CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Vopsinel cashback - cumpara vopesa decorativa, grund anticoroziv, diluant si castiga bani

Vopsinel logo cumpara vopesa decorativa, grund anticoroziv, diluant si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Vopsinel

Cashback cu Vopsinel castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de vopesa decorativa, grund anticoroziv, diluant inapoiem o parte din bani

Vopesa decorativa, grund anticoroziv, diluant

Vopsinel activăm în zona home&deco și principalele categorii de interes sunt: vopsele epoxidice pentru pardoseli, vopsea pentru acoperis rezistenta la intemperii, grunduri anticorozive, diluati si adezivi. Avem o gama de culori varianta, motiv pentru care suntem foarte căutați și apreciați.

Vopsea decorativa lucioasa Vopsinel


VOPSEA EMAIL LUCIOS ANTICOROZIV 3ÎN1 ECOSTICK™ 20KG, cu tehnologie de ultimă generație și asigură protecția la rugină pe orice suprafață de metal. VOPSEA PENTRU METAL ȘI LEMN ECOSTICK™ EXPERT 20 KG Vopsinel, pentru decorarea și protejarea suprafețelor din lemn, zidărie sau metalice. VOPSEA EMAIL LUCIOS ANTICOROZIV 3ÎN1 ECOSTICK™ ARGINTIU, este folosit pentru protecția și decorarea suprafețelor din lemn, zidărie sau metalice ruginite sau neruginite – acoperișuri, tablă zincată, uși și porți. Vopsinel VOPSEA PENTRU METAL ȘI LEMN ECOSTICK™ EXPERT 3.5L, este un amestec complex pe bază de răşini alchidice şi solvenţi organici, în care sunt dispersate materiale de umplutură, pigmenţi şi aditivi de finisare.

Grund anticoroziv


GRUND ALCHIDIC ANTICOROZIV ECOSTICK™ PENTRU METAL Vopsinel, este un amestec complex pe bază de răşini alchidice şi solvenţi organici, în care sunt dispersate materiale de umplutură , pigmenţi şi aditivi de finisare. Are o acoperire excelentă, este disponibil în culorile alb, gri și roșu-oxid, rezistente pentru mulți ani de la aplicarea corectă a acesteia.

Diluant


DILUANT AUTO Vopsinel D506 PENTRU VOPSELE CU USCARE RAPIDĂ 5 L, vopseaua, grundul sau lacul se diluează după necesitate, adăugând și amestecând continuu până la obținerea vâscozității dorite. VopsinelDILUANT UNIVERSAL D509 25L, este un amestec de solvenți organici utlilizat pentru reglarea vâscozității vopselelor, grundurilor, emailurilor și a lacurilor pe bază de rășini alchidice grase, a produselor de acoperire pe bază de ulei, precum și pentru curățarea uneltelor de vopsit.

Vopsea decorativa mata


VOPSEA EMAIL MAT ANTICOROZIV 3ÎN1 ECOSTICK Vopsinel, este un produs dezvoltat cu tehnologie de ultimă generație și asigură protecția la rugină pe orice suprafață de metal, fie că este veche sau nouă, și previne reapariția acesteia. Are o rezistență foarte bună la intemperii, fiind soluția ideală pentru aplicarea pe acoperișul casei.

Vopsinel Vopsea epoxidică profesională


Vopsea epoxidică profesională, bicomponent, pe bază de rășini epoxidice în soluție, pigmenți, agenți anticorozivi fără săruri de plumb sau crom. Vopsinel VOPSEA EPOXIDICĂ ECOSTICK™ PENTRU PARDOSEALĂ 17,5 KG, se folosește pentru protecția pardoselilor, în condiții de interior sau exterior, destinate exploatării în medii agresive. GRUND EPOXIDIC ECOSTICK Vopsinel PENTRU PARDOSEALĂ 21 KG, este un produs profesional bicomponent, pe bază de rășină epoxidică în soluție, pigmenți, fără săruri de plumb sau crom, aditivi și solvenți specifici. ÎNTĂRITOR GRUND EPOXIDIC, pentru pardoseală pentru realizarea polimerizării și totodată a realizării peliculei cu durabilitate și performanță optimă prin amestecarea celor 2 componente ale sistemului.
ÎNTĂRITOR VOPSEA EPOXIDICĂ Vopsinel, utilizarea întăritorului în sistemul epoxidic este obligatorie și se găsește în cantitate predozată pentru întreaga cantitate de vopsea.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Casa vie logo cumpara mobilier baie baterii cazi dusuri, lavoare si castiga bani online
Cashback 2.5%
Starcrest logo cumpara electrocasnice, cuptoare electrice, frigidere, hote si castiga bani online
Cashback 2.5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.75%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
Mobila Laguna cashback - cumpara mobilier dormitor, bucatarie living, horeca si castiga bani online
Cashback 1.25%

Vopsinel cashback - cumpara vopesa decorativa, grund anticoroziv, diluant si castiga bani online

Informatii contact Vopsinel

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: Alchim Pro Expert SRL
Telefon: 0040775682037
Email: comenzi@vopsinel.ro
Adresa: Str. Bazalt, nr 15, Buzău, Buzău, 120167, Romania

Categorii disponibile in Vopsinel

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Paiso logo cumpara detergent rufe, balsam rufe, parfum rufe si castiga bani online
Cashback 3%
Mobxl logo cumpara mobilier dormitor, sufragerie, living, dulapuri, paturi si castiga bani online
Cashback 1.5%
Fitomag logo cumpara produse gradina si ferma, petshop, igiena publica si castiga bani online
Cashback 3%
Raionul logo cumpara unelte scule, unelte constructii, articole baie, bucatarie si castiga bani online
Cashback 2.5%
Depozit solar logo cumpara panouri solare, invertoare si castiga bani online
Cashback 0.875%

Recenzii si pareri Vopsinel

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide