CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Clip Studio Paint cashback - cumpara software modelare grafica, pictura, modelare animatie 3D si castiga bani

Clip Studio Paint logo cumpara software modelare grafica, pictura, modelare animatie 3D si castiga bani online
Primesti pana la 35% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Clip Studio Paint

Cashback cu Clip Studio Paint castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de software modelare grafica, pictura, modelare animatie 3D inapoiem o parte din bani

Software modelare grafica, pictura, modelare animatie 3D

Clip Studio Paint este un software / aplicatie grafica pentru artisti, conceput pentru desen si pictura. Cu acest software, artistii sunt liberi sa creeze diferite stiluri de arta, cum ar fi ilustratii, benzi desenate, manga, webtoons, concept art, design si animatie. Este iubit de pasionati si profesionisti din intreaga lume pentru simtul sau natural de desen, interfata de utilizare foarte personalizabila si gama imensa de caracteristici, inclusiv instrumente specializate unice pentru benzi desenate si animatie.

Caracteristici si functionalitati concepute

Clip Studio Paint este perfecta pentru o varietate de stiluri de pictura, cum ar fi vopseaua in ulei, acuarela sau umbra. Personalizati-va pensulele pentru a picta in stilul preferat sau adaugati texturi pensulelor pentru un aspect traditional.
Aplicati filtre artistice fotografiilor cu cladiri si peisaje pentru a le converti in imagini care imita picturile traditionale. Cu EX, puteti extrage materiale si imagini 3D in straturi separate de linie si ton. Utilizati referinte 3D pentru compozitii precise. Importati-va propriile modele 3D sau descarcati arhitectura, mobilier, oameni, vehicule si multe altele pentru a crea o mare varietate de scene.
Creati din mers sau la cafeneaua dvs. preferata cu Clip Studio Paint pentru tablete si smartphone-uri. Cu aceeasi functionalitate ca si versiunea desktop, bucurati-va de desenul lin, cu compatibilitate completa cu Galaxy S Pen, Apple Pencil si multe altele.

CLIP STUDIO PAINT EX

O licenta de volum Clip Studio Paint EX este un produs disponibil companiilor si institutiilor de invatamant, care permite utilizarea mai multor terminale cu 1 numar de serie. Asistenta multi-utilizator permite utilizatorilor sa aiba conturi separate pe un terminal. Cu ajutorul mai multor utilizatori, un singur terminal poate fi utilizat de utilizatori anumiti.
CLIP STUDIO PAINT EX Volume License Subscription Version, utilizatorii vor trebui sa se conecteze cu un cont Clip Studio dupa ce instaleaza Clip Studio Paint pentru prima data. Nu trebuie sa va conectati de fiecare data cand ruleaza software-ul.

Clip Studio PRO

Bucurati-va de a crea mai multe. Software si aplicatie grafica optimizate pentru desen si pictura, indragite de artistii de concept, artisti de personaje, artisti de benzi desenate si manga, ilustratori, designeri si animatori pentru senzatia de desen natural. Versiune standard dotata cu caracteristici pentru ilustrare, design si productie de benzi desenate / manga. Include, de asemenea, functii pentru ilustratii si gif-uri animate.

De ce Clip Studio Paint?

De la acuarela realista si pictura in ulei gros pana la colorare in stil comic si multe altele, puteti gasi instrumentele perfecte cu gama noastra de pensule gratuite si personalizabile. Exploreaza cu diferite sfaturi de pensule, texturi si chiar pete de acuarela.
Simetria si perspectiva sunt mai usoare cu regulile noastre avansate, perfecte pentru modele complexe sau fundaluri complexe. Toate instrumentele tehnice de care aveti nevoie, cu un confort de desen pe care il veti iubi.
Spre deosebire de straturile tipice, straturile vectoriale va permit sa redimensionati si sa editati liniile fara probleme, esentiale pentru designul grafic si munca profesionala. Experimentati flexibilitatea vectorilor combinata cu senzatia naturala de desen a Clip Studio Paint.

Locatie: Japonia

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 14 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Software Deals logo cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%

Clip Studio Paint cashback - cumpara software modelare grafica, pictura, modelare animatie 3D si castiga bani online

Categorii disponibile in Clip Studio Paint

  • Software

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Pentru multe pachete de licente valoarea de cashback este 0% pentru unele este 25% si 35%. Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Cloudways logo cumpara platforma gestionata de gazduire în cloud AWS Google Cloud si castiga bani online
Cashback 100 Lei
InVideo logo cumpara editare video intro slideshow creare videoclip prezentare si castiga bani online
Cashback 25%
IO Scout logo cumpara unelte vanzari Amazon cuvinte cheie cautare produse analiza si castiga bani online
Cashback 140 Lei
Parallels logo cumpara aplicatii remote server, desktop mac si windows si castiga bani online
Cashback 7.5%
HMA VPN HideMyAss logo cumpara VPN windows android ios nac linux, web proxy si castiga bani online
Cashback 18%
Acest site foloseste cookieInchide