CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Librex cashback - cumpara carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate si castiga bani

Librex cashback - cumpara carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Librex

Cashback cu Librex castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate inapoiem o parte din bani

Carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate

LIBREX este cea mai dinamica librarie online, 100% romaneasca, cu o crestere spectaculoasa in ultimii ani si care isi propune dublarea business-ului in fiecare an.

Carti pentru copii


Olguta Si Un Bunic De Miloane, este o carte geniala, recomandata pentru copiii intre 10 si 14 ani. Pachet integral Cronicile din Narnia, volumele 1-7, un taram unic al centaurilor, faunilor, si al leului Aslan. 9 luni, un ghid al sarcinii pe luni pentru toata familia, aceasta carte arata cum se dezvolta luna de luna un bebelu?, de la ovul pana la fatul gata sa vina pe lume. Carte cu sunete - Povesti - Apasa si asculta, cartile sonore cu povesti va vin in ajutor.

Catir arta


Flori si pasari - Coloreaza si bucura-te de magia naturii, o experienta artistica relaxanta. Lumi imaginare de colorat cu ajutorul numerelor, pentru a evidentia un desen, colorati fiecare caseta numerotata conform gamei de culori propuse. Arta, istoria vizuala a artelor plastice, incursiune cronologica prin cele opt epoci fundamentale ale istoriei artei. Biblia in pictura universala, cele mai frumoase picturi din istoria artei.

Carti business Librex


Cele 5 niveluri ale leadershipului, John C. Maxwell ne descrie un concept testat in peste treizeci de ani de experienta profesionala. Gandesc, deci castig, autor Joey Reiman, companii care valoreaza milioane de dolari au fost construite pe o singura idee. Ce este educatia financiara... de fapt? de Robert T. Kiyosaki, Tom Wheelwright, la Librex oamenii care puneau bani deoparte erau castigatori, astazi, cei care pun bani deoparte sunt perdanti.

Carti de sanatate


Sa ne hranim in lumina, autor Doreen Virtue, Becky Black, veti invata cum poate regimul vegan sa va ajute in cresterea nivelului energiei. Cura de detoxificare de zece zile cu sucuri verzi, libraria Librex te va ajuta sa slabesti, iti va amplifica nivelul energetic. Revolutia smoothie-urilor verzi, de Victoria Boutenko, te face sa salivezi si este plin de factori nutritivi. Sucuri din legume si fructe, de Norman W. Walker, un ghid al combinatiilor iti prezinta sugestii pentru tratarea eficienta a diferitelor boli.

Carti medicina


Splina. De la laparoscopie la chirurgia robotica si inapoi, de Catalin Vasilescu, de la operatia deschisa, la spenectomia laparoscopica. Vaccinurile. Sunt cu adevarat sigure si eficiente? autor Neil Z. Miller, cartea cuprinde sute de informatii precise si detaliate. Progrese si tendinte noi in cardiologia moderna Librex, in principal cardiopatia ischemica, sunt predominante in practica medicala. Vademecum de tratamente ginecologice, cele mai moderne tratamente in principalele afectiuni ginecologice.

Carti de dezvoltare profesionala


Osho. Tacerea. Mesajul Fiintei Tale, de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane. Arta stapanirii hartii mentale, autor Tony Buzan, carti de succes in domeniul hartilor mentale. Cuvintele iti modeleaza creierul, de Andrew Newberg, Mark Robert Waldman, online pe Librex functiile creierului si diferitele stari mentale. Stiinta motivatiei. Strategii si tehnici pentru a transforma visurile in destin, ne hranim prin educatie si cultura.

Carti de beletristica


Scoala supunerii, de Marina Anderson, un loc unde vizitatorii sunt initiati in placeri pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata. Ecouri din strada Scotia, autor Samantha Young, Cole Walker este exact genul de tip pe care Shannon vrea sa-l evite. Pachet Cercurile Mistice - 3 volume, de Nicoleta Tudor, Cercurile Mistice, Orasul de deasupra, Toria. Pachet complet Instrumente Mortale - Cassandra Clare - 6 volume, autor Cassandra Clare.

Carti stiinte umaniste


Expresul urban. 15 reguli urbane pentru a naviga in noua lume modelata de femei si orase, de Kjell Nordstrom, Per Schlingmann, urbanul este din nou peval. Al treilea cimpanzeu, autor Jared Diamond, noi, oamenii, impartasim 98% din ADN-ul nostru cu cimpanzeii. Inteligenta materiei, de Dumitru Constantin Dulcan, o carte in libraria Librex care a bulversat lumea stiintifica romaneasca. Cioran. Un aventurier nemiscat, autor Ciprian Valcan, este rezultatul unui dialog complex si indelungat.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 4.5%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
Books Express logo - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%

Librex cashback - cumpara carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate si castiga bani online

Categorii disponibile in Librex

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Anticariat unu logo cumpara carti mobilier argintarie arta desorativa muzica pictura si castiga bani online
Cashback 5%
DJ Super Store logo cumpara echipamente dj casti console microfoane monitoare boxe si castiga bani online
Cashback 1.5%
Antic Exlibris logo cumpara carti copii dictionare carti engleza literatura arta si castiga bani online
Cashback 3.5%
CLB logo cumpara carti manuale scolare genti jucarii rechizite scolare si castiga bani online
Cashback 4.5%
Editura Casa logo cumpara carti pentru copii, gradina bucatarie stiinta cultura si castiga bani online
Cashback 5%

Recenzii si pareri Librex

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide