CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > IT&C

TechStar cashback - cumpara camere video auto si castiga bani

TechStar cashback - cumpara camere video auto si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


TechStar

Cashback cu TechStar castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de camere video auto si camere sport

Camere video auto, ochelarii VR, smartwatch

TechStar.ro este importator si distribuitor de: camere video auto (dash-cam), camere sport de filmat, gps-uri auto, media player mini PC Android, Smartwatch si lanterne profesionale.
Cele mai bune preturi la Camere Auto DVR si Camere Sport / GPS si Navigatii Auto.
Datorita faptului ca este foarte important sa aveti mereu la indemana un tester auto care sa va ajute sa preveniti problemele majore cu care se poate confrunta masina dumneavoastra, am ales sa va prezentam cel mai nou model de tester pentru diagnoza auto, denumit ICar la TechStar!
Un ceas smartwatch este unul dintre cele mai cautate dispozitive de catre cei care traiesc in secolul vitezei si al inovatiei. Acesta este foarte apreciat datorita faptului ca ofera acces rapid la internet si poate fi conectat cu usurinta cu telefonul mobil, functionand ca dispozitiv hands-free.
Camera Auto in magazinul TechStar este prietenul confident atunci cand pornesti la drum. Pe langa designul ei placut, poate vedea si stoca toate evenimentele pe care le intampini in trafic.
Am intrat intr-o noua era a camerelor video. Este vorba de un dispozitiv destinat sa captureze imagini foto si video, a experientelor traite intr-un mod inedit, un mod complet, capturat intr-un unghi de 360 grade.
Ochelarii de la Techstar model VR3 sunt o unitate optica de simulare a realitatii virtuale prin amplasarea telefonului mobil in dispozitiv.
Realitatea virtuala 3D de 360 de grade, te duce intr-o lume noua, in orice mediu, in orice loc, o realitate noua!
Cu ajutorul creionului 3D, puteti desena in spatiu, realizand astfel obiecte 3D. Are un design ergonomic pentru a fi folosit cu usorinta in timpul desenarii. In pachet sunt incluse 4 filamente cu culori diferite, iar acestea pot fi schimbate cu usurinta apasand doar un buton.
In zilele noastre suntem din ce in ce mai stresati cu munca, copii, famila si scoala. Ne putem desprinde de aceste griji cu ajutorul jucariei Fidget.
Smartwatch-ul este foarte util in viata de zi cu zi deoarece acesta va contorizeaza caloriile consumate, orele dormite si numarul de pasi facuti zilnic. Datorita funciei Bluetooth acesa se poate imperechea cu telefonul si folosi pentru a trimite apeluri, raspude si chiar memora numere de telefon.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

iHunt cashback - cumpara telefoane mobile, Blackview, boxe portabile, gadgeturi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Citgrup cashback - cumpara calculatoare laptopuri secondhand si refurbished si castiga bani online
Cashback 5%
EuroGSM cashback - cumpara telefoane, tablete, accesorii telefon si castiga bani online
Cashback 0.5%
Smart Protection cashback - cumpara folie protectie telefon, laptop, tableta si castiga bani online
Cashback 7.5%
Germanos cashback - cumpara electronice, produse IT sau multimedia si castiga bani online
Cashback 1.5%

TechStar cashback - cumpara camere video auto si castiga bani online

Categorii disponibile in TechStar

  • IT&C
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide