CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Libristo cashback - cumpara carti engleza germana spaniola franceza italiana si castiga bani

Libristo logo cumpara carti engleza germana spaniola franceza italiana si castiga bani online
Primesti 3% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Libristo

Cashback cu Libristo castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti engleza germana spaniola franceza italiana inapoiem o parte din bani

Carti engleza germana spaniola franceza italiana

Libristo cea mai mare librarie online cu literatura in limbi straine, adica printre alte titluri. Cartile noastre nu cunosc granite - si tocmai de aceea veti gasi tot ceea ce cautati in libraria noastra: lansari noi, plante perene ale lumii cartilor si bestseller-uri nu numai ale scenei de carte autohtone, ci si a celor straine. Toate cartile lumii intr-un singur loc si pentru un singur mesaj pottal. Suntem unici atat in gama de oferte, cat si in abordarile moderne.

Cati limba engleza Libristo

12 Rules for Life, ofera douasprezece principii profunde si practice pentru modul de a trai o viata semnificativa. Milk and Honey, Libristo carte in limba engleza, este o colectie de poezie si proza despre supravietuire. Despre experienta violentei, abuzului, iubirii, pierderii si feminitatii. Gravity Falls Journal 3, autor Alex Hirsch Rob Renzetti Stephanie Ramirez, are toate paginile vazute vreodata in emisiune, plus pagini noi cu monstri si secrete, note de la Dipper si Mabel si povestea completa a autorilor. Carte Libristo limba engleza Thinking, Fast and Slow, autor Daniel Kahneman, analizeaza modul in care functioneaza mintea noastra si cum luam deciziile. Call Me By Your Name in limba engleza autor André Aciman, romanul care a inspirat filmul major.

Cati limba germana

Harry Potter und der Stein der Weisen carte in limba germana Libristo, autor Joanne K. Rowling Klaus Fritz, Harry Potter crede si el si, in ciuda a tot, a pastrat o incredere de nezdruncinat, care nu este intemeiata pe nimic. Limba germana Grammatik aktiv B2-C1, sunt potrivite pentru utilizare in clasa sau pentru autoinvatare. Sprechen Sie Deutsch? 3. B2, ofera o explicatie clara a gramaticii, o gama larga de exercitii gramaticale, pronuntie, ortografie si vocabular, idei de exprimare vorbita si scrisa. Carte Libristo Duden 01 Die deutsche Rechtschreibung Dudenredaktion, descopera vocabularul limbii germane.

Cati in limba spaniola

Carte in limba spaniola Palmeras en la nieve, autor Luz Gabás, Kilian abandoneaza zapada muntelui Huesca pentru a incepe, impreuna cu fratele sau Jacobo, calatoria catre o tara necunoscuta, indepartata si exotica, insula Fernando Poo. Soy Luna - Modo Amar, 1 Audio-CD, elenovela argentiniana s-a intors in sfarsit. Prisma Consolida C1 Libro del profesor + CD Libristo curs de spaniola structurat in functie de nivelurile Cadrului european comun de referinta care uneste diferite tendinte metodologice. Cuentos españoles carete in limba spaniola, aceste povesti spaniole sunt un esantion al traditiei noastre.

Cati in limba franceza

La petite bijou carete in limba franceza. Extra! 2 autor Fabienne Gallon, acopera 60-70 de ore si este destinat elevilor de la varsta de 12 ani, promoveaza o abordare activa a invatarii. Carte Scénario 2 UC + CD, a doua parte a unui manual de limba franceza Libristo pentru studenti adolescensi si adulti la licee si licee. Le Chateau de ma mere, carte in limba franceza autor Marcel Pagnol, scrie despre dragostea copiilor pentru mama lor.

Cati in limba italiana

Piccolo Principe Libristo carte in limba italiana, autor Antoine de Saint Exupéry. Volume unico, autor Katerin Katerinov Maria Clotilde Boriosi Katerinov. Carte in limba italiana autor Italo Calvino.

Locatie: Cehia

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 4.5%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
SoundCreation logo - cumpara instrumente muzicale si castiga bani online
Cashback 1.5%
Nemira logo - cumpara carti si ebooks, carti copii, fictiune si castiga bani online
Cashback 5%

Libristo cashback - cumpara carti engleza germana spaniola franceza italiana si castiga bani online

Informatii contact Libristo

Tip companie: Organization
Nume companie: Libristo Media s.r.o.
Telefon: 0040316309751
Email: info@libristo.ro
Adresa: Sychrov 55, Vsetín, Zlín, 755 01, Cehia

Categorii disponibile in Libristo

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Editura Corint logo cumpara carti educationale, fictiune, non fictiune, pentru copii si castiga bani online
Cashback 4.5%
Voyo logo cumpara emisiuni seriale tv, filme online fara reclame si castiga bani online
Cashback 37.5%
Storycraft logo cumpara carti fictiune, aventura, dragoste, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 6%
Libraria cu idei logo cumpara carti, carti copii, jucarii, colectii art craft si castiga bani online
Cashback 3.5%
Editura Gama logo cumpara carti pentru copii cu povesti, montesori, cu activitati si castiga bani online
Cashback 7.5%

Recenzii si pareri Libristo

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide