CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Libraria Delfin cashback - cumpara manuale scolare, medicina, enciclopedii si castiga bani

Libraria Delfin cashback - cumpara manuale scolare, medicina, enciclopedii si castiga bani online
Primesti 4.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Libraria Delfin

Cashback cu Libraria Delfin castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de manuale scolare, medicina, enciclopedii inapoiem o parte din bani

Manuale scolare, medicina, enciclopedii

LibrariaDelfin.ro este o librarie online care a debutat in anul 2011 si are ca interes central facilitarea accesului publicului, oriunde s-ar afla, la cartile mult dorite.
Misiunea asumata inca de la inceput a fost si este aceea de a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Prin intermediul acestei platforme, Libraria Delfin, ofera pasionatilor de lectura si nu numai, servicii de inalta calitate, reduceri substantiale, cumparaturi si livrari rapide.
Dispune de peste 35.000 de produse care constau in: carti din diferite domenii vizand o gama foarte vasta, beletristica, medicina, dezvoltare personala, calatorie, harti, enciclopedii, auxiliare scolare, manuale scolare, jocuri pentru copii etc., toate organizate in categorii bine definite, astfel incat accesul clientilor sa fie rapid si fara batai de cap.
Manuale scolare pentru clasele primare gimnaziale si liceu aprobate de Ministerul Educatiei.
Evaluare Nationala limba si literatura romana editura DZC disponibila la Libraria Delfin. Lucrarea iti ofera, in vederea pregatirii temeinice si eficiente a Evaluarii Nationale un set de 36 de teste, structurate dupa modelele Ministerului Educatiei.
Pregatim evaluarea natioala clasele II IV VI VIII auxiliare la preturi promotionale LibrariaDelfin. Verificarea modului in care un absolvent al clasei a VI-a este capabil de a lua o decizie, de a trage o concluzie, de a face predictii si de a construi o strategie este obiectivul major al acestei lucrari.
Papilian Victor anatomia omului de la Libraria Delfin - Volumul II, splanhnologia. Descriere: Splanhnologia reprezinta una dintre cele mai importante parti ale anatomiei. Departe de a servi numai chirurgiei, notiunile de morfologie a viscerelor slujesc in masura cel putin egala unui numar mare de discipline clinice.
Cu ajutorul acestei enciclopedii vizuale cuprinzatoare copilul dumneavoatra va putea calatori prin lumea fascinanta a astrelor, familiarizandu-se cu diverse evenimente galactice: de la Big Bang la constructia unor telescoape extrem de mari.
Principiile succesului online pe Libraria Delfin, cum sa ajungi de unde esti acolo unde vrei sa fii - Jack Canfield, un nou titlu disponibil la ACT si Politon, include principiile studiate, invatate si practicate de autor pe o perioada de 30 de ani si reprezinta un ghid util care va ajuta orice persoana sa plece din locul in care se afla pentru a ajunge in locul in care isi doreste sa fie.
Dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor. Tehnici de a cultiva puterea launtrica a copiilor - Linda Lantieri.
Sociologie. Idei fundamentale abunda in explicatii concise care lamuresc jargonul, in diagrame care descurca itele teoriilor complicate si in ilustratii ingenioase care se joaca cu ideile noastre despre societate si institutiile sale.
Limba Romana - Nasterea si falsurile istorice Lucian G. Costi. Cartea lui Lucian Costi este demersul unui intelectual roman revoltat de falsurile pe care este asezata istoria si limba nationala fabricate de cine stie cine de-a lungul a doua milenii, dar consimtite de autoritatile romane de ieri si de azi.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
BookZone cashback - cumpara carti beletristica, dezvoltare personala si castiga bani online
Cashback 5%
Books Express logo - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%

Libraria Delfin cashback - cumpara manuale scolare, medicina, enciclopedii si castiga bani online

Categorii disponibile in Libraria Delfin

  • Carti muzica si filme
  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Librex cashback - cumpara carti arta, busuness, copii, medicina, sanatate si castiga bani online
Cashback 5%
Editura Bestseller cashback - cumpara carti bestseller cu autograf si castiga bani online
Cashback 7.5%
Librarie pentru pici cashback - cumpara carti cu activitati, muzicale si castiga bani online
Cashback 5%
Carti pentru oameni dragi logo cumpara carti personalizate si castiga bani online
Cashback 10%
Andra Olarean cashback - cumpara carti bestseller cariera femei si castiga bani online
Cashback 9%
Acest site foloseste cookieInchide