CashBack > Carti muzica si filme

Oferta inactiva - Litera cashback - cumpara carti adulti, copii, manuale si auxiliare scolare si castiga bani

Litera cashback - cumpara carti adulti, copii, manuale si auxiliare scolare si castiga bani online
Oferta inactiva

Litera

Cashback cu Litera castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti adulti, copii, manuale si auxiliare scolare inapoiem o parte din bani

Carti adulti, copii, manuale si auxiliare scolare

Editura Litera va ofera carti din colectia adulti, colectia pentru copii, manuale si auxiliare scolare.

  • Editura Literafera pe langa promotii speciale, reduceri lunare atractive accesibile tuturor buzunarelor;
  • Are numeroase proiecte in desfasurare alaturi de Jurnalul National(Biblioteca pentru toti), Saptamana Financiara(English today, Bestseller International), Felicia(Secretele bucatariei);
  • O colectie impresionanta de carti practice (Ghiduri vizuale turistice Top 10), dictionare si enciclopedii;
  • Carti de literatura de mare succes: Ingerul noptii(Hush Hush); Hotul de trupuri(The Resurrectionist); Legea Conspiratiei(Rules of Deception); Obsesia(colectia Casa noptii).
  • Spre deosebire de alte produse, care pot intampina dificultati in targetare, cartea este un produs atat de ofertant, incat ea poate fi de interes indiferent de tematica blogului care o promoveaza
Poti alege ce ai vrea sa cumperi din peste 500 de titluri, printre care cea mai mediatizata colectie, Colectia Biblioteca pentru toti. Unul din cele mai importante proiecte culturale, cel mai faimos brand literar romanesc. Colectia beneficiaza de aportul unor personalitati precum Marius Tuca, Nadia Comaneci, Andreea Raicu, Grigore Lese, Ion Cristoiu, Oana Pellea, Mihaela Radulescu si Horatiu Malaele. Doar la editura Litera, platesti 2 primesti 3!
Colectia Cele mai frumoase povesti reuneste, intr-o formula grafica de zile mari, unele dintre cele mai gustate povesti in randurile celor mici. Cele mai frumoase povesti ale lumii sunt acum culese in aceasta minunata colectie. Povesti cu multe aventuri. Si mai ales cu multe invataminte pentru copii cuminti sau mai nazdravani. Toate cartile sunt insotite de cd-uri audio. Personajele au prins viata prin vocile si arta actorilor: Alexandru Arsinel , Horia Caciulescu, Petru Assan si altii si-au adunat toata maiestria pentru a spune povestea. PROMOTIE: Platesti 2, primesti 3!
In Amintiri din Casa Mortilor sunt abordate probleme filosofice care, mai tarziu, vor constitui inconfundabilul substrat ideatic dostoievskian: libertatea, crima, natura umana, mandria, relatia dintre popor si intelighentie, nebunia, iubirea aproapelui, solidaritatea umana, smerenia. Datorita acestui fond filosofic, textul are un pronuntat caracter eseistic si contribuie la constituirea vocii distincte dostoievskiene, cea care va deveni pregnanta in marile creatii din urmatoarea perioada.
Nora din Ingerul noptii ar trebui sa stie ca viata ei este departe de a fi perfecta. Desi cu ajutorul lui Patch, iubitul si ingerul ei pazitor, a scapat cu viata dintr-o serie de incidente cu totul neobisnuite, primejdia e departe de a fi trecut.
Educatia sentimentala e perversa nu ca educatie, ci ca literatura. Toate scenele de amor, destule, sunt mentale, iar efectele trupesti tin de stilul in care sunt redate. Un tanar se indragosteste de o femeie maritata, care nu stie de iubirea lui
Creata de specialistii in educatie pentru a-i ajuta pe copii sa dobandeasca principalele abilitati de invatare, aceasta colectie este un instrument de lucru pe cat de util, pe atat de atractiv pentru cei mici, menit sa le deschida drumul catre performanta.
Biblioteca pentru toti copiii cuprinde cartile de neuitat ale copilariei, capodopere ale literaturii universale, fara de care biblioteca unui copil nu poate fi completa. Colectia reprezinta un instrument de lucru esential pentru elevii de gimnaziu, punand scriitorii si operele prevazute in programa scolara de limba si literatura romana alaturi de romanele indragite de generatii intregi de copii.

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
Books Express cashback - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%
Carti Okian cashback - cumpara carti si castiga bani online
Cashback 4%

Litera cashback - cumpara carti adulti, copii, manuale si auxiliare scolare si castiga bani online

Categorii disponibile in Litera

  • Carti muzica si filme
  • Cadouri
Acest site foloseste cookieInchide