CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Editura Corint cashback - cumpara carti educationale, fictiune, non fictiune, pentru copii si castiga bani

Editura Corint logo cumpara carti educationale, fictiune, non fictiune, pentru copii si castiga bani online
Primesti 4.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Editura Corint

Cashback cu Editura Corint castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti educationale, fictiune, non fictiune, pentru copii inapoiem o parte din bani

Carti educationale, fictiune, non fictiune, pentru copii

La Editura Corint, pasiunea pentru cărți ne unește și ne inspiră să explorăm lumi fără limite. Specializați într-o gamă variată de genuri - de la captivantele cărți de istorie, care aduc trecutul la viață, la romanele de ficțiune comercială care vă vor ține cu sufletul la gură, fantesy care deschide porți către universuri neexplorate, până la titlurile young adult care vorbesc inimilor tinere și colecțiile noastre speciale pentru copii și materialele educaționale inovatoare - avem ceva special pentru fiecare cititor.

Cărți pentru copii


Băiatul care a îmblânzit vântul, o captivantă poveste adevărată despre supraviețuire și perseverență. Editura Corint Bondărel descoperă frumusețile naturii, o carte despre cum ne facem mari, copii și părinți deopotrivă. Basme și povești românești. Neghiniță și alte povești, antologie de povești românești. Aventurile lui Tom Sawyer, înfăţişează cu umor aventurile unui băiat năzdrăvan. Căutătorii Ținutului Sălbatic Editura Corint, un roman fantasy cu un ritm alert despre importanța perseverenței.

Carti fictiune Editura Corint


Partea întunecată a minții. Povești adevărate din viața mea de psiholog criminalist autor Kerry Daynes. Secretul bibliotecarei Editura Corint, o femeie extraordinară, și a celebrei biblioteci Pierpont Morgan. Provocarea (vol.4 din seria Clubul Miles High) Autor T L Swan. Fantoma de la Operă, ediția a II-a, imbinarea perfect dozată de mister, atmosferă gotică. Seducție (al patrulea volum al seriei Crave). Ferma animalelor 1984, convingerea lui George Orwell că arta nu trebuie disociată de politică. Un joc al răzbunării (vol.2 din seria Saga lui Hades) Editura Corint, Zeul Morților, nu ia partea nimănui și nici nu încalcă regulile.

Carti educationale


Cel mai deștept puști din Univers Autor Chris Grabenstein. Mândrie și prejudecată, astăzi nimeni nu o poate ignora pe domnişoara Austen. Secretul banilor Editura Corint. Educația financiară pe care nu o înveți la școală, cu autograf. Educație socială. Manual pentru clasa a VI-a. Copiii în fața ecranelor. Cum îi protejăm, impactul ecranelor asupra copiilor a devenit o problemă. Anatomia și fiziologia omului compendiu, să se perfecționeze într-unul dintre domeniile complexe și de mare interes ale biologiei. Un jurământ cutezător și letal (vol.3 din seria Distrugătorii de blesteme).

Carti non-fictiune


Familia Borgia. Crime, nepotism, corupție, povestea ascensiunii și a decăderii uneia dintre cele mai diabolice familii din istorie. ANTONIU și CLEOPATRA Editura Corint. Adevărul din spatele celei mai frumoase poveşti de dragoste din lumea antică. Războiul spionilor: acțiunile secrete ale exilului românesc la începutul comunismului. Copii mai puternici decât bullyingul. Cum să crești un copil încrezător, echilibrat și puternic autor Stella O’Malley. De ce am plecat din România Editura Corint, carte plină de emoție, de furie, de speranță, scrisă printr-un efort cathartic al unor oameni bucuroși că își pot comunica experiența. Bunele maniere pentru copii în 365 de zile.

Editura Corint Manuale scolare


Limba şi literatura română. Manual pentru clasa a VI-a. Consiliere și dezvoltare personală. Manual pentru clasa a VIII-a. Informatică și TIC - Manual pentru clasa a V-a. Limba engleză L1 - Manual pentru clasa a V-a. Limba moderna germana. Manual pentru clasa I (sem.I şi al II-lea). Matematică TC+CD - Manual pentru clasa a IX-a. Editura Corint Limba şi literatura română / Simion - Manual pentru clasa a X-a.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 4.5%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
SoundCreation logo - cumpara instrumente muzicale si castiga bani online
Cashback 1.5%
Nemira logo - cumpara carti si ebooks, carti copii, fictiune si castiga bani online
Cashback 5%

Editura Corint cashback - cumpara carti educationale, fictiune, non fictiune, pentru copii si castiga bani online

Informatii contact Editura Corint

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: Corint Logistic SRL
Telefon: 0040213194797
Email: office@edituracorint.ro
Adresa: Bdul. Mihai Eminescu, Nr. 54A, Bucuresti, Sector 1, 010517, Romania

Categorii disponibile in Editura Corint

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Voyo logo cumpara emisiuni seriale tv, filme online fara reclame si castiga bani online
Cashback 37.5%
Storycraft logo cumpara carti fictiune, aventura, dragoste, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 6%
Libraria cu idei logo cumpara carti, carti copii, jucarii, colectii art craft si castiga bani online
Cashback 3.5%
Editura Gama logo cumpara carti pentru copii cu povesti, montesori, cu activitati si castiga bani online
Cashback 7.5%
Editura Arthur logo cumpara carti pentru copii, romane, memorii, fictiune si castiga bani online
Cashback 4.5%

Recenzii si pareri Editura Corint

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide