CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani

NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Primesti 20% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Eur)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


NordVPN

Cashback cu NordVPN castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server inapoiem o parte din bani

Servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server conexiune

Cu mai mult de zece ani de experienta, NordVPN este un furnizor principal de VPN. NordVPN va ofera protectie online de calitate militara si puteti accesa toate site-urile dvs. preferate fara restrictii. Nu va inregistram niciodata activitatea cand utilizam serverele noastre, care sunt operate sub jurisdictia Panama, unde nu exista legi obligatorii de pastrare a datelor. Deci, puteti avea intotdeauna incredere in confidentialitatea dvs. la noi.

Acces internet sigur si privat

Imaginati-va reteaua VPN ca un tunel criptat pentru traficul online, protejat impotriva tuturor atacurilor. Nimeni nu poate vedea interiorul tunelului si nimeni nu va poate obtine datele de navigare. Cu NordVPN nu trebuie sa va faceti griji atunci cand utilizati o retea publica Wi-Fi, cand va accesati conturile personale sau de serviciu in public sau cand doriti sa pastrati confidentialitatea istoricului de navigare.

Informatii VPN

VPN reprezinta o retea privata virtuala - un serviciu care cripteaza traficul dvs. de internet si va protejeaza identitatea online. Un VPN va redirectioneaza traficul de internet printr-un server NoedVPN la distanta special configurat. In acest fel, VPN va ascunde adresa IP si cripteaza toate datele pe care le trimiteti sau primiti. Datele criptate arata ca niste persoane care le intercep - este imposibil de citit.

De ce aveti nevoie de un VPN?

Principalul motiv pentru care utilizatorii de internet aleg serviciile VPN este confidentialitatea online si securitatea generala. Cu o conexiune VPN, puteti verifica conturile de e-mail si social media, puteti efectua tranzactii bancare si puteti face cumparaturi online in deplina securitate. Chiar si pe Wi-Fi gratuit. Un VPN cripteaza traficul dvs. de internet si va inlocuieste adresa IP, ceea ce face extrem de greu conectarea acestuia la dvs. Va impiedica sa lasati urme online pentru ISP-ul dvs. si pentru alti terti.

Modalitate de functionare VPN

Accesarea internetului cu VPN este ca si cum ai introduce un pachet intr-o cutie si o trimiti cuiva. Nimeni nu poate vedea ce se afla in interiorul cutiei pana cand nu este deschisa, sau, in acest caz, decriptat. Cand va conectati la un serviciu VPN, creeaza un tunel criptat pe Internet. Aceasta asigura datele care calatoresc intre dvs. si destinatie - orice, de la un motor de cautare la un cont bancar online.
Cand utilizati un VPN, pachetele dvs. ajung pe internet cu o alta adresa IP, furnizata de furnizorul dumneavoastra VPN NordVPN. Asadar, daca va conectati la diferite servere la distanta, de fiecare data internetul va va vedea ca o persoana diferita. Daca va conectati la un server dintr-o alta tara, veti parea ca navigati din tara respectiva.
Acest tunel este creat prin prima autentificare a clientului dvs. - computer, smartphone sau tableta - cu un server VPN. Apoi, serverul aplica un protocol de criptare la toate datele care se intorc inainte si inapoi intre dvs. si destinatia online.

Caracteristici speciale NordVPN

NordVPN apps use the OpenVPN and IKEv2/IPSec protocols to guarantee the ultimate protection of your sensitive data. Nu putem furniza detalii despre activitatea dvs. de internet chiar daca o solicitati singuri. Functia CyberSec blocheaza site-urile web suspecte, astfel incat niciun malware sau alte amenintari cibernetice nu va pot infecta dispozitivul. Daca aveti nevoie de un nivel suplimentar de securitate si confidentialitate online, utilizati Double VPN pentru a va trimite traficul prin doua servere VPN. Când va conecta?i la NordVPN, dispozitivul dvs. utilizeaza doar servere DNS operate de NordVPN. Va permite sa va bucurati de experienta de streaming pe orice dispozitiv, in orice loc si in orice moment. Ofera aplicatii intuitive si usor de utilizat pentru toate sistemele de operare majore: Windows, macOS, Android, iOS si Linux.

Locatie: Cipru

Interfata: romana

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%
Avast cashback - cumpara licente antivirus, internet security, VPN, backup si castiga bani online
Cashback 7.5%
Eset cashback - cumpara nod32 antivirus windows desktop server antimalware si castiga bani online
Cashback 7.5%

NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online

Categorii disponibile in NordVPN

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Stailer logo cumpara programare online saloane coafura cosmetica masaj si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
VyprVPN logo cumpara VPN securizat, striming criptat, ascundere IP si castiga bani online
Cashback 90 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
Acest site foloseste cookieInchide