CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Fashion pantofi

Tezyo by Otter Distribution cashback - cumpara incaltaminte si castiga bani

Tezyo by Otter Distribution cashback - cumpara incaltaminte si castiga bani online
Primesti de la 7% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Tezyo by Otter Distribution

Cashback cu Tezyo by Otter Distribution castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de incaltaminte

Incaltaminte

TEZYO este un concept nou de magazin multibrand lansat de grupul OTTER Distribution (detinator al lanturilor de magazine OTTER, ALDO, CLARKS si SALAMANDER) care vine in intampinarea publicului cu articole de incaltaminte si marochinarie pentru orice ocazie, realizate de branduri ce si-au castigat renumele la nivel international, precum: Clarks, Epica, ALDO, Otter, Geox, Calvin Klein, Le Colonel, Hugo Boss, Converse, New Balance, Le Coq Sportif, Camper, Pepe Jeans, Nike, Ara si multe altele.
In tara am deschis 13 magazine in locatii de top in mall-uri sau stradal (in Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Pitesti, Galati), iar anul acesta ne-am extins international in Cehia si Austria, atat offline cat si online.
Misiunea magazinului este de a deveni prima alegere a clientilor sai in ceea ce priveste articolele de incaltaminte, accesoriile, marochinaria si produsele de intretinere.
Tezyo doreste sa ofere oricarei persoane posibilitatea de a-si defini un stil vestimentar propriu, comercializand o colectie generoasa de articole de incaltaminte si accesorii in voga, pentru toate stilurile si ocaziile.
Printre valorile magazinului se numara calitatea, autenticitatea si confortul, iar in colectiile din Tezyo veti descoperi fie pantofi eleganti, realizati impecabil, fie pantofi ideali pentru tinutele urbane, fie pantofi casual, ce inglobeaza tehnologii moderne (design anatomic, talpi flexibile si usoare, pernute antisoc).
Avand o colectie multi brand de incaltaminte, Tezyo incurajeaza libertatea de expresie a fiecarui client. Tezyo este un concept nou de magazin, care vine in intampinarea publicului cu articole de pantofi pentru orice ocazie, realizate de branduri ce si-au castigat renumele la nivel international pentru ca propun un design inedit.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

dEpurtat cashback - cumpara incaltaminte, pantofi dama, sandale, cizme, botine si primesti comisioane
Cashback 5%
Modlet cashback - cumpara sandale, cizme, botine, incaltaminte, pantofi dama si castiga bani online
Cashback 5%
Kalapod logo - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 5%
Otter logo- cumpara pantofi, ghete, cizme, sandale, incaltaminte femei barbati copii si castiga bani online
Cashback 4%
Ecco Shoes logo - cumpara incaltaminte femei barbati copii, pantofi botine si castiga bani online
Cashback 3%

Tezyo by Otter Distribution cashback - cumpara incaltaminte si castiga bani online

Categorii disponibile in Tezyo by Otter Distribution

  • Fashion pantofi
  • Fashion

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Oferim un cashback standard de 7%, iar pentru comenzile finalizate cu cod de reducere, card de fidelitate sau cele care contin produse aflate in promotie comisionul alocat este de 5%. Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide