CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Oferta inactiva - Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani

Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Antivirus kaspersky

Cashback cu Antivirus kaspersky castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de licenta antivirus android, PC inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%
Avast cashback - cumpara licente antivirus, internet security, VPN, backup si castiga bani online
Cashback 7.5%

Licenta antivirus android, PC

Pentru ca securitatea cibernetica a contat, conteaza, si va conta cel mai mult, noi, ca si partener autorizat Kaspersky, ne dorim ca fiecare locuinta, sau companie, sa fie acoperita de securitatea pe care produsele Kaspersky o poate oferi.
Licenta Antivirus Kaspersky telefon, tableta, laptop, calculator. Antivirus kaspersky va propune o gama larga de licente antivirus pentru dispozitive.
Motorul de scanare Kaspersky, cel mai bun din clasa sa, lucreaza la mai multe niveluri ale sistemului de operare, eliminand malware-ul. Kaspersky Security Network (KSN) protejeaza utilizatorii in timp real impotriva noilor amenintari.

Antivirus kaspersky home users


Kaspersky Anti-Virus este prima linie de aparare a PC-ului tau impotriva amenintarilor malware complexe de astazi. Securitate pentru Android – pentru a-ti proteja dispozitivele, datele si identitatea Atunci cand avem de-a face cu virusi, atacuri pe Internet, furt de identitate si infractori care incearca sa fure date bancare sau date de pe cardurile de credit, smartphone-ul si tableta sunt la fel de vulnerabile ca si computerul tau.
Kaspersky Internet Security for Android ofera cele mai recente tehnologii Kaspersky Lab in domeniul securitatii mobile, inclusiv protectie superioara anti-furt si antivirus pentru Android.
Desi este necesar sa te asiguri ca PC-ul tau si informatiile valoroase aflate pe acesta sunt complet protejate, un software de securitate care reduce performantele si nu te lasa sa te bucuri in intregime de viata digitala nu este de dorit.

Small business


Produsele Kaspersky Lab din gama Small Office Security sunt create pentru a proteja companiile mici si medii, cu pana la 99 de calculatoare de tip desktop sau server, care pot fi administrate dintr-un singur nod de retea. Kaspersky Small Office Security include functii de gestionare a politicii Web care permit monitorizarea si controlul accesului la internet al angajatilor tai. in materie de programe malware si atacuri ale infractorilor cibernetici, smartphone-urile si tabletele pot fi la fel de vulnerabile ca PC-urile. Kaspersky Small Office Security ofera o larga varietate de tehnologii de securitate mobil. Kaspersky Small Office Security blocheaza linkurile rau-intentionate si frauduloase, inclusiv site-urile Web de phishing care incearca sa sustraga sume de bani sau identitatea ta online.

Kaspersky business


Solutia Total Security for Business securizeaza fiecare nivel al retelei tale si include instrumente puternice de configurare pentru productivitatea utilizatorilor si protectia lor impotriva amenintarilor programelor periculoase, indiferent de dispozitivul folosit sau de locatia in care se afla. Cu motorul sau antivirus puternic, Kaspersky Endpoint Security for Business SELECT ofera o protectie anti-malware de clasa mondiala de pentru serverele de fisiere care folosesc Windows, Linux sau FreeBSD. in plus, procesele de scanare optimizate Kaspersky ne asigura ca nu exista nici un impact semnificativ asupra performantei sistemelor voastre.
Kaspersky iti protejeaza serverele SharePoint® impotriva malware-ului, in timp ce posibilitatile de filtrare a continutului si a fisierelor ajuta la prevenirea stocarii continutului inadecvat.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online

Categorii disponibile in Antivirus kaspersky

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Stailer logo cumpara programare online saloane coafura cosmetica masaj si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
VyprVPN logo cumpara VPN securizat, striming criptat, ascundere IP si castiga bani online
Cashback 90 Lei
Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Acest site foloseste cookieInchide