CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Libraria Delfin cashback - cumpara manuale scolare, medicina, enciclopedii si castiga bani

Libraria Delfin cashback - cumpara manuale scolare, medicina, enciclopedii si castiga bani online
Primesti 4.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Libraria Delfin

Cashback cu Libraria Delfin castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de manuale scolare, medicina, enciclopedii inapoiem o parte din bani

Manuale scolare, medicina, enciclopedii

Libraria Delfin este o librarie online care a debutat in anul 2011 si are ca interes central facilitarea accesului publicului, oriunde s-ar afla, la cartile mult dorite.
Misiunea asumata inca de la inceput a fost si este aceea de a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Prin intermediul acestei platforme, Libraria Delfin, ofera pasionatilor de lectura si nu numai, servicii de inalta calitate, reduceri substantiale, cumparaturi si livrari rapide.
Dispune de peste 35.000 de produse care constau in: carti din diferite domenii vizand o gama foarte vasta, beletristica, medicina, dezvoltare personala, calatorie, harti, enciclopedii, auxiliare scolare, manuale scolare, jocuri pentru copii etc., toate organizate in categorii bine definite, astfel incat accesul clientilor sa fie rapid si fara batai de cap.
Manuale scolare pentru clasele primare gimnaziale si liceu aprobate de Ministerul Educatiei.
Evaluare Nationala limba si literatura romana editura DZC disponibila la Libraria Delfin. Lucrarea iti ofera, in vederea pregatirii temeinice si eficiente a Evaluarii Nationale un set de 36 de teste, structurate dupa modelele Ministerului Educatiei.
Pregatim evaluarea natioala clasele II IV VI VIII auxiliare la preturi promotionale LibrariaDelfin. Verificarea modului in care un absolvent al clasei a VI-a este capabil de a lua o decizie, de a trage o concluzie, de a face predictii si de a construi o strategie este obiectivul major al acestei lucrari.
Papilian Victor anatomia omului de la Libraria Delfin - Volumul II, splanhnologia. Descriere: Splanhnologia reprezinta una dintre cele mai importante parti ale anatomiei. Departe de a servi numai chirurgiei, notiunile de morfologie a viscerelor slujesc in masura cel putin egala unui numar mare de discipline clinice.
Cu ajutorul acestei enciclopedii vizuale cuprinzatoare copilul dumneavoatra va putea calatori prin lumea fascinanta a astrelor, familiarizandu-se cu diverse evenimente galactice: de la Big Bang la constructia unor telescoape extrem de mari.
Principiile succesului online pe Libraria Delfin, cum sa ajungi de unde esti acolo unde vrei sa fii - Jack Canfield, un nou titlu disponibil la ACT si Politon, include principiile studiate, invatate si practicate de autor pe o perioada de 30 de ani si reprezinta un ghid util care va ajuta orice persoana sa plece din locul in care se afla pentru a ajunge in locul in care isi doreste sa fie.
Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor. Tehnici de a cultiva puterea launtrica a copiilor - Linda Lantieri.
Sociologie. Idei fundamentale abunda in explicatii concise care lamuresc jargonul, in diagrame care descurca itele teoriilor complicate si in ilustratii ingenioase care se joaca cu ideile noastre despre societate si institutiile sale.
Limba Romana Libraria Delfin Nasterea si falsurile istorice Lucian G. Costi. Cartea lui Lucian Costi este demersul unui intelectual roman revoltat de falsurile pe care este asezata istoria si limba nationala fabricate de cine stie cine de-a lungul a doua milenii, dar consimtite de autoritatile romane de ieri si de azi.

Manuale scolare Libraria Delfin

Literatura romana Libraria Delfin Manual preparator pentru clasele IX-XII - Catrinel Popa, sprijin eficient pentru toti elevii. Matematica clasa 8 – manuale scolare, Manual Matematica pentru clasa a VIII-a - Corneliu Savu, pregatirea examenului de capacitate. Limba engleza. Manual optional clasele 4-6 - Luiza Gervescu, Comunicare in limba romana. Manual pentru clasa I - Cristina Truta, Viorel Dolha, Petronela-Vali Slavu, poezioarele sprintare si jocurile incitante. Get Smart Student's Book level 1, British Edition - H. Q. Mitchell. Simulare Bacalaureat 2020 Libraria Delfin Limba si literatura romana, clasa a XI-a - Toate profilurile - Ed. Delfin.

Atlas si Enciclopedii

Harta Lumii pentru copii, proiectie 3D, 1000x700mm (3DGHLCP100), permite reproducerea scoartei terestre in relief. Set folio. Epoca Medievala - 20 de folii (IHF-MED), posibilitatea organizarii unor lectii interactive moderne. Atlas istoric scolar Libraria Delfin, pentru invatarea istoriei straveche. Inteligenta artificiala. Masini care gandesc si roboti inteligenti – cu activitati stiintifice pentru copii - Angie Smibert. Descopera lumea. Spatiul cosmic, bogat in informatii si ilustratii captivante.

Carti medicina

A. D. A. M. Student Atlas of Anatomy - Todd R. Olson, Wojciech Pawlina. Manual de specialitati chirurgicale pentru scolile sanitare postliceale si asistenti medicali - Mihail Petru Lungu, integreaza si comprima informatii esentiale. Manual de cardiologie Libraria Delfin Carmen Ginghina, Dragos Vinereanu, Bogdan A. Popescu. Compendiu de specialitati medico-chirurgicale. Volumul I si II - suport pentru concursul national de rezidentiat coordonatori: Victor Stoica si Viorel Scripcaru. Implicatii practice ale bolilor cardiovasculare in medicina dentara - Florin Mitu, Iulia-Cristina Roca, Mihai Roca.

Carti drept

Organizarea instantelor judecatoresti si a parchetelor. Statutul magistratilor - Marius Eugen Radu. Codul civil si legislatie Libraria Delfin conexa 2020. Editie PREMIUM - Dan Lupascu, numeroase acte normative, extrase atent selectate. Drept penal. Partea generala. Editia a 2-a. Curs pentru studentii anului II, din jurisprudenta Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Codul de procedura fiscala comentat si adnotat. Cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si instructiuni. 2018 - Emilian Duca, lista contraventiilor si infractiunilor din domeniul fiscal.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 4.5%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
SoundCreation logo - cumpara instrumente muzicale si castiga bani online
Cashback 1.5%
Nemira logo - cumpara carti si ebooks, carti copii, fictiune si castiga bani online
Cashback 5%

Libraria Delfin cashback - cumpara manuale scolare, medicina, enciclopedii si castiga bani online

Informatii contact Libraria Delfin

Tip companie: Organization
Nume companie: Grup Dzc SRL
Telefon: 0040736361210
Email: contact@librariadelfin.ro
Adresa: Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42, Cladirea Rams Center, Bucuresti, Sector 3, 033094, Romania

Categorii disponibile in Libraria Delfin

  • Carti muzica si filme
  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Editura Corint logo cumpara carti educationale, fictiune, non fictiune, pentru copii si castiga bani online
Cashback 4.5%
Voyo logo cumpara emisiuni seriale tv, filme online fara reclame si castiga bani online
Cashback 37.5%
Storycraft logo cumpara carti fictiune, aventura, dragoste, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 6%
Libraria cu idei logo cumpara carti, carti copii, jucarii, colectii art craft si castiga bani online
Cashback 3.5%
Editura Gama logo cumpara carti pentru copii cu povesti, montesori, cu activitati si castiga bani online
Cashback 7.5%

Recenzii si pareri Libraria Delfin

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide