CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Calatorii, vacante si turism

SkyTours cashback - cumpara bilete de avion, zboruri, inchirieri masini si castiga bani

SkyTours logo - cumpara bilete de avion, zboruri, inchirieri masini si castiga bani online
Primesti 23.58 Lei cash back

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


SkyTours

Cashback cu SkyTours castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de bilete de avion, zboruri, inchirieri masini inapoiem o parte din bani

Bilete de avion, zboruri, inchirieri masini, rezervari, transfer

SkyTours este un motor de cautare pentru calatorii care combina zboruri, cazare si inchirieri de masini. Avem un motor de cautarea pentru mai multe orase, asa ca nu cautati mai departe daca doriti sa vizitati mai multe destinatii simultan!
Este una dintre cele mai importante Agentii de Rezervare pe Internet Sky Tours in reteaua globala si ofera curse la pret redus in mai mult de 35 de tari.
Cautare Zboruri SkyTours in jurul lumii sau zborurui cu opriri multiple la mai multe destinatii, este posibil sa va configurati biletul de avion asa cum doriti. Indiferent daca calatoriti in fiecare saptamana sau doar de cateva ori pe an, costul zborului dvs. va face o diferenta semnificativa pentru succesul calatoriei dvs.

Zboruri si bilete de avion informatii

Daca aveti in minte o destinatie specifica, atunci urmariti preturile tarifelor SkyTours. La un moment dat, vor scadea brusc. Atunci este momentul cand trebuie sa cumparati pentru a obtine zboruri ieftine. Nu conteaza ce tip de destinatie preferati, cu disponibilitatea zborurilor mondiale multistop pe care Sky-Tours le ofera puteti vedea totul.
Un bilet special dus-intors este, de fapt, o combinatie de 2 bilete. Avem uneori un acord cu companii aeriene la un pret special scazut. Acest lucru combinat cu un alt zbor va putem oferi un bilet de avion SkyTours mai ieftin.
Biletul dvs. electronic este inclus in e-mailul de confirmare final pe care l-ati primit, acesta contine detaliile itinerariului, precum si numarul biletului si referinta dvs. de rezervare, pe care va trebui sa efectuati check-in-ul atat online, fie la aeroport.
Inainte de a efectua orice modificare a rezervarii SkyTours, trebuie sa verificam daca biletul dvs. de bilet permite modificari. Retineti ca toate modificarile, cum ar fi modificarile datei sau ale rutei, sunt supuse conditiilor definite de compania aeriana in functie de tariful dvs. si, in general, biletele bugetare nu permit nicio modificare.
Indemnizatiile de bagaje sunt limitele impuse de companiile aeriene asupra sumelor de bagaje care pot fi transportate de fiecare pasager. Aceste limite difera de la o companie aeriana la alta si depind de tarifele pe care le-ati rezervat.

Inchirieri masini

Obtinem masina dumneavoastra de la furnizori de top. Echipa noastra SkyTours va sta la dispozitie 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Inchiriere masina Barcelona de la 15 Lei pe zi. Inchiriere masina Paris de la 125 Lei / zi. Scutirea de daune in caz de accident si protectia antifurt sunt incluse pentru aceasta masina. Aceasta acopera daunele si furtul autovehiculului. Veti primi masina cu rezervorul plin. Pentru a evita suportarea taxelor pe carburant, va trebui sa returnati rezervorul plin. Taxa pe carburantul consumat va va fi perceputa in momentul returnarii masinii.

Optiuni de transfer la si de la aeroport

Soferul dumneavoastra va va astepta in zona de sosiri cu o pancarta cu numele dumneavoastra. Optiuni de transfer SkyTours disponibile pentru orice calatorie si zbor. Selectati din cea mai mare gama de transferuri conform nevoilor dumneavoastra. Folositi cunottintele noastre de la fata locului - stim cum sa va aducem la destinatie.

Locatie: Germania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Booking cashback - cumpara cazare, vacante, bilete de avion, sejururi si castiga bani online
Cashback 4%
Hotels.com cashback - cumpara rezervari camere hotel sejururi vacante si castiga bani online
Cashback 1.5%
O9Vacanta cashback - cumpara city break, circuite, vacante exotice, sejururi si castiga bani online
Cashback 1%
inBagaj cashback - cumpara bagaje premium, accesorii de vacanta, genti si castiga bani online
Cashback 3%
Activitati cadou logo daruieste o aventura, vouchere sau idee cadou si castiga bani online
Cashback 5%

SkyTours cashback - cumpara bilete de avion, zboruri, inchirieri masini si castiga bani online

Categorii disponibile in SkyTours

  • Calatorii, vacante si turism
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Marriott International logo cumpara rezervare hotel Marriott, vacanta resort all inclusive si castiga bani online
Cashback 1.155%
Trip.com logo cumpara rezervari hoteluri zboruri, bilete avion tren, calatorii si castiga bani online
Cashback 2.75%
Exact travel logo cumpara calatorii exotice vacante circuite sejururi excursii si castiga bani online
Cashback 1.5%
Agoda logo cumpara rezervari hoteluri zboruri cazare camere hotel apartamente si castiga bani online
Cashback 3%
Radisson Hotel logo cumpara rezervare camere hotel resort Blu Red Park Plaza si castiga bani online
Cashback 3%
Acest site foloseste cookieInchide