CashBack > Carti muzica si filme

Editura Niculescu cashback - cumpara carti limba engleza, enciclopedii si castiga bani

Editura Niculescu cashback - cumpara carti limba engleza, enciclopedii si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Editura Niculescu

Cashback cu Editura Niculescu castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti limba engleza, enciclopedii inapoiem o parte din bani

Carti limba engleza, enciclopedii

Editura NICULESCU, anfiintata an anul 1993, are o oferta extrem de variata de titluri din domenii editoriale precum: LIMBI STRAINE (cursuri pentru ancepatori si avansati, ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii si adulti), DICTIONARE monolingve si bilingve (generale, uzuale, scolare, de buzunar, tehnice, economice, de afaceri), AUXILIARE SCOLARE (culegeri de probleme, teste, breviare, memoratoare etc. pentru limba si literatura româna, matematica, informatica), manuale scolare, HARTI turistice si rutiere, atlase, GHIDURI DE CALATORIE, carti de INFORMARE (actualitate, cultura generala, autocunoastere), UTILITARE (sanatate, profesie, dezvoltare personala), BELETRISTICA, enciclopedii, CARTE PENTRU COPII si lucrari de specialitate.
In acelasi timp, Editura NICULESCU este partener si distribuitor OXFORD UNIVERSITY PRESS an Romania, ceea ce face ca o oferta completa de titluri pentru anvatarea si predarea limbii engleze (manuale, dictionare, gramatici etc.) sa fie accesibila publicului larg, manuale pentru toate nivelurile de studiu sau carti de interes general.
Titlurile noastre beneficiaza pe niculescu.ro de REDUCERI de pana la 70%, promotii, oferte speciale, vouchere de reducere etc.
Adresabilitate generala, pentru orice varsta si domeniu de interes, an functie de specificul cartii. O varietate de titluri ancadrate an domeniile principale ale editurii (limbi straine, dictionare, carti pentru copii, auxiliare scolare, utilitare sanatate sau profesie, carte de informare, beletristica, ghiduri de calatorie, harti etc.).
Un profil editorial axat pe dictionare, limbi straine (ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru incepatori etc.), carte scolara (manuale, culegeri de probleme, culegeri de teste, sinteze), harti, ghiduri de calatorie, beletristica, informatica, lucrari de informare, utilitare, carti pentru copii etc.
In activitatea noastra editoriala se inscrie si participarea la programul de editare de manuale scolare alternative, acesta fiind un alt obiectiv important al Editurii NICULESCU atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Un argument mai mult decat convingator in acest sens il reprezinta numarul mare de manuale distribuite in scolile din toata tara.

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
Books Express cashback - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%
Carti Okian cashback - cumpara carti si castiga bani online
Cashback 4%

Editura Niculescu cashback - cumpara carti limba engleza, enciclopedii si castiga bani online

Categorii disponibile in Editura Niculescu

  • Carti muzica si filme
Acest site foloseste cookieInchide