CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Sucuri cashback - cumpara securitate website online, wp security, firewall site si castiga bani

Sucuri logo cumpara securitate website online, wp security, firewall site si castiga bani online
Primesti pana la 419.58 Lei cash back

(suma de bani in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Sucuri

Cashback cu Sucuri castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de securitate website online, wp security, firewall site inapoiem o parte din bani

Securitate website online, wp security, firewall site

Cea constanta intr-un peisaj de securitate in evolutie, Sucuri a fost infiintata in 2008 pentru a construi cea mai eficienta si accesibila tehnologie si servicii bazate pe cloud pentru securitatea si performanta site-ului web. Toate produsele si serviciile Sucuri sunt sustinute de sprijinul profesionistilor din domeniul securitatii site-ului web disponibil 24 de ore din 24. Sucuri este de asemenea foarte apreciat pentru producerea unora dintre cele mai concise resurse educationale de securitate a site-urilor web disponibile astazi. Acest lucru inseamna ca nu veti oferi doar produse de securitate a site-urilor web, veti oferi o experienta de securitate a site-ului web care va pastra persoanele si organizatiile in siguranta si educate, chiar si cu noi amenintari care apar in fiecare zi.
Oferim solutii de securitate a site-urilor create pentru companii mici, organizatii de intreprinderi si profesionisti web.

WordPress Security WP Sucuri

Plugin-urile si temele pot deveni depasite, invechite sau pot include bug-uri care prezinta riscuri grave de securitate pentru site-ul dvs. WordPress. Acest ghid de securitate Sucuri WordPress este o introducere a modului de a proteja vizitatorii, de a atenua amenintarile si de a crea un site WordPress mai sigur. Securitatea WordPress este despre reducerea riscurilor, nu eliminarea riscurilor. Deoarece intotdeauna va exista riscul, securizarea site-ului dvs. WordPress Sucuri plugin va ramane un proces continuu, necesitand evaluarea frecventa a acestor vectori de atac.

Firewall site web

Firewall-ul nostru Aplicatie Web Site (WAF) Sucuri opreste actorii rai, accelereaza timpul de incarcare si creste disponibilitatea. Obtineti liniste sufleteasca impotriva protectiei de varf. Firewallul Sucuri este un WAF bazat pe cloud care opreste hack-urile si atacurile site-urilor web. Cercetarea noastra constanta imbunatateste detectarea si atenuarea amenintarilor in evolutie si puteti adauga propriile reguli personalizate.

Securitate Sucuri Web Premium

O platforma cu solutii personalizate pentru a satisface standardele de afaceri. Conteaza pe noi pentru a face parte din echipa ta de securitate web Sucuri. Protejati site-urile de hackeri, plaseaza vulnerabilitatile si blocheaza amenintarile cu sistemul nostru de prevenire a intruziunilor WAF. Monitorizarea integritatii, suntem specializati in cercetarea si scanarea mediilor de server unice pentru a detecta injectii, anomalii si probleme de integritate rau intentionate.

Protectia site contra Hackarilor

Protejati-va site-ul impotriva haclurilor si atacurilor. Firewall-ul Sucuri de aplicatii web (WAF) si sistemul de prevenire a intruziunilor (IPS) asigura protectia necesara impotriva amenintarilor site-ului web. Permiteti-ne sa pastram traficul si clasamentul site-ului dvs., in timp ce crestem performanta site-ului dvs. Protejati-va site-ul de amenintarile de securitate emergente. Corelam datele de atac din reteaua noastra pentru a intelege mai bine comportamentul rau intentionat si a pastra site-ul dvs. in siguranta.

CDN site optimizare si viteza site

Suntem seriosi in ceea ce priveste performanta, asa ca folosim mai multe tehnici pentru a va imbunatati site-ul. Securitatea site-ului web este utila numai daca nu degradeaza experienta utilizatorului. Sucuri CDN pune in cache continutul site-ului dvs. automat. Creste viteza site-ului cu 70% in medie. Tehnologia Sucuri WAF si CDN se bazeaza pe o retea globala Anycast cu 10 SuperPOP-uri in SUA, Europa si Asia si 2 CDN POP-uri in Australia si Brazilia

Locatie: SUA

Interfata: engleza

Moneda: USD

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Sucuri cashback - cumpara securitate website online, wp security, firewall site si castiga bani online

Categorii disponibile in Sucuri

  • Software

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

In functie de planul ales comisionul cashback difera intre 6o Lei si 420 Lei. Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Acest site foloseste cookieInchide