CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

Case smart cashback - cumpara intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente si castiga bani

Case smart cashback - cumpara intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Case smart

Cashback cu Case smart castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente inapoiem o parte din bani

Intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente

Alege din gama variata de intrerupatoare touch cu telecomanda si prize inteligente modulare Livolo. Preturi promotionale si calitate superioara.
case-smart.ro este unul dintre cele mai cunoscute magazine online specializat in comercializarea de echipamente inteligente pentru case inteligente.
Suntem distribuitori oficiali in Romania pentru brandurile Livolo, Broadlink, Fibaro, Orvibo.
Comercializam toata gama de intrerupatoare inteligente cu touch Livolo, precum si Broadlink. Aceste intrerupatoare inteligente din sticla cu touch pot fi controlate cu ajutorul telecomenzilor Livolo sau cu ajutorul telefonului mobil.
Categoriile de produse disponibile pe case-smart.ro sunt: Intrerupatoare cu touch din sticla, Prize din sticla, Prize inteligente, Senzori si Huburi, telecomenzi din sticla.
Cele mai moderne intrerupatoare cu touch de pe piata. Intrerupatoarele LIVOLO din sticla au ajuns si in Romania si sunt disponibile la preturi accesibile.
Telecomanda din sticla cu touch screen Livolo, te ajuta sa manageriezi pana la 27 surse de lumina, poti crea scene sau poti sa reglezi intensitatea luminii cu functia dimmer.
Cu ajutorul hubului Broadlink si aplicatiei e-Control toate device-urile tale pot fi controlate din telefonul tau mobil si ai informatii despre casa ta in timp real.
Intrerupatoarele Livolo pot fi cu dimmer, wireless, cap scara sau cu timer, dar mai pot fi folosite si ca buton de sonerie sau pentru actionarea jaluzelelor.
Cumpara intrerupatoarele wireless cu touch LIVOLO din sticla,confort si eleganta in casa ta,control din telecomanda.Fii inaintea tuturor, alege tehnologia!
Priza inteligenta Orvibo B25EU va ofera confort, siguranta si control locuintei tale, priza ofera posibilitatea de a programa si controla orice aparat electronic din casa ta de pe telefonul mobil sau tableta.
Intrerupator dublu tactil si priza simpla Livolo, ambele pe acelasi panou din sticla crystal rezistenta la zgarieturi, umiditate, mereu va arata ca nou.
Magazinul Case smart va ofera o gama variata de prize media (TV,USB, telefon) LIVOLO cu rama din sticla crystal, moderne, calitate la preturi accesibile.
Priza dubla Livolo pentru internet se monteaza pe rama din sticla direct in doza din perete pentru a evita cablurile electrice inestetice - Produs premium.
Kit inteligent Broadlink S1C de la Case smart este compus din 4 componente: Unitatea centrala SmartOne + Senzorul de usa + Senzorul de prezenta+ Telecomanda Cu ajutorul acestor senzori, poti monitoriza orice miscare sau accesul in casa ta. Odata detectata miscare sau deschiderea usii vei primi notificari pe telefonul mobil cu ajutorul aplicatiei gratuite E-Control.
Cumpara ultimul model de intrerupatoare cu touch LIVOLO si nu vei regreta. Eleganta,calitatea superioara si rafinamentul acestora iti fac viata mai usoara.
Priza Livolo cu rama din sticla, practica si utila, imbina 2 prize simple cu una de Tv si internet, ofera eleganta casei tale cu produse de calitate.
Intrerupator dublu cap scara wireless cu touch (atingere ) on/off – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Spy Shop logo- cumpara sisteme de supravegheresi castiga bani online
Cashback 0.5%
Atu Tech logo - cumpara camere supraveghere video si castiga bani online
Cashback 2.5%
Badabum cashback - castiga bani online cu produesele IT&C la toate cumparaturile
Cashback 1%
Conectica cashback - cumpara cabluri, adaptoare, retelistica si castiga bani online
Cashback 3%
AVMall logo cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%

Case smart cashback - cumpara intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente si castiga bani online

Categorii disponibile in Case smart

  • Electronice
  • Casa decoratiuni si gradina
  • IT&C
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Robot World logo - cumpara aspiratoare robot piscina masini tuns iarba si castiga bani online
Cashback 5%
Mobilab cashback - cumpara Electronice si castiga bani online
Cashback 4%
Robofun cashback - cumpara arduino, raspberry PI, imprimante 3D, roboti si castiga bani online
Cashback 2.5%
PNI cashback - cumpara statii radio, electronice si electrice, gadgeturi si castiga bani online
Cashback 3%
SmartHome360 cashback - cumpara intrerupatoare Wireless, Prize WiFi si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide