CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

jAlbum cashback - cumpara creare albume foto web, stocare imagini albume si castiga bani

jAlbum logo cumpara creare albume foto web, stocare imagini albume si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Eur)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


jAlbum

Cashback cu jAlbum castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de creare albume foto web, stocare imagini albume inapoiem o parte din bani

Creare albume foto web, stocare imagini albume

jAlbum este un software desktop premiat pentru crearea de albume foto foto uimitoare pentru orice site web. Jalbum este simplu, dar unul dintre cele mai puternice instrumente de album de pe planeta.
Toata lumea poate folosi jAlbum - de la fotografi profesionisti care iti afiseaza si isi vand munca prin jAlbum pana la utilizatorii de acasa carora le place sa partajeze albume foto pe net.
Jalbum este descarcat si achizitionat din intreaga lume (* vezi harta noastra de descarcare Google) cu flagship-urile noastre Licenta Pro si stocare Premium. Trebuie doar sa trageti si sa fixati imagini (si videoclipuri) pe jAlbum, apasati Make si site-ul dvs. web este gata sa se incarce pe propriul site.

Caracteristici creare albume web

Va veti familiariza imediat cu interfata de utilizator de tip Explorer a soft-ului jAlbum. Folositi functia drag-and-drop pentru a adauga noi fotografii si clipuri video. Creati fisiere pentru a organiza optimal albumele. jAlbum este optimizat pentru a gestiona volume mari de imagini folosind structura dosarului curent. Acest lucru inseamna ca puteti actualiza albumele web in cel mai scurt timp folosind multe imagini sau caracteristici noi. Poate transforma peste 160 de formate video diferite in format MP4, un format adecvat pentru prezentarea pe web de catre un numer de browsere sau alte soft-uri. Doar trageti si depuneti pentru a crea albume video uimitoare!
in modul Editare fotografiile se poat vizualiza in dimensiuni mai mari, puteti adauga informatii si aplica diferite filtre.

Informatii crare albume foto video

Cu jAlbum este cu adevarat usor sa vindeti imaginile (sau elementele pe care le prezinta). in doar cateva minute creati un album care sa fie dotat cu un cos de cumparaturi. Dvs. decideti preturile si produsele de vanzare. Adaugati subtitrari la imagini pentru a spune intreaga poveste. Afisati locatia fotografiei pe harta. jAlbum extrage automat datele GPS adaugate la fotografii.
Foloseste-ti fotografiile de camera 360 ° pe sabloane Tiger sau Photoblogger pentru o experienta imersiva! Imaginile panoramice obisnuite sunt acceptate de si mai multe skinuri, trebuie doar sa va asigurati ca limitele imaginii sunt suficient de largi - de ex. 6000px o va face, deci jAlbum nu le va recolta!
Avem in jur de o suta de modele pentru a se potrivi cu fiecare gust si scop. Ai nevoie de ceva simplu sau de ceva care sa scada maxilarul? Cautati sectiunea noastra de design pentru a gasi una pentru continutul inimii voastre!

Stocare imagini jAlbum

Solutia este adaptata la nevoile utilizatorilor jAlbum, pentru a usura partajarea albumele lor, dar puteti gazdui alte tipuri de fisiere. Daca aveti nevoie de mai mult spatiu decat la depozitarea de tip Proba sau de tip Premium (2 GB), puteti achizitiona un abonament de subscriptie cu 20 GB. Numarul de fotografii depinde in cea mai mare masura de cat de mari sunt fotografiile dvs. Daca doriti sa incarcati mai multe fotografii puteti sa subscrieti la un abonament de tip Power.
jAlbum Online ofera calea cea mai usoara pentru a crea si publica albume. Aplicatia jAlbum sustine toate formatele de imagine obisnuite (JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF), cat si unele mai putin obisnuite (WBMP, PNM, PGM, PBM, PPM). Primiti, de asemenea, un suport redus(un layer) pentru PSD. Formatele RAW nu sant inca sustinute.

Locatie: Suedia

Interfata: romana

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

jAlbum cashback - cumpara creare albume foto web, stocare imagini albume si castiga bani online

Categorii disponibile in jAlbum

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Acest site foloseste cookieInchide