CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

Spy Shop cashback - cumpara supraveghere video, camere ascunse, antiincendiu castiga bani

Spy Shop logo- cumpara sisteme de supravegheresi castiga bani online
Primesti de la 0.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Spy Shop

Cashback cu Spy Shop castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de supraveghere video, camere ascunse, antiincendiu

Supraveghere video, camere ascunse, antiincendiu

Avand o experienta de peste 8 ani de zile, Spy Shop este lider pe piata in Romania, in distributia de echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare.
Magazinul a fost lansat in anul 2008 si este administrat de societatea SPYSHOP SRL, firma cu capital integral romanesc cu sediul in Timisoara. Spy Shop ofera o gama larga de produse din diferite categorii si anume: Sisteme de supraveghere, Sisteme de Alarma antiefractie, Produse de spionaj, Optica sportive, Interfoane si Videointerfoane.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme complete de supraveghere pentru interior si pentru exterior, perfecte pentru monitorizarea casei, a biroului, a spatiilor comerciale sau a parcarilor si a altor terenuri. Sistem supraveghere exterior complet Acvil C8EXT60-5M, 8 camere, 5 MP, IR 60 m. Sistem supraveghere interior Acvil XVR-4INT20-720P, 4 camere, 1 MP, IR 20 m. Camera supraveghere Dome IP Hikvision DarkFighter DS-2CD2765FWD-IZS, 6 MP, IR 30 m, 2.8 - 12 mm. Camera supraveghere IP wireless Vstarcam C17, 1 MP, IR 15 m, 4 mm.

Alarme antiefractie Spy Shop

Sistem alarma antiefractie interior DSC Power KIT 585 INT pe Spy Shop, cu 4 zone de intrare dublu EOL, simplu EOL sau NC, complet programabile, 38 de coduri de acces, 128 de evenimente memorate, 27 de tipuri de zona, 8 optiuni de zona programabile. Sistem de alarma wireless Chuango G5 PLUS, GSM/SMS/RFID, un nou concept in industra sistemelor de alarma. Detector de miscare digital Quad PIR DSC LC 100PCI, 15 m, 90°, pet immunity.

Sisteme Antiincendiu

Sistem complet antiincendiu BENTEL J-408-4 SpyShop, cu 4 detectori de fum, buton de panica incendiu si sirene de incendiu de interior si exterior autoprotejata. Centrala de incendiu analog-adresabila 2 bucle Kentec Taktis TAAED13010A1, 126 adrese, max 8 bucle, carcasa adanca. Detector de fum Apollo fire detectors FL6100-600APO, 17-35 Vdc, IP 55, aparent.

Smart Security

Sistem de supraveghe smart home Yale SV-4C-2ABFX, 2 MP, IR 30 m, 1 TB. Sistem de alarma smart home FIBARO starter kit eu, Senzor miscare, fum, inundatie pe Spy Shop. Centrala home center 2 smart FIBARO fghc2, Wi-Fi, ARM Cortex A8 1.6 Ghz, 4GB stocare. Sisteme de alarma antiefractie smart home VSTARCAM E27, este un sistem de securitate inteligent, dotat cu tehnologie de ultima generatie, potrivit si recomandat pentru orice consumator care doreste sa-si automatizeze casa si sa o protejeze in acelasi timp de raufacatori.

Automatizari Porti

Kit automatizare poarta batanta Nice WINGO4024KCE, 200 Kg/canat, 2 m/canat, 24 V. Kit automatizare poarta culisanta Spy Shop Motorline KIT OL2000, 110/230 V, 2000 Kg, 15 m. Kit motor automatizare usi de garaj Motorline ROSSO EVO 120 CFCP, 1200 N, 230 Vac, 18 m2. Kit bariera completa acces auto Motorline KBM6 24V, 6 m, 24 V, IP 55, dispune de brat cu lungimea 6 m fiind conceput pentru trafic intens.

Interfoane & Videointerfoane

Set interfon Electra Touch Line Smart+ AKM.P1FR.T0S4.ELW, 1 familie, RFID, 5 tag-uri. Kit videointerfon Slinex 1xUMA+1xKIARA-W, 1 familie, aparent, 7 inch, este alcatuit dintr-un post de exterior cu 1 familie (UMA), un post de interior cu un ecran LCD de 7 inch (KIARA-W).

Camere ascunse

Camera ascunsa in ceas de birou SS-IP09, IP, WiFi/P2P, 2 MP. Camera spion rotativa disimulata in ceas SS-IP12, IP, WiFi/P2P, 2 MP, este dotata cu un senzor de 2 Megapixel care permite o rezolutuie video de 1920 x 1080 pixeli. Camera ascunsa in casti CM-EP10, 480 LTV, jack 2.5 mm. Microcamera video de interior Spy Shop Acvil LMCM25HTC130S, 1.3 MP, 3.7 mm, poate fi folosita cu usurinta pentru supravegherea discreta a incaperilor.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Atu Tech logo - cumpara camere supraveghere video si castiga bani online
Cashback 2.5%
Badabum cashback - castiga bani online cu produesele IT&C la toate cumparaturile
Cashback 1%
Conectica cashback - cumpara cabluri, adaptoare, retelistica si castiga bani online
Cashback 3%
AVMall logo cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%
Case smart cashback - cumpara intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente si castiga bani online
Cashback 5%

Spy Shop cashback - cumpara supraveghere video, camere ascunse, antiincendiu si castiga bani online

Categorii disponibile in Spy Shop

  • Electronice

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Vanzarile se comisioneaza variabil, in funcție de produs si de categorie aferenta, dupa cum urmeaza: 1. Comision 1.5% pentru produsele din categoria "Supravgehere video" 2. Comision 1.5% pentru produsele din categoria "Alarma antiefractie" 3. Comision 1.5% pentru produsele din categoria "Automatizari" 4. Comision 0.5% pentru produsele din subcategoria "Optica de noapte" 5. Comision 0.5% pentru produsele din categoria "Lunete de arma" Pentru restul produselor comisionul este de 2.5%.

Ultimele campanii cu oferte, promotii si reduceri la Spy Shop

Oferte echipamente supraveghere video Spy Shop

Primesti 3%

Perioada de valabilitate: 2017-05-09 - 2039-04-07

Tip oferta: Reducere

Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

DronShop logo cumpara drone DJI, Autel, Parrot, FPV, Osmo si castiga bani online
Cashback 2%
Room alert logo cumpara servere monitorizare temperatura, fum senzori si castiga bani online
Cashback 3%
Robot World logo - cumpara aspiratoare robot piscina masini tuns iarba si castiga bani online
Cashback 1.65%
Mobilab cashback - cumpara Electronice si castiga bani online
Cashback 6%
Robofun cashback - cumpara arduino, raspberry PI, imprimante 3D, roboti si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acest site foloseste cookieInchide