CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Parallels cashback - cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani

Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Parallels

Cashback cu Parallels castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de aplicatii remote server, desktop mac si windows inapoiem o parte din bani

Aplicatii remote server, desktop mac si windows

Parallels dezvolta solutii de virtualizare si automatizare multiplataforma care permit utilizatorilor sa acceseze aplicatii, fisiere si computere intr-un singur loc pe orice dispozitiv sau sistem de operare. Ofera companiilor si persoanelor fizice solutii create pentru Mac, Windows, iOS, Android si cloud.
Produsele companiei includ Parallels Desktop pentru Mac, Parallels Desktop pentru Mac Business Edition, Parallels 2X Remote Application Server (2X RAS), Parallels Access, Parallels Transporter si Parallels Mac Management for Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM).

Parallels Desktop for Mac Business Edition


Solutie simpla si performanta optimizata pentru medii de afaceri si de invatare pentru a rula aplicatii Windows pe un Mac. Utilizati Parallels sistemul de operare MacOS si Windows, unul langa altul, fara a fi nevoie sa intrerupeti productivitatea pentru a reporni sau a va conecta la un server. Partajati fisiere si foldere fara probleme intre aplicatii, cu functii de glisare si fixare usoare sau copiere si lipire.

Parallels RAS


O solutie simplificata de lucru la distanta care ofera acces securizat la desktop-uri si aplicatii virtuale. Consola RAS Parallels, un instrument avansat de management centralizat, eficientizeaza procesul de implementare prin automatizarea procesului de instalare si configurare. Parallels RAS ofera modele flexibile de implementare in cloud, permitand organizatiilor sa utilizeze diferite tehnologii in scenarii multiple.

Parallels Desktop for Chromebook Enterprise


Rulati aplicatii Windows cu functii complete, inclusiv Microsoft Office nativ, pe dispozitive Chromebook Enterprise - online si offline. Implementati o solutie hardware accesibila fara a sacrifica instrumentele, conectivitatea sau puterea de calcul care va conduc afacerea. Optimizati-va echipele si afacerea pentru succesul la distanta, fara dureri de cap care mentin profesionistii IT in timpul noptii. Utilizati seturile complete de aplicatii desktop, inclusiv Word, Excel, PowerPoint si multe altele.

Parallels Toolbox for Mac & Windows


Parallels Toolbox este solutia noastra all-in-one cu peste 30 de instrumente pentru macOS si Windows 10. Conceput pentru indivizi creativi, studenti, proprietari de intreprinderi mici, multitasking cronici, manageri IT si pentru toti cei din jur. Parallels Toolbox permite tuturor sa profite la maximum de Mac sau PC - fara a invata setari de sistem complicate.

Parallels Mac Management for Microsoft SCCM


Un plug-in care extinde Microsoft SCCM pentru a gestiona Mac, iPhone si iPad. Sistemul SCCM Active Directory System Discovery si suport pentru programul Apple Device Enrollment Program (DEP) - si integrarea unica cu SCCM Parallels permite administratorilor sa configureze si sa furnizeze computerele Mac noi. Inscrieti dispozitivele iOS si iPad in SCCM si securizati-le cu ajutorul profilurilor de configurare fara a fi nevoie sa utilizati nicio solutie suplimentara doar pentru gestionarea dispozitivelor mobile. Profitati de fluxul de lucru familiar in Configuration Manager pentru crearea rapoartelor de inventar iOS.

Locatie: Romania

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Parallels cashback - cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online

Categorii disponibile in Parallels

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Wondershare logo cumpara software productie video editare video creare editare pdf si castiga bani online
Cashback 15%
Acest site foloseste cookieInchide