CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

Atu Tech cashback - cumpara camere supraveghere video si castiga bani

Atu Tech logo - cumpara camere supraveghere video si castiga bani online
Primesti 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Atu Tech

Cashback cu Atu Tech castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de camere supraveghere video, sisteme de alarma

Camere supraveghere video, sisteme alarma

Atu Tech este cea mai dinamica companie din comertul online cu sisteme de securitate, care are ca principal scop acela de a oferi clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si la un pret corect. Astfel, incepand cu anul 2011, ATUTECH comercializeaza o gama variata de produse: sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma la efractie, dispozitive de control acces si pontaj pentru vile si sedii de firma, automatizari de porti culisante / batante si bariere electromecanice, sisteme de videointerfonie si sonorizare, sisteme antifurt pentru magazine, destinate celor ce doresc sa isi protejeze afacerea si caminul.
De la lansare si pana in prezent, ATU TECH a devenit unul dintre cele mai importante magazine online din Romania datorita calitatatii serviciilor asigurate de un personal tehnic competent, ce va poate ajuta atat in asamblare, cat si in alegerea produsului potrivit. Experienta noastra se masoara prin rezultatele recunoscute si prin miile de clienti multumiti de colaborare si de produsele achizitionate. www.a2t.ro a castigat in 2015 si 2016 premiul 1 la Gala GPEC, categoria "Supraveghere video si securitate".

Camere supraveghere exterior


Camere de supraveghere exterior Atu Tech cu iluminator infrarosu pentru exterior, cu led-uri si grad de protectie IP66, pentru supreveghere video pe timp de noapte. Camera exterior HDCVI 2 MP Full HD Dahua HAC-HFW1200D, re o carcasa din metal, rezistenta la conditiile meteo nefavorabile. Camera de supraveghere exterior FULL HD, Varifocala, IR 40m, Hikvision, iluminatorul IR cu multe leduri si senzor SMART IR permite iluminarea la distanta de 40 metri. Camera supraveghere exterior 2 MP, lentila 2.8mm, IR 20 metri SAFER SAF-BP2MP20F28. Camera exterior AtuTech 4 in 1 Full HD lentila 2,8 mm Hikvision DS-2CE16D0T-IT3F2.8, tehnologie Exir. Suporta comutare din joystick pe orice tip de DVR.

Camere supraveghere interior AtuTech


Camerele de supraveghere video de interior pot fi dome cu sau fara infrarosu, camere de supraveghere de interior box, la care se adauga lentile si suporti sau camere mobile PTZ cu zoom motorizat. Camera de supraveghere, 2 Mp Full HD DS-2CE56D0T-IRMF2.8, pentru uz interior. Camera supraveghere Atu Tech FULL HD, 2.8mm, IR 20 metri, este o camera de supraveghere compatibila cu orice DVR care functioneaza pe tehnologiile: AHD, HDCVI, HDTVI sau analogic clasic. Camera dome 5 MP Hikvision 4 in 1, IR 20m DS-2CE56H0T-ITMF, pentru incaperi mari, precum sali de clasa, banci, institutii publice. Camera dome AtuTech 2K cu audio prin HDCVI, lentila 2.8mm, IR 50 metri, HAC-HDW1400EM-A-28, ofera un unghi larg de vizualizare si poate sa inregistreze audio si video prin acelasi cablu coaxial.

Automatizari porti batante culisante


Kit Atu Tech automatizare poarta batanta 2x2 metri Life, este formata din cele doua brate motorizate, un panou de control, o lampa de avertizare, doua fotocelule si doua telecomezi. Automatizare poarta batanta 2x3 metri Linomatik LINO400, a fost prouectat pentru a deschide porti de 3 metri. Automatizare poarta culisanta Life cu 4 metri cremaliera, cu insertie metalica, rezistenta la intemperii. Kit automatizare poarta culisanta AtuTech 600 Kg LIFE Acer, toate functiile acestor automatizari de porti culisante se pot programa dupa fiecare cerinta cu maxima usurinta.

Sisteme de alarma Atu Tech


Centrala de alarma DSC 6 zone PC1616, se recomanda a fi utilizata in protejarea spatiilor de dimensiuni mici. Senzor de miscare PIR DSC LC100-PCI, pentru sisteme de alarma cablate. Sirena de exterior BS1 pentru sisteme de alarma Atu Tech, protectie metalica pe interior. Acumulator centrala de alarma 12V PL5A, cu gel fara intretinere. Detector de temperatura si fum optic IN 338-4H, se poate monta pe orice sistem de efractie. Sirena wireless de exterior pentru sisteme de alarma Heyi.

Interfoane Videointerfoane


Kit interfonie scara de bloc pentru 14 apartamente ELECTRA DIGITAL, configurat special pentru aplicatii de bloc. Videointerfon Atu Tech wireless TCP/IP cu control acces Dahua VTO2111D-WP, se poate folosi impreuna cu un terminal smart Android sau Apple, telefon sau tableta. Kit videointerfon SAFER 7 inch cu control acces, intercomunicatie, accesul pe proprietate se face cu ajutorul cartelelor sau tag-urilor de proximitate. Kit videointerfon 2 monitoare interior 7 inch cu control acces, intercomunicatie si RFID, videointerfonul functioneaza cu cartele de proximitate.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Spy Shop logo- cumpara sisteme de supravegheresi castiga bani online
Cashback 0.5%
Badabum cashback - castiga bani online cu produesele IT&C la toate cumparaturile
Cashback 1%
Conectica cashback - cumpara cabluri, adaptoare, retelistica si castiga bani online
Cashback 3%
AVMall logo cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%
Case smart cashback - cumpara intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente si castiga bani online
Cashback 5%

Atu Tech cashback - cumpara camere supraveghere video si castiga bani online

Categorii disponibile in Atu Tech

  • Electronice
  • IT&C
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

DronShop logo cumpara drone DJI, Autel, Parrot, FPV, Osmo si castiga bani online
Cashback 2%
Room alert logo cumpara servere monitorizare temperatura, fum senzori si castiga bani online
Cashback 3%
Robot World logo - cumpara aspiratoare robot piscina masini tuns iarba si castiga bani online
Cashback 1.65%
Mobilab cashback - cumpara Electronice si castiga bani online
Cashback 6%
Robofun cashback - cumpara arduino, raspberry PI, imprimante 3D, roboti si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acest site foloseste cookieInchide