CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Ceasuri

XKids cashback - cumpara ceasuri inteligente copii, smartwatch localizare si castiga bani

XKids cashback - cumpara ceasuri inteligente copii, smartwatch localizare si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


XKids

Cashback cu XKids castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de ceasuri inteligente copii, smartwatch localizare inapoiem o parte din bani

Ceasuri inteligente copii, smartwatch localizare

Ceasurile inteligente pe care le comercializam pe XKids sunt un MUST pentru familia ta, datorita functiilor avansate de monitorizare si localizare dar si al design-ului ultra modern. Prin intermediul acestor device-uri copilul tau va fi in siguranta, iar tu il poti monitoriza de oriunde te-ai afla, oricand.
Materialul din care sunt confectionate aceste ceasuri este de inalta caltate, fapt ce garanteaza rezistenta lor in timp. Asadar, smartwatch-urile Wonlex si Twinkler comercializate de XKids nu sunt doar un accesoriu smart, ci o investitie de viitor pentru tine si copilul tau.
Ceasuri inteligente pentru copii cu multiple caracteristici de siguranta. Gama larga de smartwatch copii cu touchscreen, functie telefon si localizare GPS.

Ceas Smartwatch Copii pe XKids


Ceas Smartwatch Pentru Copii Twinkler TKY-Q529 cu Functie Telefon la XKids, Localizare GPS, Camera, Pedometru, SOS – Albastru, parintii pot supraveghea activitatea copilului, dar si comunica cu el, cu ajutorul aplicatiei SeTracker disponibila pe Android si IOS. Ceas Smartwatch Wonlex GW1000S cu Functie Telefon, Localizare GPS, Camera, 3G, Pedometru, SOS, Android – Albastru, functii: inregistrare, pedometru, perimetru de siguranta, functie de monitorizare, functie anti-furt, verificare istoric traseu efectuat si ceas desteptator, functie gasire ceas. Ceas Smartwatch Pentru Copii Wonlex GW2000 cu Functie Telefon, Localizare GPS, Camera, 3G, Pedometru, SOS, Android – Roz, introduceti numarul de telefon al copilului in aplicatie, apasati ok si ceasul va suna la acel numar si o sa primiti comanda de succes, in momentul acela puteti asculta ceea ce se discuta in jurul copilului.

Bratari Fitness


Bratarile fitness sunt folosite pentru a monitoriza activitatea si starea ta generala de sanatate cu minim de efort. Bratara fitness inteligenta M3 cu masurarea tensiunii arteriale la XKids, Ritm cardiac, Notificari, Pedometru, Bluetooth, IP67 – Neagra, display de 0.87 inch cu control tactil, cu functii de pedometru, monitorizare tensiune, ritm cardiac, bluetooth si protectie IP67. Cu ajutorul bratarii inteligente poti vedea in timp real progresul zilnic si rezultatele activitatilor tale printr-o singura atingere a ecranului. Bratara fitness inteligenta S2 cu masurarea ritmului cardiac, Notificari, Pedometru, Bluetooth, Alba, functii: Bratara pedometru, bratara sport, bratara puls, bratara cardio, bratara monitorizare ritm cardiac, bratara calorii, bratara bluetooth, rezistenta la apa si praf.

Trackere GPS


Zgarda cu Localizare GPS Pentru Animale PT-02 – Negru – Gri, te va ajuta sa stii intotdeauna unde se afla cainele sau pisica ta! Poti verifica locatia animalului tau de companie direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei mobile SeTracker. Mini GPS tracker Wonlex S01 la XKids cu localizare si monitorizare – Albastru, cu ajutorul functiei Geofence (perimetru de siguranta), vei fi tot timpul informat daca intra sau iesa dintr-o anumita zona prestabilita de catre tine! Mesajele de alert pot fi de asemenea declansate de miscare! Poti vedea exact locatia persoanelor dragi sau a animalului tau de companie pe harta, si poti urmari cu usurinta traseul efectuat de catre acestia!

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Ceasuri copii cashback - cumpara ceas de mana pentru copii, fete , baieti si castiga bani online
Cashback 5%
TopWatch cashback - cumpara ceasuri de mana originale, bijuterii, genti si castiga bani online
Cashback 4%
Rankine logo - cumpara ceasuri barbatesti, bijuterii, portofele si castiga bani online
Cashback 5%
Watch24 cashback - cumpara ceasuri ceasuri barbatesti, ceasuri dama smartwatch barbatesc si castiga bani online
Cashback 7.5%
Watchzone cashback - cumpara ceasuri automatice, ceas mecanic, cutii ceasuri si castiga bani online
Cashback 6%

XKids cashback - cumpara ceasuri inteligente copii, smartwatch localizare si castiga bani online

Categorii disponibile in XKids

  • Ceasuri
  • IT&C
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Rapumag logo cumpara ceasuri barbatesti, de dama smartwatch WEIDE si castiga bani online
Cashback 7.5%
Time To Shine logo cumpara ceasuri barbati ceas dama instrumente de scris si castiga bani online
Cashback 7.5%
Izmael cashback - cumpara bijuterii, bratari, cercei, inele coliere ceasuri si castiga bani online
Cashback 5%
Ceasuri pro cashback - cumpara ceasuri barbatesti casuri de dama, portofele si castiga bani online
Cashback 5%
WoodStockShop cashback - cumpara ceasuri de mana din lemn barbati femei si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide