CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Editura Arthur cashback - cumpara carti pentru copii, romane, memorii, fictiune si castiga bani

Editura Arthur logo cumpara carti pentru copii, romane, memorii, fictiune si castiga bani online
Primesti 4.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Editura Arthur

Cashback cu Editura Arthur castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti pentru copii, romane, memorii, fictiune inapoiem o parte din bani

Carti pentru copii, romane, memorii, fictiune

De 15 ani, la editura Arthur publicăm cărți pentru copiii și adolescenții care citesc din plăcere: cărți amuzante, cărți despre aventuri, despre momente importante ale istoriei, despre lumi imaginare și despre lumea din noi, cărți care se citesc cu hohote de râs, dar și cărți despre complexitatea minții umane și puterea empatiei.
Bestsellerele noastre sunt: seria Harry Potter, „Cronicile din Narnia" și „Materiile întunecate", Jurnalul unui puști, Însemnările unei puștoaice, Percy Jackson și Olimpienii, Minunea și seria de autor Roald Dahl. Nume mari din literatura contemporană, precum Neil Gaiman, Philip Pullman sau David Walliams se regăsesc în colecții care-i încurajează pe copii să dea frâu liber fanteziei și să călătorească în alte lumi, cu alte reguli și alte geografii, ca să poată vedea mai bine lumea noastră.
Cei mai populari autori pentru adulți publicați de noi în limba română: sunt Frederick Backman, Margaret Atwood, Isaac Asimov, Harlan Coben. Cu siguranță ați auzit de titluri precum Un bărbat pe nume Ove ( ecranizat în 2023 cu Tom Hanks în rolul principal), Povestea slujitoarei, Assassin's Creed, Fundația, Watchmen, Asterix, Sandman.

Carti top fictiune Editura Arthur


Jurnalul unui puşti 1 autor Jeff Kinney Editura Arthur, foarte bine ilustrate de cuvintele. Coraline autorn Neil Gaiman, nu întotdeauna dacă deschizi o uşă dai de o altă încăpere. Percy Jackson și Olimpienii (#3). Blestemul Titanului Autor: Rick Riordan, un monstru antic ameninţă siguranţa lumii şi a zeilor. Vacanța lui Nor Autor: Ileana Surducan, Maria Surducan, o bandă desenată cum n-ați mai văzut. Amuleta. Cartea întâi. Păstrătoarea pietrei autor: Kazu Kibuishi, mama e răpită de o creatură sinistră.

Carti nonfictiune


Teatrul Corpului Uman Autor: Maris Wicks, gazda spectacolului este un schelet uman. Editura Arthur O scurtă istorie a lumii | paperback Autor: Ernst H. Gombrich, reușește să strecoare mii de ani de istorie în doar câteva sute de pagini. Arta pe înțelesul copiilor. Cartea galbenă Autor: Amanda Renshaw, explorează stilul și tehnica a treizeci de artiști. Animalele de la fermă, aceste cărţi oferă o experienţă vizuală unică ajutând copiii să călătorească în lumea animalelor. Călătorie în interiorul corpului uman Editura Arthur.

Carti aventura


Maia și unicornul ei Editura Arthur autor Dana Simpson, urmăriți-o pe Maia în timp ce, ajutată de Mușețica. Aiurea Autor: Svetlana Chmakova, Roman nominalizat la premiul Eisner. Editura Arthur Aventuri în Momilandia #1 Autor:Tove Jansson, să trăiești liniștit, să cultivi cartofi și să visezi. Asterix și Turul Galiei (vol. 5) Autor: René Goscinny, Albert Uderzo, atunci când romanii spun nu, Asterix zice da.

Cărți educative pentru copii


O scurtă istorie a lumii | paperback Autor: Ernst H. Gombrich, cea mai cunoscută carte de istorie pentru copii. Și v-am spus povestea așa Autor: Florin Bican, aventurile cailor năzdrăvani rememorate de ei înșiși. Apasă aici Autor: Hervé Tullet, jocul te va prinde și vei râde mult. Mică enciclopedie a României pentru copii Autor: Silviu Neguț, Marius-Cristian Neacșu, această carte completează Harta României pentru copii.

Editura Arthur Beletristică 14 ani +


Harry Potter și Camera Secretelor #2 Editura Arthur, ediție ilustrată Autor: J.K. Rowling, urmează să se întâmple lucruri teribile. Toate pânzele sus! | Ediție ilustrată Autor: Radu Tudoran, este o navă care te transportă în spațiu și în timp. Trandafirii din Mexic Autor: Pam Muñoz Ryan, carte recompensată cu Medalia Belpré. Fata care a băut luna Autor: Kelly Barnhill, bătrâna hrănește o fetiță cu lumina lunii, dându-i astfel puteri magice.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 2.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 4.5%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
SoundCreation logo - cumpara instrumente muzicale si castiga bani online
Cashback 1.5%

Editura Arthur cashback - cumpara carti pentru copii, romane, memorii, fictiune si castiga bani online

Informatii contact Editura Arthur

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: Grupul Editorial Art SRL
Telefon: 0040744300870
Email: comenzi@editura-art.ro
Adresa: Splaiul Independenţei nr. 315-319, Bucuresti, Sector 6, 060043, Romania

Categorii disponibile in Editura Arthur

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Editura Gama logo cumpara carti pentru copii cu povesti, montesori, cu activitati si castiga bani online
Cashback 7.5%
Curtea Veche logo cumpara carti fictiune, business, dezvoltare personala, istorie si castiga bani online
Cashback 4%
Kytary logo cumpara instrumente muzicale, chitare, clape, percutie, DJ si castiga bani online
Cashback 1%
Libraria Sophia logo cumpara carti religioase, ortodoxe, filosofie, istorie arta literatura si castiga bani online
Cashback 4%
Crime Scene Press logo cumpara reviste calendare carti mystery thriller si castiga bani online
Cashback 5%

Recenzii si pareri Editura Arthur

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide