CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Editura Diana cashback - cumpara materiale didactice invatamantul prescolar si castiga bani

Editura Diana logo - cumpara materiale didactice invatamantul prescolar si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Editura Diana

Cashback cu Editura Diana castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de materiale didactice invatamantul prescolar primar

Materiale didactice invatamantul prescolar primar

Editura Diana va propune o gama variata de auxiliare si materiale didactice pentru invatamantul prescolar si primar, realizate la standarde europene, in conditii grafice deosebite, in conformitate cu programele scolare aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, avand ca finalitate accesul fiecaruia la o educatie de calitate; pentru ca educatia deschide drumuri in viata.
EdituraDiana.ro - carti, materiale didactice si auxiliare pentru copii (invatamant prescolar si primar).
Prin tot ceea ce facem, punem educatia copiilor pe primul loc, pentru ca educatia ne deschide drumuri in viata!
Condusi de convingerea ca fiecare copil are dreptul la o educatie de calitate, realizam la standarde europene materiale didactice functionale si inovative. Acestea sunt adaptate programelor scolare in vigoare si concepute cu scopul de a pune bazele unei educatii performante pentru viitor.
Motto-ul Editurii Diana – Educatie de calitate pentru fiecare! – reprezinta foarte bine ceea ce isi doreste sa realizeze aceasta librarie educationala, si anume: accesul fiecarui copil la o educatie de calitate pentru ca educatia deschide drumuri in viata.

Materiale didactice invatamant primar


Caiet de evaluare Editura Diana limba romana teste clasa a III a, forme de evaluare: initiala, formativa si sumativa. Caiet de evaluare - matematica teste clasa a IV a, elevii, profesorii si parintii le pot aborda cu toata increderea. Comunicare in limba romana clasa I semestrul I. Limba engleza - Clasa II, este redactat in conformitate cu programa scolara. Culegere de exercitii si probleme matematica -clasa a IV a. Caiet de vacanta - clasa a V-a.

Materiale didactice Montesori


Joc educativ Editura Diana Montessori - Primele mele cuvinte in limba engleza, vocabularul de baza in limba engleza. Puzzle educativ Montessori - invatam alfabetul, pentru copii de a invata literele alfabetului. Nisip de siliciu pentru metodologia Montessori, pentru a dezvolta creativitatea celor mici. Joc cu bile - Pagoda, jocul este fabricat din lemn si contine 3 bile. Spirala curcubeu, este atractiv din punct de vedere vizual si are un efect linistitor.

Jocuri si jucarii educative


Joc pentru asamblat si pictat - Statuia Libertatii. SAHUL Copiilor - Smart Children, produs educational de exceptie destinat copiilor. Provocarea naturii - in spatiu, cele mai interesante obiecte ceresti din Univers. Joc de indemanare - Wippels. Carusel din lemn - Papagal mare, care se leagana deasupra patului copilului. Joc de societate 2 in 1 - tintar (joc de moara) si Dame. Joc de constructie - Diversitate familiala.

Stimulare si dezvoltare senzoriala


Forme senzoriale rotunde, exerseze abilitatile de descriere si previzionare a modelului simtit. Set de stimulare tactila, invatarea caracteristicilor sferei, piramidei si cubului. Prinde pestii - Joc tactil si senzorial, dezvolta stimularea senzoriala si simtul tactil. Joc de stimulare vizuala si dezvoltare tactila Rolf.

Pachete Auxiliare


Invatam sa socotim - Compunerea si descompunerea numerelor de la 1 la 10. Set activitati integrate Mihaela si Azorel Sem I + Sem II, 4-5 ani, caiete de activitati integrate prescolari. Carte de colorat B5 4-5 ani, respectarea proiectelor tematice si a continuturilor din invatamantul prescolar. Pachet 5-6 ani Mihaela se intoarce, pentru dezvoltarea atentiei si concentrarii. Domeniul Limba si Comunicare 3-4 ani Editura Diana Mapa, contribuie la educatia morala si estetica a copiilor.

Caiete educationale


Creionel Editura Diana caiet de exercitii grafice 3-4 ani, caiet de grafisme pentru grupa mica. Caiet de scriere pentru gradinita si clasa pregatitoare - Limba si comunicare, vor exersa abilitatile de scriere pe un caiet care contine liniatura speciala.

Carti si resurse didactice


PACHET 12 carti terapeutice Editura Diana + Gratuit AUDIOBOOK Calatorie in Tara Emotiilor, cresterea increderii in sine. MAPA LOGICO PICCOLO - Ceasul (8+). LOGICO PICCOLO - SET CU RAMA - Geometrie (7+), joc educativ si un instrument autodidact ce imbunatateste abilitatile copiilor. Traistuta muzicala + CD Anotimpuri Toamna/Iarna. Tabla inmultirii - plansa 50x70 - Proiecte Tematice, incurajeaza gandirea creativa. Set planse cantece ilustrate primavara - vara A4, este un mijloc de invatamant.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
Books Express logo - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%

Editura Diana cashback - cumpara materiale didactice invatamantul prescolar si castiga bani online

Categorii disponibile in Editura Diana

  • Carti muzica si filme
  • Articole pentru birou si papetarie
  • Invatare
  • Jucarii, jocuri si divertisment
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Librex cashback - cumpara carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate si castiga bani online
Cashback 5%
Editura Bestseller cashback - cumpara carti bestseller cu autograf si castiga bani online
Cashback 7.5%
Librarie pentru pici cashback - cumpara carti cu activitati, muzicale si castiga bani online
Cashback 5%
Carti pentru oameni dragi logo cumpara carti personalizate si castiga bani online
Cashback 10%
Andra Olarean cashback - cumpara carti bestseller cariera femei si castiga bani online
Cashback 9%
Acest site foloseste cookieInchide