CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Articole sportive si pescuit

AirSoft cashback - cumpara arme si echipamente, arme aer comprimat si castiga bani

AirSoft cashback - cumpara arme si echipamente, arme aer comprimat si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


AirSoft

Cashback cu AirSoft castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de arme si echipamente, arme aer comprimat inapoiem o parte din bani

Arme si echipamente, arme aer comprimat

Pe Airsoft.ro venim in intampinarea voastra cu mii de produse dintr-un sport care devine tot mai drag in randul iubitorilor de natura, sport si adrenalina. Intr-un secol al IT-ului si al multinationalelor, tot mai multi tineri cauta astfel de sporturi recreative care ajuta la eliberarea stresului, intareste spiritul de echipa si creaza legaturi puternice de amicitie.

Arme airsoft


Pistol Walther p99 dao - metal slide - gbb - co2 - black, arma / incarcatorul se depoziteaza goala, fara recipient de CO2 sau bile. Mitraliera electrica SR-47 RPK - FULL METAL, este o pusca-mitraliera de calibrul 7.62—39mm proiectata in Uniunea Sovietica de Mihail Kalasnikov la sfarsitul anilor 1950.RPK a fost dezvoltata concomitent cu pistolul-mitraliera AKM si a inlocuit pusca-mitraliera RPD din dotarea Armatei Rosii. Pusca cu luneta GT ADVANCED - GR25 SNIPER - FULL METAL - BLACK, bucse de 8 mm rulment, ghidaj resort metalic cu rulment si Motor 16000 rpm Hi-Torque Long axis si Numar serial Unic. Pistol cu gaz Colt 1911 m.e.u. (soc) pe AirSoft, recomandam folosirea bilelor de 0.20g si a gazului 144A (cod: A2), deoarece folosirea unui gaz mai puternic poate duce la deteriorarea mansonului din plastic ABS. Suntem incantati sa va prezentam noul model de replica de la Tokyo Marui, MTR16 GBB.Aceasta vine cu un incarcator de capacitate 21 bileCalibru 6mm BBSistem de functionare : gaz / HFC134aLungime 837 mm / 919 mm (pat complet deplasat).

Echipamente si accesorii aitsoft


Ochelari balistici cu lentile incolore pe AirSoft, protectie impotriva condensului si zgarierii, protectie antistatica si impotriva substantelor chimice; - rezistenta sporita la impact. Casca de protectie - model fast helmet - nomad, ste caracterizata in principal printr-un design elegant si o greutate extrem de redusa. Ghete model us jungle panama - oliv, sunt confectionate din piele 100% iar in partea superioara prezinta insertii din bumbac 100?operit cu poliuretan. Toporisca - 29cm la AirSoft, electrosoc model 302/907 (flying eagle), dotat cu lanterna si sirena.Bastonul are trei moduri de aparare: 1. lanterna de mare putere; 2. sirena cu intensitate sonora ridicata (120 db); 3. electrosoc cu putere de descarcare de 3 800 000 volti.

Arme cu aer comprimat


VMX quantum d-ram 24j b.e.t - 4.5mm - black, Lungime: 1090mm / 42.9inch Lungime teava: 430mm / 16.9inch Viteza: 300ms / 984fps Greutate: 2900gr / 6.4lb Energie: 24 jouli. Revolver schofield 6 inch - cal. 4.5mm - gnb - co2 - steel, alimentat cu CO2, este o replica ultra-realista a revolverului renumit folosit de multi dintre marii pistolari din Vestul Salbatic. cz p-09 - cal. 4.5mm - metal slide - gbb - co2, Cartuse pentru dan wesson - calibrul 4.5 mm - (x12),

Consumabile airsoft


Bile biodegradabile de 0.33g - 2000 buc. - grey online la AirSoft, bile de 0.20g - 5000 buc., Recipient de 12g cu CO2, Mini gaz predator 270 ml, este ideal pentru armele cu gaz (cu sistem blow-back),imbunatatind performanta si puterea armei. Recipient cu co2 - 12g - set de 5 bucati, spray cu ulei siliconic - 150 ml, vaselina pentru intretinere componente metalice.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Maxlife cashback - cumpara articole de vanatoare si pescuit si castiga bani online
Cashback 3%
ProAlpin cashback - cumpara articole de munte si camping si castiga bani online
Cashback 5%
Biciclop cashback - cumpara biciclete, trotinete, accesorii piese biciclete si castiga bani online
Cashback 5%
Kettler cashback - cumpara echipamente sportive aparate fitness premium si castiga bani online
Cashback 4%
Sportpartner cashback - cumpara articole si accesorii fitness profesionale si castiga bani online
Cashback 3.5%

AirSoft cashback - cumpara arme si echipamente, arme aer comprimat si castiga bani online

Categorii disponibile in AirSoft

  • Articole sportive si pescuit
Acest site foloseste cookieInchide