CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani

Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Primesti pana la 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Corel

Cashback cu Corel castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio inapoiem o parte din bani

CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio

Corel este dezvoltator de software de grafica, productivitate, editare foto si video cu peste 100 de milioane de utilizatori. Portofoliul Corel include: Jasc Software, InterVideo si Ulead. Corel a adus un spirit de inovatie la dezvoltarea unei game de produse premium care include grafica, pictura, fotografie, video si software pentru birou.

CorelDRAW Graphics Suite

Va ajuta sa produceti ilustratii originale, bannere si logo-uri atat pentru imprimare cat si pentru web. CorelDRAW Graphics Suite a fost construit pentru Windows. Creati-va drumul cu o serie de stiluri de documente profesionale, aspect de pagina si instrumente vectoriale. Gasiti toate instrumentele profesionale de imagini vectoriala, machete, editare foto si proiectare de care aveti nevoie pentru a lucra mai rapid, mai inteligent si in mai multe locuri cu acest software de design grafic superior. Indiferent daca proiectati brosuri, logo-uri, grafica web sau proiecte de tiparire, veti beneficia de personalizare si capacitati de neegalat care completeaza stilul dvs. unic. CorelDRAW ofera functionalitate pentru design grafic si ilustratii intr-o singura aplicatie.

PaintShop Pro

Impingeti-va limitele creative cu un nou editor foto puternic si instrumente de design cu functii furnizate de o tehnologie de ultima ora. Imbogatiti-va fluxul de lucru cu o suita de software de editare foto premium. Corel PaintShop Pro 2020 Ultimate include efecte creative supraincarcate, o suita de instrumente cu utilitati utile, animatie foto, pictura foto, editare foto RAW, continut creativ si multe altele. Accesati o gama larga de sabloane incorporate pentru a crea colaje, felicitari, imagini de social media, bannere web, brosuri si multe altele. Eliberati puterea PaintShop Pro cu noul spatiu de lucru pregatit pentru performanta, cu o noua tehnologie constienta de continut si cu un nou rafinament de selectie.

VideoStudio

VideoStudio si-a extins combinatia premium cu usurinta de utilizare si creativitate avansata pentru a face editia video si mai distractiva. VideoStudio 2020 adauga noi instrumente si continut, plus scurtaturi de editare si imbunatatiri care simplifica fluxul de lucru, oferindu-va o experienta de editare video mai inteligenta si mai creativa. Creati suprapuneri animate unice, personalizate, cu o gama larga de instrumente de la Corel Painter® si PaintShop® Pro si surprinde artistul interior cu Creatorul de pictura imbunatatit. Transforma-ti fotografiile si videoclipurile in filme cu mascare si paleta a culorilor imbunatatite, noi instrumente video inteligente, performanta optimizata si efecte premium.

Corel Painter

Studioul nostru de arta virtuala a depasit asteptarile creative ale ilustratorilor, conceptelor, artistilor fini, foto si manga de peste 28 de ani! Stim ca Painter® 2020 va va face si un artist pasionat. Lasati instrumentele intuitive din Painter sa va ghideze prin transformarea de la o fotografie la o capodopera pictata. Prindeti o pensula si pictati manual panza folosind fotografia dvs. ca sursa clona, in timp ce Pictorul trage magic culorile fotografiei prin filtre specializate. Capabilitatile superioare de amestecare ale pictorului sunt evidentiate in aceasta categorie, doar adaugati apa fiind o instrument de finisare de pret.

WordPerfect Office

Corel® WordPerfect® Office X9 Standard Edition este solutia de incredere pentru crearea de documente impresionante, prezentari, foi de calcul si multe altele. Cu functionalitate PDF incorporata, coduri de dezvaluire imbunatatite si publicare de carti electronice, veti gasi tot sprijinul si functiile familiare de care aveti nevoie pentru a lucra mai eficient, iar colaborarea este simpla cu suport pentru peste 60 de tipuri de fisiere. Creati, editati si partajati fisiere PDF chiar de pe desktop - toate fara costuri suplimentare. Cu posibilitatea de a deschide, edita si salva documentele intr-o varietate de formate de fisiere populare, veti avea liniste sufleteasca stiind ca informatiile dvs. vor fi bine primite.

PDF Fusion

Cresteti-va productivitatea cu Corel® PDF Fusion ™, un creator de PDF-uri care va permite sa asamblati, editati si creati PDF-uri. In plus, convertiti fisierele in format PDF, PDF / A, XPS si DOC doar cu un clic. Glisati si plasati pentru a combina mai multe tipuri de fisiere intr-un document PDF.

Locatie: Canada

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%
Avast cashback - cumpara licente antivirus, internet security, VPN, backup si castiga bani online
Cashback 7.5%
Eset cashback - cumpara nod32 antivirus windows desktop server antimalware si castiga bani online
Cashback 7.5%

Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online

Categorii disponibile in Corel

  • Software

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Grila de comisioane cashback este:
  • 5% pentru Software
  • 2.5% pentru Maintenance
  • 1% pentru Hardware & Software Bundles
  • 0.5% pentru Hardware
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Stailer logo cumpara programare online saloane coafura cosmetica masaj si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
Acest site foloseste cookieInchide