand solutia optima ce ofera structurarea documentelor unei companii, prin stocarea acestora, astfel acesarea informatiilor devine un proces rapid si simplu.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Dacris cashback - cumpara papetarie, articole de birou, produse tiparite si castiga bani online
Cashback 5%
Horus Center cashback - cumpara articole birotica, rechizite scolare si castiga bani online
Cashback 2.5%
PopUpTextil cashback - cumpara sisteme si standuri expozitionale, steaguri si castiga bani online
Cashback 7.5%
Siscom papetarie cashback - cumpara articole si mobilier birou, rechizite si castiga bani online
Cashback 2.5%
Gutuie cashback - cumpara articole papetarie, birou, consumabile, jocuri si castiga bani online
Cashback 1.5%

Rik cashback - cumpara produse de papetarie si birotica imprimate tipizate si castiga bani online

Categorii disponibile in Rik

  • Articole pentru birou si papetarie
  • IT&C
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide