CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Editura Niculescu cashback - cumpara carti limba engleza, enciclopedii si castiga bani

Editura Niculescu logo cumpara carti limba engleza, enciclopedii si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Editura Niculescu

Cashback cu Editura Niculescu castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de carti limba engleza, enciclopedii manauale inapoiem o parte din bani

Carti limba engleza, enciclopedii manuale

Editura Niculescu infiintata in anul 1993, are o oferta extrem de variata de titluri din domenii editoriale precum: LIMBI STRAINE (cursuri pentru ancepatori si avansati, ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii si adulti), DICTIONARE monolingve si bilingve (generale, uzuale, scolare, de buzunar, tehnice, economice, de afaceri), AUXILIARE SCOLARE (culegeri de probleme, teste, breviare, memoratoare etc. pentru limba si literatura romana, matematica, informatica), manuale scolare, HARTI turistice si rutiere, atlase, GHIDURI DE CALATORIE, carti de INFORMARE (actualitate, cultura generala, autocunoastere), UTILITARE (sanatate, profesie, dezvoltare personala), BELETRISTICA, enciclopedii, CARTE PENTRU COPII si lucrari de specialitate.
In acelasi timp, Editura NICULESCU este partener si distribuitor OXFORD UNIVERSITY PRESS an Romania, ceea ce face ca o oferta completa de titluri pentru anvatarea si predarea limbii engleze (manuale, dictionare, gramatici etc.) sa fie accesibila publicului larg, manuale pentru toate nivelurile de studiu sau carti de interes general.
Titlurile noastre beneficiaza pe niculescu.ro de REDUCERI de pana la 70%, promotii, oferte speciale, vouchere de reducere etc.
Adresabilitate generala, pentru orice varsta si domeniu de interes, an functie de specificul cartii. O varietate de titluri ancadrate an domeniile principale ale editurii (limbi straine, dictionare, carti pentru copii, auxiliare scolare, utilitare sanatate sau profesie, carte de informare, beletristica, ghiduri de calatorie, harti etc.).
Un profil editorial axat pe dictionare, limbi straine (ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru incepatori etc.), carte scolara (manuale, culegeri de probleme, culegeri de teste, sinteze), harti, ghiduri de calatorie, beletristica, informatica, lucrari de informare, utilitare, carti pentru copii etc.
In activitatea noastra editoriala se inscrie si participarea la programul de editare de manuale scolare alternative, acesta fiind un alt obiectiv important al Editurii NICULESCU atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Un argument mai mult decat convingator in acest sens il reprezinta numarul mare de manuale distribuite in scolile din toata tara.

Carti Limbi straine


Povesti de Fratii Grimm (Editie bilingva engleza-romana), o mama vitrega ii vrajeste pe copiii sotului ei. Engleza fara profesor & 2 CD-uri audio. Metoda instant. Gramatica standard a limbii engleze Editura Niculescu Limba franceza pentru pitici... mari si MICI: cu autocolante reutilizabile. Limba franceza fara profesor (A1-A2). Primele mele cuvinte in limba germana. Ghid de conversatie ROMaN - GERMAN pentru toti (Editia a II-a, revizuita si adaugita).

Manuale si auxiliare scolare Editura Niculescu


Matematica Editura Niculescu exercitii si probleme pentru clasa a VIII-a (Rozica Stefan). Aprobat de MEN prin ordinul 3022/08.01.2018. Matematica. Exercitii si teste de evaluare pentru bacalaureat. M1-M2. Limba si literatura romana. Evaluarea nationala. 65 de variante de subiecte si rezolvari complete, dupa noul model elaborat de MEN (Cheroiu). Limba si literatura romana Editura Niculescu Bacalaureat. 90 de subiecte pentru PROBA SCRISA dupa modelul MEN. Limba si literatura romana. Teste pentru BACALAUREAT insotite de rezolvari complete (Editia a doua, revizuita si adaugita). Teste de fizica pentru bacalaureat.

Oxford University Press


Oxford Editura Niculescu International English Student Activity Book 2. Cambridge English: Advanced Result Student's Book. The Basic Oxford Picture Dictionary, 2E: English-Spanish. Oxford Preparation Course for the TOEFL iBT Exam DVD. NEW International Express Intermediate SB PK PLUS. Oxford prep course for the TOEIC® test Student's Book. Oxford Placement Tests 1 Test Pack.

Carti pentru copii


Oferta de carti copii a Editurii NICULESCU iti pune la dispozitie o gama variata de titluri pentru toate grupele de varsta. Corpul uman. O fabrica? autor Dan Green. Primele mele JOCURI in limba engleza LAROUSSE. Atlasul copiilor. EUROPA. Tari, oameni, animale, recorduri. Infografice pentru copii. Activitati distractive. Experimente stiintifice pentru acasa. Curiozitati. Cunostinte esentiale pentru copii isteti. TOP 100 MINUNATII. LUMEA SI SPATIUL COSMIC. Istoria lumii pentru copii in 100 de imagini.

Carti dezvoltare personala sanatate si familie


Cum poate mintea sa vindece corpul, autor Dr. David R. Hamilton. Cresterea copilului in era digitala. Ghid de parenting responsabil. Doctor EU. Stiinta pura a autovindecarii. Secretele meditatiei. Ghid practic pentru dobandirea pacii interioare si transformare personala. Enciclopedia sanatatii familiei. Ghidul complet al ingrijirii copilului (0-5 ani) autor Lilian Leistner. O zi din viata creierului. O perspectiva a neurostiintei. Lectii de supravietuire in conditii extreme. Alearga ca sa traiesti. Bucuria si starea de bine prin miscare.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
Books Express logo - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%

Editura Niculescu cashback - cumpara carti limba engleza, enciclopedii manauale si castiga bani online

Categorii disponibile in Editura Niculescu

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Librex cashback - cumpara carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate si castiga bani online
Cashback 5%
Editura Bestseller cashback - cumpara carti bestseller cu autograf si castiga bani online
Cashback 7.5%
Librarie pentru pici cashback - cumpara carti cu activitati, muzicale si castiga bani online
Cashback 5%
Carti pentru oameni dragi logo cumpara carti personalizate si castiga bani online
Cashback 10%
Andra Olarean cashback - cumpara carti bestseller cariera femei si castiga bani online
Cashback 9%
Acest site foloseste cookieInchide