CashBack > Casa decoratiuni si gradina

ScauneOnline cashback - cumpara scaune sau mese castiga bani

ScauneOnline cashback - cumpara scaune si mese si castiga bani online
Primesti 4% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


ScauneOnline

Cashback cu ScauneOnline.ro castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de scaune sau mese

ScauneOnline.ro este unul dintre cele mai importante magazine online romanesti, care importa si comercializeaza o gama larga de scaune de birou si de bar, scaune pentru vizitatori si conferinta, scaune de relaxare si pentru bucatarie, scaune pentru terasa, scaune speciale cu masaj, precum si piese de schimb pentru scaune.
ScauneOnline.ro activeaza in domeniul comertului cu scaune si componente pentru scaune. Avem prezenta atat in mediul online (din anul 2006), cat si offline, din anul 2011, prin singurul magazin specializat de scaune din orasul Constanta. Suntem importatori de scaune din anul 2006 si 99% din produsele comercializate pe site sunt importate de firma noastra.
Valoare medie a unei comenzi pe site-ul nostru este de aproximativ 600 lei, majoritatea comenzilor fiind compusa in medie de 1.72 produse. Cele mai bine vandute produse se afla in categoriile: scaune de birou, scaune de bar si scaune de bucatarie. Magazinul are o cifra de afaceri anuala de aproximativ 6.500.000 lei.
Suntem prompti si seriosi, lucram cu stocuri proprii de peste 1.200.000 lei si oferim clientilor nostrii atat informatii tehnice, cat si despre starea comenzii, in program de luni pana vineri in intrevalul orar 9:30-17:30.
Orice comanda plasata este preluata in cel mai scurt timp de angajatii nostri . Livrarea coletelor se face prin curierat rapid, in 24 - 48 de ore in principalele orase din tara si 48-96 de ore oriunde in tara pentru produsele aflate in stoc.

Alte magazine recomandate

SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Lenjerii de pat CumparaMisim cashback - cumpara lenjerii castiga bani online
Cashback 2.5%
Bonami cashback - cumpara accesorii si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 3.5%
SensoDays cashback - cumpara decoratiuni baie bucatatie dormitor si castiga bani online
Cashback 1%
AlecoAir cashback - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 3%

ScauneOnline cashback - cumpara scaune sau mese si castiga bani online

Categorii disponibile in ScauneOnline

  • Casa decoratiuni si gradina
  • Articole pentru birou si papetarie
Acest site foloseste cookieInchide