CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii financiare

Universul Fiscal cashback - cumpara consultanta fiscal contabila si castiga bani

Universul Fiscal cashback - cumpara consultanta fiscal contabila si castiga bani online
Primesti 5 Eur cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Eur)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Universul Fiscal

Cashback cu Universul Fiscal castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de consultanta fiscal contabila inapoiem o parte din bani

Consultanta fiscal contabila

Universul Fiscal este o platforma dedicata economistilor, contabililor si antreprenorilor prin intermediul careia oferim consultanta si acces la baza de date de spete in urmatoarele domenii: contabilitate, resurse umane, fiscalitate.
Raspundem la orice speta din domeniile fiscalitate, contabilitate si resurse umane. Dezvoltam o baza de date de spete din toate domeniile de activitate care creste zilnic.
Universul Fiscal a aparut ca urmare a necesitatii managerilor si a specialistilor de a avea acces rapid la consultanta fiscal – contabila si resurse umane de calitate si doreste sa vina in ajutorul acestora cu informatii de calitate, corecte, solicitate chiar de membri.

Consultanta contabila


Stocul din magazine se poate lista si la pretul de vanzare, doar ca in contabilitate nu se tine evidenta adaosului comercial. Din punct de vedere contabil, magazinele se comporta ca si cum ar fi depozite. In momentul in care se vinde marfa apare adaosul ca diferenta dintre contul 707 si 607 pe factura. Cu ajutorul contului 463 se tine evidenta dividendelor repartizate, conform legii, in cursul exercitiului financiar, si care urmeaza sa se regularizeze dupa aprobarea situatiilor financiare anuale. Reglementarile contabile conforme cu Standardele Internationale de Raportare Financiara, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor publice 2844/2016.

Informatii fiscale pe Universul Fiscal


Anularea codului de TVA va fi valabila la data comunicarii deciziei ( cel tarziu pana la sfarsitul lunii in care s-a depus declaratia ). Pentru cheltuielile de protocol reprezentand servicii ( ex: masa restaurant, excursie, cazare ) TVA –ul este deductibil integral. Pe Universul Fiscal puteti afla cand aplicam regula TVA-ului la incasare avem tendita sa uitam ca aceasta este diferita intre Partile afiliate. Incepand cu data de 01.01.2018 inregistreaza obligatii fiscale reprezentand TVA, restante , neachitate in termen de 60 de zile lucratoare de la scadenta, in cuantum mai mare de 15.000 lei in cazul contribuabililor mari; 10.000 de lei in cazul contribuabililor mijlocii; 5.000 de lei pentru restul contribuabililor.

Resurse umane


Incepand cu 2018 lista zilelor libere a crescut prin adaugarea Vinerii Marii. Vedeti pe Universul Fiscal de ce firmele de constructii vor trebui sa aiba la fiecare santier copii ale contractelor de munca pentru toti angajatii de acolo. Orice indemnizatie specifica detasarii transnationale este considerata parte a salariului minim, in masura in care nu este acordata cu titlu de rambursare a cheltuielilor generate de detasare, respectiv cheltuielile de transport, cazare si masa.

Reglementari taxe si impozite


Consiliul Local poate scuti de impozit (sau reduce cuantumul) si pentru alte cladiri – monumente istorice prcum si pentru terenurile aferente. Pentru cheltuielile de protocol reprezentand bunuri ( ex: flori, alimente etc , exclus alcool si tutun ) TVA –ul este deductibil in limita a 100 lei (aceasta fiind valoarea maxima a bazei impozabile / produs). Aflati pe Universul Fiscal ce prevede Ordonanta 18 din 31.08.2018 care da posibilitatea autoritatilor fiscale sa controleze modul in care ONG-urile folosesc banii primiti de la stat, din sponsorizari sau din redirectionarea a 2% din impozitul pe venit. Prin adoptarea acestei legi se reglementeaza repartizarea in cursul exercitiului financiar de dividende din profitul interimar al respectivului exercitiu ( in concluzie se pot repartiza dividende pentru anul 2018 din profitul trimestrial al anului 2018).

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

CreditFix cashback - aplica pentru un credit rapid online si castiga bani online
Cashback 15 lei
Finzoom cashback - aplica la comparator de credite bancare online si castiga bani online
Cashback 5 Lei
Hora Credit cashback - cumpara oferte credite online, imprumut 0% dobanda si castiga bani online
Cashback 7.5 Lei
ViaConto cashback - cumpara linie de credit consumatori, credit urgent si castiga bani online
Cashback 6 Lei
Smile Credit cashback - cumpara linie de credit, credit urgent si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei

Universul Fiscal cashback - cumpara consultanta fiscal contabila si castiga bani online

Categorii disponibile in Universul Fiscal

  • Servicii financiare
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide