CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

TeamViewer cashback - cumpara software conectare la distanta, remote desktop si castiga bani

TeamViewer logo cumpara software conectare la distanta, remote desktop si castiga bani online
Primesti 10% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


TeamViewer

Cashback cu TeamViewer castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de software conectare la distanta, remote desktop inapoiem o parte din bani

Software conectare la distanta, remote desktop

TeamViewer este o companie globală de tehnologie care oferă o platformă de conectivitate pentru a accesa, controla, gestiona, monitoriza și repara de la distanță dispozitive de orice fel – de la laptopuri și telefoane mobile până la mașini industriale și roboți. Deși TeamViewer este gratuit pentru uz privat, are aproximativ 625.000 de abonați și permite companiilor de toate dimensiunile și din toate industriile să își digitalizeze procesele esențiale pentru afaceri printr-o conectivitate perfectă.
Pe fundalul megatendințelor globale, cum ar fi proliferarea dispozitivelor, automatizarea și munca nouă, TeamViewer modelează în mod proactiv transformarea digitală și inovează continuu în domeniile Realității Augmentate, Internetul lucrurilor și Inteligența artificială. Aceasta include și cooperarea cu parteneri strategici precum SAP, Google, Microsoft și Siemens.

Software remote desktop


Colegii și partenerii tăi se bazează pe tine pentru asistență IT rapidă și eficientă. Cu TeamViewer Remote puteți sprijini utilizatorii imediat și complet de la distanță – chiar și fără a fi nevoie de instalarea software-ului. Poti de asemenea: Monitorizați-vă dispozitivele și primiți alerte atunci când aveți nevoie de atenție, Adunați informații în timp real despre dispozitiv, inclusiv adrese IP, sisteme de operare și multe altele, Detectați și corectați vulnerabilitățile rezultate din software-ul și sistemele de operare terță parte învechite.

Cele mai bune funcții pentru conectivitate la distanță


Preia inițiativa. Deveniți utilizatorul principal care remedia rapid problemele. Controlați de la distanță TeamViewer un computer, o tabletă sau un smartphone de pe propriul dispozitiv. Îmbunătățiți-vă suportul de la distanță prin oglindirea ecranelor iPhone și iPad pe un dispozitiv de la distanță. Indiferent dacă sunteți pe computer, smartphone sau tabletă, obțineți acces de la distanță la alte dispozitive prin TeamViewer. Conectați-vă de la computer la mobil, de la mobil la computer sau chiar de la mobil la mobil.

TeamViewer Premium


Software-ul nostru și infrastructura IT oferă cele mai înalte standarde. Pe lângă multe caracteristici de securitate TeamViewer, securitatea infrastructurii noastre este confirmată de numeroase certificări. 10 sesiuni simultane (în file) per conexiune simultană. Conexiune la următoarele sisteme de operare Windows, macOS, Linux, Android, iOS, iPadOS, ChromeOS.

TeamViewer Remote Access


Accesul la distanță este alegerea potrivită pentru a accesa până la 3 computere. Dacă doriți, de asemenea, să oferiți asistență și să accesați un număr nelimitat de dispozitive, licența Business este cea mai potrivită. TeamViewer ia foarte în serios securitatea utilizatorilor săi. Mai multe funcții de securitate vă protejează de accesul neautorizat. În plus, numai utilizatorii cu conturi validate pot stabili o conexiune.

TeamViewer Tensor


Acces și asistență de la distanță pentru întreprindere de nouă generație — scalabil infinit și controlat în siguranță.
TeamViewer Tensor™ este o platformă cloud de conectivitate la distanță pentru întreprinderi, care permite organizațiilor să implementeze un cadru de management IT la scară largă pentru a accesa, susține și controla orice dispozitiv sau mașină rapid și ușor de oriunde, oricând. TeamViewer are un serviciu VPN încorporat care vă permite să vă conectați la un dispozitiv pentru a partaja fișiere partajate Windows și pentru a partaja imprimante. Acest lucru se realizează prin crearea unui tunel de date securizat sau a unui acces virtual punct la punct între gazdă și client. Odată stabilită conexiunea, datele sunt trimise și primite cu aceleași politici de securitate, funcționalitate și management ca și cum sistemele s-ar afla în aceeași locație de rețea.

Locatie: Germania

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 15.4 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Avast cashback - cumpara licente antivirus, internet security, VPN, backup si castiga bani online
Cashback 15%

TeamViewer cashback - cumpara software conectare la distanta, remote desktop si castiga bani online

Informatii contact TeamViewer

Tip companie: Organization
Nume companie: TeamViewer Germany GmbH
Telefon: 0040215891320
Email: contact@teamviewer.com
Adresa: Bahnhofsplatz 2, Göppingen, Baden-Württemberg, 73033, Germania

Categorii disponibile in TeamViewer

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Mailchimp logo cumpara trimitere email automat, newsleter publicitate, automatizare si castiga bani online
Cashback 20%
EpicKeys logo cumpara licentie windows 11, office 2021, antivirus si castiga bani online
Cashback 7.5%
Flippa logo cumpara cumparare vanzare domenii, aplicatii web, siteuri si castiga bani online
Cashback 12.5%
Mobisystems logo cumpara OfficeSuite, PDF Extra, MobiDrive si castiga bani online
Cashback 12.5%
Plesk logo cumpara hosting control panel, vps, web pro edition, seo toolkit si castiga bani online
Cashback 7%

Recenzii si pareri TeamViewer

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide